Parhaat lisäravinteet ketoosi ruokavalioon!

parhaat-lisaravinteet-ketoosiin

Mitä on ketoosi?

Ketoosi on aineenvaihdunnan tila, jossa muiden muassa rasvahapoista muodostettujen ketoaineiden pitoisuus veressä on koholla. Tämä on seurausta ravinnon alhaisesta hiilihydraattien määrästä, mikä voi johtua paastosta, ravinnon puutteesta tai ketogeenisen ruokavalion noudattamisesta. Ketogeenisen ruokavalion noudattaminen tänä päivänä on hyvinkin yleistä ja muodikasta. Ketogeeninen ruokavalio tarjoaa helpon tavan laihduttaa ja muuttaa oman elimistön niin sanotusti ”rasvan polttokoneeksi”.

 

Mikäli ihminen syö hiilihydraatteja, keho muuttaa ne glukoosiksi, joka on helposti käytettävissä polttoaineeksi. Myös osa proteiinista, jota syömme, muuttuu glukoosiksi. Mikäli emme syö tarpeeksi hiilihydraatteja (ja proteiineja), keholla ei ole glukoosia käytettävänään, jolloin keho aloittaa energian tuotannon vaihtoehtoisesta lähteestä: maksa alkaa tuottaa ketoneja kehon rasvasta, jota on esimerkiksi vyötärölle kertynyt rasva. Ketogeeninen ruokavalio on hyvä vaihtoehto laihduttajalla tai miksi ei normaalillekin ihmiselle.

 

Ketoosi ruokavalio ei kuitenkaan ole täydellinen. Ruokavalion noudattamisesta voi seurata aluksi vahvojakin oireita, jotka vähenevät kuitenkin ajan kanssa. Näitä oireita voi olla väsymys ja flunssainen olo, jota kutsutaan ketoflunssaksi. Lue lisää ketogeenisestä ruokavaliosta täältä!

Ketoflunssa

Ketoflunssa liittyy läheisesti elektrolyyttien saantiin tai oikeammin niiden puutteeseen. Ketolla aineenvaihdunta ja nesteaineenvaihdunta kiihtyvät ja jos elektrolyyttejä ei ole saatavilla, odotettavissa on ongelmia, kuten väsymystä ja heikkoutta. Joillakin ketoflunssa voi olla niinkin paha, että ruokavalion noudattaminen on mahdotonta. Sietämättömän olon vuoksi moni lopettaa ketogeenisen ruokavalion noudattamisen ennen, kuin on edes saavuttanut ketoosi tilan.

 

Kun keho on tottunut saamaan hiilihydraatteja eli glukoosia, sillä on käytettävissään entsyymejä niiden hajottamiseen, kuten amylaasia. Ketogeeniselle siirtyessä kehon on sopeuduttava kuitenkin glukoosin puutteeseen samalla kun rasvan määrä lisääntyy radikaalisti. Tämä merkitsee aineenvaihdunnalle pientä shokkia ja elimistöllä menee hetki sopeutua rasvaa ja proteiinien pilkkovien entsyymien tuotannon tehostamiseen. Tämä ei kuitenkaan tapahdu hetkessä. Rasvoja ja proteiineja pilkkovia entsyymejä on esimerkiksi lipaasit ja proteaasit.

 

Ketoflunssan ja ketogeenisen ruokavalion haittavaikutuksien estämiseksi olemme testanneet parhaimmat lisäravinteet. Näitä lisäravinteita on esimerkiksi elektrolyytit ja öljy kapselit ketogeeniseen ruokavalioon. Suosittelemme kokeilemaan näitä seuraavia lisäravinteita esimerkiksi ketoflunssan vaivatessa.

Parhaimmat lisäravinteet ketogeeniseen ruokavalioon:

1. Keto Elektrolyyttikapselit

Mitä ovat Keto Elektrolyyttikapselit?

 

Ketogeeninen dieetti on yksi tämän hetken suosituimmista erikoisruokavalioista. Ihmiset ympäri maailman ovat rajoittaneet hiilihydraattien saantia, samalla kun he nauttivat lempiruoistaan ja hyvästä olosta.

 

Hiilihydraattien rajoittamisella on kuitenkin myös haittapuolensa, ja yksi niistä on liian vähäiseksi jäävä natriumin sekä muiden mineraalien saanti. Keho menettää näitä mineraaleja hikoilun kautta, mikä voi johtaa elektrolyyttien epätasapainoon. Elektrolyytit ovat elimistön normaalien elintoimintojen kannalta tärkeitä, ja niistä on hyötyä esimerkiksi sydämen, aivojen ja maksan terveydelle. Elektrolyyttien epätasapaino voi ilmetä kehossa monin tavoin, kuten rytmihäiriöinä, pyörrytyksenä, päänsärkynä tai lihaskramppeina.

 

Keto Elektrolyyttikapselit juuri tätä tarkoitusta varten. Jokainen kapseli tarjoaa tehokkaan annoksen tärkeitä mineraaleja kuten kalsiumia, magnesiumia, kloridia ja natriumia, ja auttaa pitämään huolta hyvästä olosta ketogeenisen dieetin aikana.

 

Keto Elektrolyyttikapseleiden hyödyt

Jokainen kapseli sisältää tehokkaan yhdistelmän tärkeitä elektrolyyttejä, joihin kuuluvat:

 

Kalsium (35 mg)

 

Tiedät varmaankin kuinka tärkeää riittävä kalsiumin saanti on luuston terveyden kannalta, mutta lisäksi sillä on muitakin keholle tärkeitä ominaisuuksia. Kalsium osallistuu normaaliin energia-aineenvaihduntaan sekä lihasten hyvinvoinnin ylläpitämiseen, ja tukee hampaiden sekä luuston terveyttä.

 

Magnesium (35 mg)

 

Magnesium on usein liian vähäiselle huomiolle jäävä mineraali, jolla on elimistölle tärkeä merkitys. Se voi auttaa ehkäisemään väsymyksen ja uupumuksen tunnetta, ja lisäksi se tukee hampaiden terveyttä sekä normaalia energia-aineenvaihduntaa.

 

Kloridi (280 mg)

 

Jos kemiantunnit ovat vielä tuoreessa muistissa, saattaa hapon kanssa usein yhdistetty mineraali kuulostaa kummalliselta lisältä ihmiskeholle. Kuitenkin vatsasta löytyvä hydrokloridihappo auttaa nauttimamme ruoan pilkkomisessa ja sulattamisessa. Kloridilisän avulla elimistömme on helpompi tuottaa vatsahappoa!

 

Natrium (140 mg)

 

Vaikka ravinnosta saatavan suolan määrää kannattaa tarkkailla ja toisinaan jopa rajoittaa, on natrium kuitenkin tärkeä mineraali, joka tukee elimistön tasapainoa sekä normaalia verenpainetta. Liiallinen saanti voi olla keholle haitaksi, mutta samoin on asianlaita natriumin liian vähäisen saannin kanssa. Keto Elektrolyyttikapselit tarjoavat ihanteellisen määrän natriumia, ja kompensoivat ketoosin aiheuttamaa natriumin vähentymistä elimistössä – näin sinun ei tarvitse lisätä runsaita, ja mahdollisesti haitallisia, suolamääriä ruokavalioosi.

 

Kalium (70 mg)

 

Toinen, monesti unohdettu mutta elimistölle tärkeä mineraali on kalium, joka osallistuu immuunijärjestelmän normaalien toimintojen ylläpitämiseen. Näin keho jaksaa torjua ulkopuolelta saapuvia hyökkäyksiä kuten infektioita ja bakteereita. Lisäksi kalium tukee normaalia verenpainetta sekä lihaksia.

 

On totta, että voit poimia kaikki nämä mineraalit käyttöösi yksi kerrallaan, mutta miksi et säästäisi rahojasi ja hermojasi valitsemalla Weightworldin Keto Elektrolyyttikapselit, jotka tarjoavat tarvitsemasi mineraalit yhdessä kapselissa?

 

Kenelle kapselit on tarkoitettu?

Jos olet yli 18-vuotias aikuinen, ja tahdot noudattaa huippusuosittua ketogeenistä dieettiä, ovat nämä kapselit täydellinen lisä tasapainoisen ruokavalion ohelle.

 

Kapselit ovat lisäksi vegaaniset. Koska näiden mineraalien parhaat luonnolliset lähteet ovat liha ja kala, voit ylläpitää ketoositilaa joutumatta huolehtimaan puutetilan aiheuttamista sivuvaikutuksista.

 

Käyttöohje

 

Ota 1 kapseli päivässä täyden vesilasin kera, mieluiten aterian ohella. Saat parhaat tulokset kun otat kapselin joka päivä samaan kellonaikaan.

 

Ainesosat

 

Kalsium (Kalsiumkarbonaatti), Magnesium (Magnesiumsitraatti), Kloridi (Natriumkloridi, Kaliumkloridi), Natrium (Natriumkloridi), Kalium (Kaliumkloridi), Magnesiumstearaatti, Mikrokiteinen selluloosa, Hydroksipropylimetyyliselluloosa.

2. Keto Complex

Mikä on Keto Complex?

Korkelaatuisesta vitamiinien, mineraalien, kasviainesosien ja ruoansulatusta edistävien entsyymien sekoituksesta valmistettu Keto Complex on turvallinen, luonnollinen ja tehokas keino päästä ihannepainoon ja saavuttaa treenattu kroppa. Tämän luonnollisen lisäravinteen hyödyt eivät kuitenkaan rajoitu ainoastaan painonhallintaan, vaan lisäksi kyseessä on loistava keto ruokavalion tuki, jonka ruoansulatusta edistävät entsyymit tukevat terveyttä ja ketopuhdistusta. Nämä auttavat lisäksi ehkäisemään ketoflunssaa.

 

Miksi kannattaa valita Keto Complex?

 

Keto-dieetti on yksi tehokkaimmista menetelmistä normaalipainon ylläpitämistä varten vähähiilareisten ruokavalioiden keskuudessa. Tämän dieetin tarkoituksena on saada keho ketoositilaan, ja ylläpitää tätä tilaa pidemmän aikaa. Keto Complex auttaa tässä tavoitteessa, jotta voisit nauttia ketogeenisen ruokavalion hyödyistä ja pitää huolta hyvinvoinnistasi!

 

Keto Complex -ravintolisän tehokkaat ainesosat auttavat sinua tavoitteidesi saavuttamisessa. Tämä GMP-sertifioitu keto-lisäravinne sisältää D-, B6- ja B12 -vitamiineja, sekä sinkkiä, kromia, magnesiumia, koliinia sekä vadelmauutetta.

 

Kenelle Keto Complex sopii?

 

Keto Complex on täydellinen tuote niille, jotka noudattavat keto dieettiä ja tahtovat saada parempia tuloksia, sekä kehon että mielen terveydestä samalla huolehtien. Keto Complex on hajuton ja mauton ensiluokkainen termogeeninen sekoitus, joka sopii ruokavalion ja treeniohjelman tueksi, jotta ketoelämäntavan hyödyistä nauttiminen olisi mahdollisimman helppoa. Tuote sopii sekä miehille että naisille, ja on loistava lisä edistämään ruoansulatusta sekä tukemaan treeniä ja ruokavalion vaatimaa vaivannäköä.

 

Kuinka käyttää Keto Complex -ravintolisää ja saavuttaa parhaat tulokset?

 

Ota 2 kapseliä päivässä veden kera ja aterioiden ohessa. Suosittelemme, että jatkat fitness-ohjelman ja ketodieetin noudattamista päästäksesi ihannepainoosi – ja pysyäksesi siinä. Jos sinulla on allergioita, lue ainesosalista läpi. Jos olet raskaana, imetät tai käytät lääkitystä, varmista tuotteen sopivuus sinulle lääkärin kanssa.

3. MCT Öljy Kapselit – keto ystävälliset painonhallintaan

Mitä on MCT Öljy?

 

Ensiluokkaisesta kookoöljystä valmistetut WeightWorldin MCT Öljy Kapselit ovat ihanteellinen C8- ja C10 -rasvahappojen lähde. Nämä rasvahapot imeytyvät elimistöön tehokkaasti, ja muuttuvat ketoneiksi silloin, kun kyseessä on ketogeeninen dieetti.

 

Mitkä ovat MCT Öljykapseleiden hyödyt?

 

MCT Öljy Kapselit säästävät aikaasi ja vaivaasi joka päivä, sillä ne tarjoavat vaivattoman ja kätevän vaihtoehdon erilaisille jauheille sekä öljyille. MCT-öljykapselimme ovat tehokkaat ja imeytyvät kehoon välittömästi, tarjoten nopean energianlähteen keto geenistä ruokavaliota noudattaville. EU-direktiivien sekä ketogeenisen ruokavalion mukaiset kapselit tarjoavat tarvitsemaasi energiaa ja keskittymiskykyä painonhallinnan tueksi. MCT-pullo sisältää 90 kapselia, ja tarjoaa tehokkaan aloituspotkun ketodieettiä varten!

 

Kenelle MCT Öljykapselit sopivat?

 

Olitpa sitten kiireinen vanhempi, kunnianhimoinen uraohjus, fitness-intoilija tai ammattiurheilija, ovat MCT Öljykapselit hyvä valinta juuri sinulle, sillä ne tarjoavat luonnollisen ketonibuustin sekä tukevat laihdutusta, nostaen samalla energiatasoa ja parantaen keskittymiskykyä.

 

MCT Öljykapseleiden käyttöohje parhaita tuloksia varten

 

Nämä hajuttomat ja mauttomat MCT Öljy Kapselit nautitaan sellaisenaan, eikä niitä tarvitse sekoittaa mihinkään. Ota 3 kapselia päivässä, yksi jokaisen pääaterian ohessa. Ravintolisän päivittäinen käyttö auttaa kehoa saavuttamaan ketoosi tilan ilman sivuvaikutuksia.