Fit lehti ja tarjous!

fit-lehti-ja-tarjous

Fit-lehden on tuottanut Fokus Media, joka suomalainen lehdenkustannusyhtiö. Fokus median alotti toimintansa 1. syskuuta 2014 ja se keskittyy harraste ja asiakaslehtien kustantamiseen. Fit-lehti kertoo liikunnasta ja terveellisestä elämästä. Lehti sisältää paljon artikkeleita urheilulajeista, kauneudenhoidosta, resepteistä sekä muodista.

Kenelle Fit-lehti sopii?

Fit-lehti sopii tavalliselle suomalaiselle naiselle, joka on kiinnostunut liikunnasta ja terveellisistä elämäntavoista. Liikunnan kiinnostus kohde voi olla kaikilla erilainen. Esimerkiksi toinen pitää kuntosaliharrastamisesta ja toinen lenkkeilyistä. Fit-lehti kattaa kaikki liikunnan lajit ja antaa hyviä vinkkejä niihin.

 

Fit-lehden tilaajan ei kuitenkaan tarvitse olla kiinnostunut nimenomaan liikunnasta. Hyvistä elämäntavoista kiinnostus riittää. Fit-lehti tarjoaa paljon erilaisia vinkkejä ja tietoa hyvistä elämäntavoista. Lehdessä on lisäksi paljon hyviä henkilöhaastatteluita, jotka kertovat omista elämäntavoistaan ja liikunnan harrastamisistaan.

 

Lehti sopii myös kovalle ruuanlaittajalle, koska sisältää hyviä ja terveellisiä reseptejä omaan ruokavalioon ja arkeen. Reseptit ovat hyviä ja kattavia, joista jokainen saa jotakin. Tilaajan ei tarvitse olla taitava ja koulutusta käynyt, jotta osaisi käyttää reseptejä. Vaikeampiakin reseptejä lehdestä, kuitenkin löytyy! Muoti on myös lehdessä läsnä. Lehti antaa hyviä vinkkejä suomalaisen naisen muotiin ja tarjoaa erilaisia näkemyksiä. Lehden tuomat vinkit voivat rikastuttaa ja auttamaan sinua löytämään oman tyylisi.

Fit-lehti tarjous:

Tilaa nyt 5 numeroa FIT -lehteä + valitsemasi tilaajalahja vain hintaan 28€ (norm 40€). Valitse joko 1 nro kaupan päälle, arvo 8,90 € tai Lumene -meikkisetti, arvo 38,80€ Löydät tarjoukset alhaalta: