Langattomat kuulokkeet urheiluun! – Vertailu

parhaat-kuulokkeet-urheiluun

Okei nyt olet vihdoin ostanut rakastamasi uuden hienon puhelimen ja olet valmis kuuntelemaan joitain rakastamisia kappaleita. Valitettavasti sen mukana tulleet kuulokkeet ovat huonot ja kehnot! Kuka haluaa tuhlata aikaa kuunnellessaan huonoa ääntä kalliilla puhelimella varsinkin, kun on esimerkiksi lenkillä tai kuntosalilla. Haluat vaihdetta, joka vastaa uuden puhelimesi laatua ja tarjoaa parhaan mahdollisen äänenlaadun. Hyvä uutinen on, että tarjolla on valtava valikoima laadukkaita kuulokkeita. Laaja valikoima tyylejä, laatua ja hintoja. Älä tuhlaa aikaa, ja menetä tilaisuutta kuunnella, miltä musiikki oikeasti kuulostaa. Älä pelkää kokeilla jotain uutta ja tiedä, että tuotemerkkien sekoittaminen on normaalia. Kun on aika ostaa kuulokkeita, harkitse seuraavaa.

treenikuva

Kuulokkeiden istuvuus

Kuulokkeiden istuvuudella voi olla valtava ero äänenlaadussa, uskokaa tai älkää. Korvanappikuulokkeet sopivat korvakäytävään, mutta eivät sulje korvaa, koska muut äänet voivat häiritä kuuntelua. Korvanuppien käyttäjät puolestaan lisäävät äänenvoimakkuutta, joka vahingoittaa korvia. Korvanuput voivat myös olla melko epämiellyttäviä. Tämän tyyppiset kuulokkeet ovat sellaisia, jotka tulivat puhelimen mukana.

Erinomainen vaihtoehto korvanappiin on mukana oleva pehmustettu kuulokemalli. Tämän tyyppiset kuulokkeet sisältävät dynaamisen anturin, ja mielestäni tarjoavat parhaan äänen kuuntelukokemuksen. Toinen kuuloketyyppi on kuulokkeet, jotka sopivat tiukasti päähän tai mukailevat DJ-tyyliä.

Toinen vaihtoehto on Canal Phones. Nämä on suunniteltu sopimaan mukavasti korvakäytävän sisään ja tarjoavat paremman äänen, eristävämmän ja hyvän bassoäänen. Kanavapuhelinten katsotaan olevan tehokkaampia ja turvallisempia kuin muut kuulokkeet. Ne pystyvät eliminoimaan suurimman osan ulkoisesta melusta. Tämä puolestaan tarkoittaa, että sinun ei tarvitse lisätä äänenvoimakkuutta, jotta kuulet äänen, mikä vähentää kuulonaleneman mahdollisuutta. Oppitunti on löytää kuulokkeet, jotka estävät ulkoisen melun, joten sinun ei tarvitse lisätä äänenvoimakkuutta!

Kuulokkeiden melunvaimennus

Joidenkin suljettujen kuulokkeiden hieno ominaisuus on melunvaimennusominaisuus. Tätä käytetään, kun sihisee tai jos kuulet ulkoisia ääniä, jotka heikentävät kuuntelukokemustasi. Sinun tarvitsee vain kääntää kytkin hyödyntääksesi tätä ominaisuutta. Taustamelu poistuu ja kuulet vain makeaa musiikkia korvillesi!

Langattomat kuulokkeet ovat myös toinen hieno ominaisuus lenkillä tai kuntosalilla oleville ihmisille, jotka eivät halua olla sidottuja. Yksi haittapuoli on, että langattomilla kuulokkeilla on yleensä pieni lähetysalue. Kokeile löytää sellainen, joka tarjoaa hyvän kantaman, jotta voit vaeltaa kauas eikä tarvitse miettiä kantaman pituutta.

Parhaat bluetooth urheilukuulokkeet

1. Philips TAA5205BK/00

Philipsin kuulokkeet ovat täysin langattomat kuulokkeet, jotka lisäksi sisältävät sisäänrakennetun mikrofonin. Mikrofonilla puhelut ja ääniviestin lähettäminen on sujuvaa ja helppoa. Kuulokkeiden muotoilu ja sanka tekee siitä sopivan jokaisen korvaan. Kuulokkeet pysyvät hyvän sangan avulla korvassa kaikilla kovienkin urheilu suorituksien aikana. Philipsin kuulokkeet toimivat bluetoothilla ja sopivat kaikkiin puhelimeen helposti. Kuulokkeet sopivat myös arkikäyttöön urheilun sijasta, niiden ergonomisen ja hienon muotoilun vuoksi. Akun kesto kuulokkeissa on 5 tuntia, mikä riittää kaikkiin treeneihin helposti.

2. Jaybird Vista – Nimbus Gray

Kuulokkeet, joissa on sisäänrakennettu mikrofoni, kuulokeliitäntä, Bluetooth jopa 10 metrin alueella, jopa 6 tuntia akun käyttöikää, harmaa

Vistan erinomainen tekniikka laajentaa liikkujan äänimaailmankuvaa. Vista-kuulokkeet ovat kuulokkeistamme kevyimmät, pienikokoisimmat ja kehittyneimmät. Vistassa on lisäksi pitkäkestoinen akku ja IPX7-vedenkestävyysluokitus.

Kuulokkeissa on myös sisäänrakennettu mikrofoni, joka helpottaa huomattavasti puheluiden ja ääniviestien lähettämistä. Kuulokkeet sopivatkin erinomaisesti kovasti treenaavalle tai kiireelliselle henkilölle.

Edulliset langattomat kuulokkeet urheiluun

1. Creative Outlier Sports

Uskomattoman kevyet ja ominaisuuksiltaan monipuoliset Creative Outlier -kuulokkeet on kehitetty nykypäivän kaupunkien työmatkalaisille ja kuntoilijoille, ja ne ansaitsevat paikkansa seuralaisenasi seikkailuissa ja ulkoilussa. Niissä on neljä eri tapaa toistaa musiikkia: Bluetooth, microSD-kortti, USB ja AUX-tulo. Lisäksi voit soittaa hands-free-puheluja, lukea tekstiviestejä ja seurata edistymistäsi kierroslaskurin avulla.

Nämä kuulokkeet sopivat loistavasti henkilölle, joka haluaa edulliset, mutta hyvät kuulokkeet urheiluun. Kuulokkeet sopivat hyvin kaikkiin korviin eikä tipu korvasta kovemmankaan urheilusuorituksen aikana. Akun kesto Creative Outlier Sportissa on jopa 11 tuntia, mikä takaa akun kestävyyden pitkissäkin työpäivissä. Pitkän akunkestävyyden vuoksi kuulokkeita ei tarvitse edes ladata jokaisen käyttö kerran jälkeen.

Urheilukuulokkeet

Useimmissa urheilulajeissa, kuten lenkillä, ja arjessa muutenkin, tulee fyysisesti heiluttua enemmän. Jokainen liikunnan aikana musiikkia kuunteleva liikkuja on varmasti miettinyt aikaisempina vuosina siitä, kun kuulokkeet eivät vain yksinkertaisesti pysy päässä. Ne esimerkiksi putoavat päästä tai korvista kovan heilahduksen aikana. Lisäksi sankakuulokkeet ottavat kivasti kaiken hien, jolloin lopputuloksena korvien kosteusprosentti vaikuttaa kerrostalosaunan vastaavaa. Lisäksi itse kuuloke voi kellastua ja mennä pilalle. Valitettavasti kuulokekuppien hikiongelmaan emme ole keksineet mekään vielä ratkaisua, mutta sen sijaan, jos tykkäät käyttää nappikuulokkeita urheillessa ja liikkuessa, langattomat nappikuulokkeet urheiluun ja treeniin voivat olla hyvä idea. Kuntosalille myös äänenvaimentamat kuulokkeet voivat olla ideaalit.

Langattomat kuulokkeet sopivat lähes kaikkiin urheilulajeihin eli sitä ei kannata juurikaan miettiä. Langattomat kuulokkeet sopivat myös arkipäivään, niiden käytännöllisyyden vuoksi. Kannattaa valita omat uudet kuulokkeet, kuitenkin oman lajin perusteella. Kestävyyslajeissa on tärkeää, että langattomat kuulokkeet kestävät hyvin kosteutta, ja että niissä on suhteellisen hyvä akunkesto. Monilla langattomilla kuulokkeilla akunkesto vaihtelee huomattavasti. Samat langattomat kuulokkeet toimivat hyvin esimerkiksi pyöräilyyn ja juoksuun. Sen sijaan lajeissa, joissa ollaan paikoillaan tai edetään rauhallisesti, ei tarvita langattomilta kuulokkeilta samanlaista kestävyyttä. Jotkut langattomat kuulokkeet tarjoavat myös veden kestävän ominaisuuden, jolloin ne sopivat, esimerkiksi uintiin. Olemme testanneetkin parhaat kuulokkeet urheiluun, jotka löydät alta!

Miksi ostaa langattomat kuulokkeet urheiluun?

Kaikkien musiikkia rakastavien tulisi jossain vaiheessa yrittää käyttää langattomia kuulokkeita. Etenkin paljon urheilevien ja kuntoilevien kannattaa ainakin kokeilla langattomia kuulokkeita. Kuvittele, että istut vain olohuoneessasi ja päätät kuunnella musiikkia, mutta lapset nukkuvat. No, sinun täytyy valita, laittaa kuulokkeet päälle ja istua lähellä stereoa tai varmista, että ostat joukon langattomia kuulokkeita ja nautit suosikkimusiikistasi ilman, että sinun tarvitsee käsitellä sointua. Vaikka olisit tietokoneellasi ja haluaisit soittaa musiikkia, aiotko kantaa sitä ympäriinsä aina, kun haluat mennä toiseen huoneeseen tai esimerkiksi rentoutua sängyssäsi tai kun olet lenkillä, haluatko johdon hyppivän silmiesi edessä? Musiikin ystävät ympäri maailmaa nauttivat langattomien kuulokkeiden vaaroista jo pitkään. Langattomat kuulokkeet ovat erittäin hyödyllisiä muutaman tekijän takia. Kaapeleiden puute ja takertuminen. Kirjaimellisesti kiinnittyminen musiikin lähteeseen ei välttämättä ole mukava asia. Musiikki ei salli sinun liikkua vapaasti. Aina on mahdollisuus, että unohdat jopa sointu ja teet äkillisen liikkeen noustaksesi ylös ja tuoda tietokoneesi tai stereosi mukanasi. Se tapahtuu; erityisesti sointu on lyhyt. Langattomat kuulokkeet antavat sinulle liikkumisvapauden, voit liikkua talossasi monen metrin päässä lähteestä ilman, että sinun tarvitsee huolehtia soinnuista tai vetää stereoa. Sinulla on vapaus liikkua. Se on etu, joka kulkee käsi kädessä langattomien kuulokkeiden omistamisen kanssa. Voit tehdä kaikki nuo askareet, kiertää taloa nauttien suosikkimusiikistasi; jopa imuroimalla matot. Kun pölynimuri on päällä, on melkein mahdotonta kuulla mitään, etenkin stereosta tulevaa musiikkia. Jos sinulla on joukko langattomia kuulokkeita, voit kuunnella musiikkiasi imuroinnin aikana. Jos ne ovat melua vaimentavia laitteita, et voi kuulla pölynimuria ollenkaan.

Voit ostaa sarjan langattomia kuulokkeita alle 100 eurolla. Jotkut ovat paljon kalliimpia. Yleensä ammattilaisten, studioammattilaisten ei tarvitse käyttää langattomia kuulokkeita; he meidät tavalliset. Ainoat langattomia kuulokkeita käyttävät musiikin ammattilaiset ovat levytikkailijoita, joiden on todella päästävä eroon niistä ikävistä johdoista, jotka sotkeutuvat laitteisiinsa. Useimmilla laadukkailla langattomilla kuulokeyksiköillä on 150 metrin kantama. Jos haluat nauttia musiikin kuuntelusta kyseisen säteen ulkopuolella, sinun tarvitsee vain siirtää alustaa, tuo se lähemmäksi sijaintiasi. Voit jopa kuunnella musiikkia puutarhanhoidossa, lenkillä ja kuntosalilla. Niin kauan kuin olet kantama-alueella, voit kuulla musiikkisi ilman minkäänlaisia ongelmia. Langattomat kuulokkeet lisäävät varmasti mukavuutta jokapäiväiseen elämäämme. Jos olet langattomien kuulokkeiden markkinoilla, ota aikaa ja löydä tarpeisiisi sopiva, oikea valikoima, oikeat ominaisuudet ja tietysti oikea hintaluokka.

puhti
treenikunkku-uutiskirje