Storytel kokemuksia ja tarjous

Storytel-kokemuksia-ja-tarjous

Mitä ovat äänikirjat?

Äänikirja on kuunneltavaksi tarkoitettu äänimuotoon tallennettu kirjallinen teos, joka on helppo kuunnella. Äänikirjassa voi olla joko ihmisen tai puhesyntetisaattorin puhuman tekstin lisäksi muita äänitehosteita. Yleensä, kuitenkin esimerkiksi Storytelin palvelussa tekstin lukee mies rauhallisella äänellä. Toisin kuin kuunnelmassa, äänikirjassa tekstiä ei kuitenkaan ole dramatisoitu, toisin sanoen yksi tai useampi lukija lukee teoksen kaikkien henkilöiden repliikit, mukaan lukien tekstin, alkuperäisessä tai lyhennetyssä muodossaan.

 

Äänikirjat syntyivät alun perin näkövammaisten tarpeisiin. Näkövammaiset eivät pystyneet lukemaan tekstiä, mutta he pystyivät kuuntelemaan valmiiksi luettuja tekstejä ja kirjoja. Äänikirjojen rooli on kuitenkin muuttunut paljon suuren kysynnän ja tekniikan kehittyessä. Äänikirjat tarjoavat uuden laisen tavan kokea kirjoja, mikä herättää mielenkiintoa. Kirjallisuuteen perehtyminen ei enää edellytä konkreettisen kirjan kanssa istumista, vaan teoksen voi kuunnella pätkissä, vaikka työmatkalla.

 

Ongelmaksi äänikirjoihin on muodostunut, kuitenkin niiden suuret tiedosto koot. Suurten tiedostojen lataaminen on hidasta ja kankeaa. Toinen ongelma on halutun kohdan löytäminen ja kesken jääneeseen kohtaan palaaminen.

Storytel-kokemuksia-ja-tarjous

Äänikirjat urheiluun

Urheilussa äänikirjat ovat kasvattaneet suurta suosiotaan paljon. Palvelujen edistyminen on mahdollistanut äänikirjojen lataamisen ja käytön, esimerkiksi kuntosalilla. Musiikin kuuntelulle on tullut hyvävaihtoehto eli äänikirjat. Äänikirjat tarjoavat erilaista kuunneltavaa, vaikka lenkille, jos ei jaksa kuunnella kovasti paukuttavaa musiikkia kokoajan. Pitkän ja raskaan työpäivän jälkeen musiikin kuuntelu kotimatkalla voi tuntua vaivalloiselta ja pitkästyttävältä. Tässä tapauksessa äänikirjat voivat tarjota mielekkäämpää kuuntelua mielenkiintoisen tarinan kanssa. Äänikirjat tarjoavat siis mahdollisuuden kuunnella lempikirjojasi, esimerkiksi treenatessa.

Storytel

Storytel on markkinoiden suurin suoratoistopalvelu Pohjoismaissa, jonka avulla kuuntelet äänikirjoja ja luet hyviä e-kirjoja mobiililaitteellasi kiinteällä kuukausimaksulla. Palvelua voi käyttää helpon mobiilisovelluksen kautta, joka ladataan älypuhelimelle tai tabletille. Sovellus löytyy kaikille laitteille, kuten puhelimelle tai tabletille. Voit striimata sisältöä suoraan palvelusta tai ladata laitteellesi, jolloin voit kuunnella niitä offline-tilassa ilman internetyhteyttä. Offline-tila mahdollistaa äänikirjojen kuuntelun, esimerkiksi lentokoneessa tai paikassa, jossa yhteys on huono.

 

Storytel on perustettu vuonna 2005 Ruotsissa. Tällä hetkelle se, kuitenkin toimii jo 18 eri maassa, Suomen lisäksi. Suomeen Storytel tuli ensimmäisen kerran vuonna 2016. Se tarjoaa suuren valikoiman erilaisia äänikirjoja, joita on yli 150 000. Kirjoista suurin osa on suomeksi, mutta niitä on tarjolla myös ruotsiksi, venäjäksi, espanjaksi ja englanniksi.

Storytel kokemuksia

Storytelin parhaimpia kokemuksia on sen tarjoamien kirjojen laajuus. Valikoima on todella monipuolinen ja siitä löytyy äänikirjoja sekä e-kirjoja. Storyteliä voi käyttää monta käyttäjää samanaikaisesti. Tarjonnan monipuolisuuteen hinta on myös edullinen.

 

Huonoja puolia Storytellissä on ollut tekniset ongelmat. Äänikirjat eivät ole välillä latautuneen servereiden tai käyttäjän huonon yhteyden takia. Myös viimeksi jääneeseen kohtaa voi välillä olla hankala löytää. Henkilökohtaisesti toivoisin myös monipuolisempaa ja laajempaa valikoimaa lukijoiden äänille.

Storytel sovellus

Storytel sovellus on selkeä ja helppo käyttöinen. Sovelluksen löytää kaikille laitteille, joissa on Google Play -kauppa tai App store. Sovellus tarjoaa myös hyviä kirjavinkkejä, joista voi saada uutta kuunneltavaa nopeasti. Kuuntelunopeutta voi säätää itselleen sopivaksi. Nopeutta voi siis laittaa hitaammaksi, jos on esimerkiksi menossa nukkumaan tai nopeammiksi. Opiskeltavien kirjojen kuuntelu nopeammalla vauhdilla voi auttaa, esimerkiksi oppimateriaalin kertaamisessa. Sovelluksessa on myös helppo tehdä omia kirja-arvosteluja. Kirjavinkkien lähettäminen ystäville tai perheelle on myös mahdollista ja sujuvaa.

Storytel-kokemuksia-ja-tarjous

Storytel irtisanominen

Tilauksen peruutus onnistuu milloin tahansa. Peruuttamiseksi on mentävä Storytelin-sivuille ja kirjauduttava omalle käyttäjälleen. Hae kohta, jossa lukee omat sivut ja paina kohtaa oma tili. Peruuttamiseksi paina kohtaa lopeta tilaus. Storytel kysyy myös peruuttamisen syytä, jonka jälkeen voit painaa vahvista. Sähköpostiisi tulee vielä vahvistus, että tilaus on peruutettu. Tämä kannattaa säilyttää jonkin aikaan, jos tulee jotain ongelmia.

 

Storytelin tilaus on automaattisesti jatkuva eli se jatkuu kuukausittain, jos tilausta ei peruuteta. Tilauksen peruuttaessa kesken kuukauden, voit vielä kuunnella kuukauden loppuun. Sovelluksen poistaminen puhelimelta tai tabletilta ei peruuta tilausta. Tämä kannattaa pitää mielessä.

Storytel tarjous

Linkin kautta pääset testaamaan Storyteliä maksutta 14 päivän ajan, jos et ole kokeillut Storyteliä aiemmin, ja voit kuunnella ja lukea niin paljon kirjoja kuin haluat kokeilujakson aikana! Etu koskee uusia Storytelin asiakkaita. Kokeilujakson aikana saa kuunnella ja lukea rajattomasti kirjoja. Etu koskee vain uusia Storytelin asiakkaita. Storytelin tilaus ei ole sitova ja sen voi lopettaa milloin haluaa. Ilmaisen kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti hintaan 16,99 € / kk

Storytel-kokemuksia-ja-tarjous

Miksi kuunnella äänikirjoja?

Äänikirjat ovat tallenne perinteisistä kirjoista, joita lukija lukee. Ne ovat saatavana lyhennettyinä ja lyhennettyinä versioina. Lyhennettyjä kirjoja muutetaan kertojien harkinnan mukaan, mutta niissä on silti tarinan alkuperäinen tarkoitus. Lyhennetyt otsikot luetaan sanasta sanaan alkuperäisestä painetusta tekstistä.

 

Ladattavat äänikirjat ovat saamassa suosiota ympäri maailmaa monista syistä, mutta lähinnä siksi, että sinun ei tarvitse luopua lukemisesta vain siksi, että olet liian kiireinen. Monet meistä nauttivat hyvän kirjan lukemisesta ja heillä on suosikkikirjailijoita, joiden kirjoja jouduit ostamaan ja kantamaan mukanasi ympäri taloa siinä toivossa, että saat mahdollisuuden avata ja lukea sen heti, kun saat tilaisuuden. Valitettavasti kun luemme koko kehomme, se pysähtyy, kun kiinnitämme aivojen huomion näön kautta, jota ilman et voi suorittaa muita toimintoja. Kuitenkin, koska äänikirjat on otettu käyttöön, voit kuunnella suosikkikirjaasi samalla, kun teet muita asioita, kuten askareita tai ajamista. Ihmiset, jotka viettävät paljon aikaa matkoilla, pitävät äänikirjoja erinomaisena tapana hyödyntää normaalisti hukkaan heitettyä aikaa. Se, että äänikirjoja voidaan kuunnella useita kertoja usean päivän aikana, auttaa säilyttämään sisällön muistin. Äänikirjojen arvioidaan tuottaneen viime vuonna 187 miljoonaa dollaria ja lähitulevaisuuden myynnin arvioidaan olevan miljardeja dollareita.

 

Ladattavat äänikirjat luotettavasta lähteestä ovat taloudellinen vaihtoehto liittyä kuukauden kirjan tyyppiseen klubiin. Ladattavan äänikirjan etuna on, että voit käyttää sitä milloin tahansa vuorokauden aikana ja voit ladata äänikirjat heti. Joten sinulla voi olla ladattavia äänikirjoja mihin aikaan tahansa, eikä sinun tarvitse odottaa kirjojen saapumista saapumisen jälkeen. Lisäksi ei ole aikarajaa eikä määräaikoja, ja kun olet ladannut äänikirjan, olet sen omistaja ikuisesti.

 

Monet ihmiset ovat nykyään omaksuneet äänikirjoja puiden vuoksi paperikirjan luomisessa sen lisäksi, että ne ovat erittäin käteviä puhumattakaan siitä, että niitä on helppo kuljettaa ja säilyttää. Voit kuunnella äänikirjaa puhelimellasi tai muulla laitteellasi lataamallam kuin ostamalla sen fyysistä kirjaa, joka mahtuu laukkuun tai takin taskuun.

 

Ladattavien äänikirjojen suosio kasvaa, koska ne ovat helposti saatavilla, edullisia ja kannettavia. Ne sopivat nykypäivän kiireisiin elämäntapoihin, ja myynnin kasvu on todiste siitä, että yhä useammat kuluttajat löytävät äänikirjoja.