Kaksi parasta fit lehteä!

kaksi-parasta-fit-lehtea

Fitlehti

Fit on Fokus Median kustantama liikunnasta, ravinnosta ja terveellisistä elämästä kertova aikakausilehti. Fitlehteä suosii monet kuntoilijat ja terveellisistä elämäntavoista kiinnostuneet suomalaiset. Lehti kertoo ja kannustaa parantamaan omia elämäntapojaan sekä harrastamaan liikuntaa.

 

Fitlehti sisältää artikkeleita urheilulajeista, kauneushoidoista, resepteistä sekä muodista. Tämän takia lehti soveltuu myös muillekin, kuin himourheilijoille tai leipomisesta kiinnostuneille. Jokaisesta numerosta löydät tehokkaita ja hauskoja treeniohjelmia, jotka soveltuvat kaikenlaisille ihmisille. Löydät myös maukkaita ja terveellisiä reseptejä esimerkiksi arkipäivän ruokiin, joita kuka tahansa osaa valmistaa. Fitissä on myös hyvinvoinnin lisäksi sopivassa suhteessa matkailua ja mielenkiintoisia henkilöhaastatteluja. Fit on suomalaisen oma personal trainer, joka motivoi liikkumaan ja inspiroi elämään terveellisemmin. Liity siis joukkoon!

 

 Lehden päätoimittajana toimii Taina Risto, jonka edeltäjänä oli Taru Marjamaa.

KuntoPlus -lehti

Kunto Plus on Bonnier Publicationsin kustantama aikakauslehti. Lehti on erikoistunut hyvinvointiin ja terveyteen, ja sen kohderyhmänä ovat työssäkäyvät yli 30-vuotiaat naishenkilöt. Lehti sopii siis hyvistä elämäntavoista kiinnostuneille suomalaisille. Lehti kannustaa parantamaan omia elämäntapoja ja antaa hyviä vinkkejä omaan elämään. Lehti kertoo myös hyviä terveysvinkkejä, mitkä auttavat jaksamaan raskaassa arjessa ja pysymään terveenä.

Katso tästä parhaimmat tarjoukset: