Paras rasvanpolttaja! – Vertailu

paras-rasvanpolttaja

Miten laihduttaa?

Jos kärsit samoista ongelmista, niin kuin suurin osa aikuisista suomalaisista, niin tuskin pystyt selviämään päivässä kuulematta jotain uutta hyvästä ruoasta, vältettävästä ruoasta, taikaharjoituksesta tai täydellisestä rasvanpolttajasta. Näyttää siltä, että parhaiden kehojen etsiminen mahdollisimman pienellä työllä etenee huimaa vauhtia.

 

Henkilökohtaisina kunto-ohjaajina olemme enemmän kuin vähän huolissani tästä “nopea ja kivuton kunto” -tapauksesta, jonka tapaamme niin monissa suomalaisissa aikuisissa. Luulemme, että sillä on järkevä suunta, kun näemme kuinka nopeaksi kaikki muut osa-alueemme yhteiskunnastamme ovat tulleet. Joten on osittain järkevää, että haluamme myös kaiken terveydestämme olevan nopeaa. On järkevää, että haluamme löytää täydellisen rasvanpolttajan tekemättä muutoksia ruokavalioon ja kunto-ohjelmiin.

 

Haluamme kuitenkin vakuuttaa teille, että oikea rasvanpolttaja ei ole taikaa tai pilleri, joka voidaan pudottaa vain omaan ruokavalioon tekemättä mitään muuta. Oikea rasvanpolttaja on yhdistelmä neljästä pääelementistä. Todellisen rasvanpolttajaohjelman ensimmäinen elementti on hyvä uni. Yllättynyt? No, anna meidän kertoa teille, että useimmat tapaamamme aikuiset eivät pääse läheskään oikeaan määrään yötä kohden. Unitasomme vaikuttavat rajusti kykyymme toimia ja saada aikaan tehokkain rasvanpolttaja. Lue lisää unen merkityksestä palautumisessa tästä!

 

Toinen osa täydellistä rasvanpolttajajärjestelmää on tarpeeksi veden juominen. Tämä on yllätys myös monille ihmisille, mutta se on todella tärkeää. Mitä enemmän vettä juot, sitä parempi ihomme on ja sitä vähemmän haluamme täyttää vatsamme ruualla ja juomilla, jotka eivät ole hyviä meille. Joten varmista, että juot useita lasillisia vettä päivässä ja leikkaat muita korkean sokeripitoisuuden juomia. Tämä tekee keskeisen eron rasvanpolttajaohjelmassa.

 

Neljä tapaa tehdä täydellinen rasvanpolttajakonsepti ovat kaksi viimeistä elementtiä. Sinun on työskenneltävä ravitsemuksesi ja kuntotasosi suhteen, jos haluat todella nähdä pitkäaikaisia muutoksia terveydellesi. Mikään pilleri ei ole yhtä hyvä rasvanpolttaja kuin syödä hyvin ja vie joka päivä aikaa liikuntaan, joten älä mene lankaan. Sinun on keskityttävä terveellisiin, käsittelemättömiin elintarvikkeisiin ja varattava 20 minuuttia päivässä sykkeesi nostamiseksi. Näiden jälkeen voit ottaa mukaan rasvanpolttajat ja päästä tavoitteisiisi nopeammin ja helpommin niiden avulla.

 

Nämä neljä yksinkertaista asiaa ovat meidän tapamme menestyä rasvaa poltettaessa. Kokeile niitä kuukauden ajan ja katso millaista eroa näet ja tunnet.

Miksi kokeilla rasvanpolttajaa?

Laihduttaminen on monelle suuri asia, josta vain unelmoidaan. Suomalaiset tuntuvat siirtävän laihduttamista ja omasta terveydestä huolehtimista aina vain kauemmas tulevaisuuteen. Rasvanpolttaminen ei ikinä ole helppoa ja se vaatii paljon sisua sekä halua muuttaa asioita. Tärkeintä laihduttamisessa on kalorivajeen luominen, jolloin oma elimistö alkaa käyttämään energian lähteenä omia rasvavarastoja. Liikunnan lisäämällä saadaan suurennettua kalorivajetta, jolloin luonnollisesti palaa enemmän rasvaa. Laihtuminen ja rasvanpolttaminen ei ikinä tapahdu yhdessä yössä eikä jopa kuukaudessakaan, minkä takia laihduttaminen vaatii halua ja pitkäjänteisyyttä.

 

 

 

Rasvanpolttajat ovat ryhmä lisäravinteita, jotka on suunniteltu nimensä mukaisesti auttamaan rasvanpoltossa samalla, kun ne tukevat lihasten kasvua tai ylläpitoa. Rasvanpolttajat toimivat muiden lisäravinteiden tapaan terveellisen ruokavalion tukena, eivät korvikkeina, ja rasvanpoltto vaatiikin sitä, että ruokailun ja ruuan peruspilarit ovat kunnossa eli elimistössä valitsee kalorivaje. Mikäli energiaa saa ravinnosta enemmän kuin mitä liikunnalla kuluttaa, eivät rasvanpolttajat edes voi polttaa rasvaa. Kuitenkin kun ruuan ja liikunnan energiasuhteet ovat oikeat, voivat rasvanpolttajat auttaa rasvan palamista lihasmassan pienenemisen sijaan, koska ne kiihdyttävät aineenvaihduntaa.

paras-rasvanpolttaja

Paras rasvanpolttaja:

1. Star Nutrition Green Tea

Star Nutritionin Green Tea on painonpudotustuote, joka koostuu vihreä tee -uutteesta. Suurempi energiankulutus, pienempi ruokahalu!

 

– Vihreiden teelehtien tiivistetty uute

– 95 % polyfenoleja, 70 % katekiineja ja 35 % EGCG:tä

– Suuri pitoisuus antioksidantteja

– Vähentää ruokahalua ja lisää energiankulutusta

– Kasviperäiset kapselit

– Hieman piristävä vaikutus (35 g kofeiinia/kapseli)

– Vihreä tee on suhteellinen uusi ilmiö länsimaissa, mutta sitä on käytetty aasialaisissa kulttuureissa tuhansia vuosia. Selitys suosion kasvamiselle harjoittelun yhteydessä liittyy sen antioksidanttipitoisuuteen sekä kykyyn nopeuttaa rasvanpolttoa.

 

Mustaan teehen verrattuna vihreän teen ei anneta hapettua. Tämän ansiosta siinä säilyy suuri määrä aineita, joita on luonnostaan lehdissä. Näihin kuuluvat muun muassa antioksidantiiviset polyfenolit, katekiinit ja EGCG. Polyfenolit suojaavat elimistöä haitalliselta hapettumiselta, kun taas katekiinit ja EGCG tekevät vihreästä teestä kiinnostavan dieetin kannalta. Nämä aineet nimittäin toimivat yhdessä energiankulutuksen lisäämiseksi ja ruokahalun vähentämiseksi, mikä puolestaan edistää helpompaa ja nopeampaa painonpudotusta.

 

Star Nutritionin Green Tea koostuu tiivistetystä vihreä tee -uutteesta, joka on pakattu kasviperäisiin kapseleihin. Jokainen kapseli sisältää 35 mg kofeiinia sekä runsaan annoksen polyfenoleja, katekiineja ja EGCG:tä.

2. Biotech USA Mega Fat Burner (myyntimenestys naisille)

Mega Fat Burner on Biotechin Pink Fit -sarjan painonpudotusvalmiste, joka sisältää makeanhimoa hillitseviä, termogeenisiä ja piristäviä ainesosia!

 

Biotechin Mega Fat Burner tukee sinua dieetillä juuri niissä vaikeimmissa asioissa: tuotteen sisältämä kromi hillitsee makeanhimoa ja edistää rasva-aineenvaihduntaa, piristää ja auttaa jaksamaan treeneissä myös kalorialijäämällä ja sillä on energiankulutusta lisäävä termogeeninen vaikutus, vihreä tee hillitsee ruokahalua ja L-karnitiini auttaa muuttamaan kehon rasvaa treeneissä käytettäväksi polttoaineeksi.

 

Annostus: Yhteensä 3 tablettia päivässä; 1 ennen aamiaista, 1 ennen lounasta ja 1 päivällisen jälkeen. Jokainen tabletti otetaan vähintään 300 ml veden kera.

3. Star Nutrition Ultimate Shape

Ultimate Shape, 60 caps – Star Nutrition Hers -tuotesarjan rasvanpolttaja, joka optimoi kehittymisesi useiden vaikuttavien ainesosien avulla!

 

– Auttaa painonputotuksessa ja kehon kiinteyttämisessä

– Vahva piristävä vaikutus (300 mg kofeiinia / päiväannos)

– Termogeeninen ja ruokahalua hillitsevä

– Rikastettu kromilla, joka optimoi verensokeritasot

– Ultimate Shape on Star Nutrition Hers -tuotesarjan kehittynyt rasvanpolttovalmiste, joka auttaa sinua tavoitteessasi saavuttaa kiinteämpi keho!

 

Yksi Ultimate Shapen vaikuttavista  ainesosista on Capsimax™, joka chilin kapsaisiinien avulla laittaa vauhtia kehon luonnolliseen rasvanpolttoon ja energiankulutukseen.

 

Koliini edistää rasvanpolttoa entisestään ja se on mukana solurakennuksessa. L-karnitiinitartraatti taas stimuloi rasvanpolttoa lisäämällä kropan kykyä käyttää vapautunutta rasvaa energiaa antavana polttoaineena. Koostumus on täydennetty tarkkaan valitulla annoksella Camelia Sinensista.

 

Star Nutrition Hers on luonnollisesti pitänyt huolen siitä, että Ultimate Shape antaa sinulle terävän keskittymiskyvyn ja energiaa treenata myös dieetillä: tämä varmistuu 300 mg:lla kofeiinia kahta kapselia kohden! Tuotteeseen lisätty kromi taas auttaa stabiloimaan verensokerin ja vältät nousut ja laskut, joita rankka dieetti saattaa aiheuttaa.

 

Ultimate Shape – yksi parhaista työkaluista rasvanpolttoon treenin ja normaalin ravinnon lisäksi!

 

Annostus: Ota 1 kapseli 2-3 kertaa päivässä.

 

Annoksia pakkauksessa: 60 kapselia, 20/30 annosta

4. Chained Nutrition Ripped Hardcore (myyntimenestys miehille)

Ripped Hardcore – Todella suosittu ja vahva rasvanpolttaja Chained Nutritionilta! Antaa energiaa, hillitsee ruokahalua ja lisää rasvanpolttoa!

 

– Erittäin vahva ja tiivistetty, vain 1 kapseli päivässä

– Antaa intensiivisen energian ja lisää keskittymiskykyä

– Stimuloi aineenvaihduntaa

– Lisää kehon rasvan vapautumista

– Säätää verensokeria ja vähentää ruokahalua

– Todella suosittu – testaa ja huomaa vaikutus!

 

Chained Nutritionin Ripped Hardcore sisältää yhdistelmän kofeiinia, zingiber officinalea, kromi, katekiineja ja chilipippuria. Tämä yhdistelmä vaikuttaa synergistisesti tarkoituksenaan yksi asia: nopeampi painonpudotus!

 

Dieetillä olon vaikeimpia puolia on energia-alijäämän aikaansaama väsymys ja nälkä. Chained Nutritionin Ripped Hardcore on työkalu, joka auttaa sinua saavuttamaan painonpudotustavoitteesi helpottamalla dieettiä juuri näiden tekijöiden suhteen.

 

Ripped Hardcoren sisältämä suuri määrä kofeiinia saa olosi todella pirteäksi ja energiseksi, ja pystyt treenaamaan kovaa energia-alijäämästä huolimatta.

 

Vihreän teen katekiinit hillitsevät ruokahalua samalla kun kromi parantaa insuliiniherkkyyttä. Chilipippurin kapsinoidit nostavat kehon lämpötilaa ja siten energiankulutusta tehostuneen aineenvaihdunnan kautta.

 

Zingiber lisää termogeneesiä, parantaa ruoansulatusta ja antaa kylläisemmän tunteen. Oliivinlehtiuute voi nostaa rasvanpolttoa edistävän hormonin T3:n tasoja kropassa.

 

Ripped Hardcore on todellinen myyntimenestys – tee kuten monet muut asiakkaamme ja ota parhaat apuvoimat käyttöön tavoitellessasi unelmakroppaasi!

 

Annostus: 1 kapseli päivässä, mieluiten aamulla (ennen aamupalaa) tai 30 minuuttia ennen harjoittelua. Älä ota Ripped Hardcorea liian lähellä nukkumaanmenoa sillä tuotteen piristävät ainesosat voivat häiritä unta.

 

Annoksia pakkauksessa: 90

Vihreä tee - Paras rasvanpolttaja?

Monien vuosisatojen ajan kiinalaiset käyttivät vihreää teetä erilaisten sairauksien hoitoon. Ajan edetessä länsimaalaiset kuitenkin käyttävät vihreää teetä ymmärtämällä sen useita etuja. Vihreää teetä on pitkään arvostettu Kiinassa osallistumisestaan hyvään terveyteen. Vihreän teen maine Suomessa kehittyy jatkuvasti, kun otetaan huomioon, että vihreä tee on antioksidanttien luontainen perusta. Nämä antioksidantit auttavat puolustamaan kehoa kiihtyvältä ikääntymiseltä ja lisääntyneeltä vaivojen vaaralta. Vuosien tutkimus paljastaa, että vihreä tee hillitsee haitallisten solupesäkkeiden laajentumista ja rakentaa siitä terveellisintä saatavaa teetä.

Vihreä tee hyöty:

Vihreällä teellä on monia terveysvaikutuksia, ja sitä voidaan käyttää sairauksien välttämiseen: syöpä, nivelreuma, korkea kolesteroli, sydän- ja verisuonitaudit, kaihi, infektio ja heikentynyt immuunitoiminto.

 

Vihreä tee auttaa laihduttamisessa. Vihreän teen lehdet lisäävät aineenvaihduntaa kehossa, minkä jälkeen vihreän teen käyttö auttaa polttamaan enemmän kaloreita. Tämän takia sitä käytetään monesti rasvanpolttajana.

 

Vihreällä teellä on kyky torjua bakteereja, ja tämä voidaan pitää yhtenä vihreän teen tärkeimmistä eduista. Tämä parantaa immuunijärjestelmääsi ja lisää siten vastustuskykyä. Se auttaa myös tappamaan bakteereja, jotka aiheuttavat plakkia ja kariesta hampaisiin. Vihreä tee voi auttaa torjumaan ruokamyrkytyksiä.

 

Lisäksi vihreä tee voi auttaa vähentämään verensokeria ja kolesterolitasoa veressäsi.

 

Myös vihreä tee auttaa pääsemään eroon pahanhajuisesta hengityksestä. Vihreässä teessä on jokin alkuaine, joka tyydyttää bakteerien aiheuttaman pahan hajun kasvun. Siksi kuppi tai kaksi vihreää säännöllisesti voi auttaa pitämään raikkaan hengityksen.

 

Jos olet ketjutupakoitsija ja kulutat myös noin kuusi kupillista vihreää teetä päivässä, tupakansavun aiheuttamien toksiinien aiheuttama riski on vähentynyt suuressa määrin.

 

Vihreä tee auttaa myös ylläpitämään kauneutta. Vihreän teen avulla voit virkistää kasvosi ja levittää väsyneiden silmiesi ympärille saadaksesi rauhoittavan tunteen. Jos kasvoillasi on pisamia tai virheitä, voit levittää vihreää teetä päästäksesi eroon paikoista. Vihreällä teellä on myös etuja antiseptisiin tarkoituksiin. Sitä voidaan käyttää pienten leikkausten, ihottumien ja myös auringonpolttamien hoitoon.

 

Vihreää teetä kasvatetaan orgaanisesti, ja vihreän teen kanssa käytetty tavanomainen kuivausmenetelmä estää teetä käymisen haitallisilta vaikutuksilta.

 

Vihreän teen tuotteita on saatavana eri vahvuustasoilla. Jotkut lisäravinteet koostuvat aktiivisten polyfonien heikoista vahvuuksista, kun taas toiset menevät jopa standardoimattoman vihreän teen lehtijauheen käyttämiseen.

 

On vahvistettu, että vihreää teetä on täytetty terveydellä. Se toimii vaikuttavana antioksidanttina, jonka on tunnistettu auttavan ehkäisemään syöpää, poistumaan haitallisesta kolesterolista ja suojautumaan vapaiden radikaalien aiheuttamilta haitoilta.

 

National Cancer Institute on ilmoittanut, että vihreällä teellä on syöpää välttäen kykyjä ja komponentteja torjua uutta ja haitallista elämää kehossa. Ihmiset, jotka ovat olleet riippuvaisia kalliista antioksidanttituotteista, huomaavat, että vihreä tee on erittäin kustannustehokas ja orgaaninen. Tee on yksi tärkeimmistä tuoreista juomista, vain veden jälkeen.

 

Kuitenkin sinä onnistut kyllä sisällyttämään vihreän teen ruokavaliosi, ja se vakiona auttaa sinua saamaan korkeimmat tulokset. Lisää vihreää teetä voimakkaaseen, tasapainoiseen ruokavalioon ja liikunta-aikatauluun yleisen kuntoa varten.

paras-rasvanpolttaja

Muita rasvanpolttajia:

Monet rasvanpolttajat voivat perustua nälän tunteen hillitsemiseen. Ruokahalua hillitsemällä ihminen syö vähemmän ruokailu kerroillaan, mikä taas johtaa suurempaan kalorivajeeseen. Nälän tunnetta hillitsevissä rasvanpolttajissa ei kuitenkaan yleensä ole sitä hyötyä, mikä saattaa olla muissa rasvanpolttajissa. Muut rasvanpolttajat tehostavat painonpudotusta nimenomaan rasvakudoksesta ja säästävät lihaskudosta, mikä on haluttua juuri laihdutuksessa. Muuten varsinkin rajulla dieetillä paino voi pudota pienevien lihasten takia, vaikka kehon rasvakudos ei juurikaan vähenisi. Lihasten pieneminen dietillä johtuu yleensä kuitenkin liian vähäisesti proteiinin saannista. Kun laihduttaa kannattaa proteiinin saanti siis lisätä esimerkiksi proteiinijauhoilla tai muilla valmisteilla. Jokaisen tulisi siis harkita mitä rasvanpolttajaa käyttää, kun tavoitteena on nimenomaan rasvanpoltto. Täytyy kuitenkin muistaa, että rasvanpolttajat ei yksinään tuo oikotietä laihtumiseen ja rasvanpolttamiseen. Laihtuminen vaatii myös kalorivajeen ja hyvän terveellisen ruokavalion.