Tietoa sivustosta

Treenikunkku.fi sivuston tarkoituksena on tarjota tietoa treenaamisesta. Sivulta löytyy paljon erilaisia vinkkejä, esimerkiksi palautumiseen, lisäravinteisiin ja ruokavalioihin. Lisäksi sivuilta löytyy vertailuja ja kokemuksia eri tuotteista ja tuoteryhmistä.

Kaupallinen yhteistyö

Treenikunkku.fi sivusto sisältää kaupallista yhteistyötä. Kaupallisesta yhteistyöstä on maininta sivuston jokaisella sivulla.

Linkit

Osa Treenikunkku.fi sivuston linkeistä on niin sanottuja affiliate-linkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että klikkaamalla kolmannen osapuolen sivustolle johtavaa linkkiä, liittymällä tällaisen linkin kautta tiettyyn palveluun ja/tai ostamalla liittymisen jälkeen maksullisen tuotteen, käyttäjä tuottaa Treenikunkku.fi sivuston ylläpidolle komission. Tämä komissio ei vaikuta millään tavalla käyttäjälle tarjolla oleviin palveluihin tai niiden hintaan. Komissio määräytyy Treenikunkku.fi sivuston ja kolmannen osapuolen ennalta laadittuun sopimuksen mukaan.

Vastuuvapauslauseke

Treenikunkku.fi sivuston ylläpito ei vastaa sivustolla esitettyjen tietojen oikeellisuudesta. Sivuston ylläpito ei myöskään vastaa virheellisen tiedon aiheuttamista taloudellisista tai muista vahingoista. Sivuston käyttäjän tulee tarkistaa aina kolmannen osapuolen sivustojen käyttöehdot erikseen kyseiseltä sivustolta. Treenikunkku.fi sivuston sisältö on tarkoitettu ainoastaan viihdekäyttöön.

Huomautus hinnoista

Treenikunkku.fi käyttää alalla vallitsevaa yleistä käytäntöä ilmoittaa palvelujen hintatiedot. ”Liittyminen on ilmaista”, ”Kokeile ilmaiseksi” ja vastaavat ilmaisut viittaavat siihen, että kyseiseen palveluun voi luoda käyttäjätunnuksen luovuttamatta luottokortti- tai muita maksutietojaan. Nämä ilmaisut eivät tarkoita, että kyseistä palvelua olisi mahdollista tehokkaasti käyttää ilmaiseksi.

Uutiskirje

Uutiskirjeen tilaamalla pääset postituslistallemme. Uutiskirjeellä ilmoitamme uusista mielenkiintoisista artikkeleista, kuten treeniohjelmisa, tuotevertailusta tai lisäravinteista ja varusteista. Käytämme uutiskirjeen lähettämiseen pilvipalvelua.

Voit päättää uutiskirjeen tilauksen koska tahansa klikkaamalla uutiskirjeen lopussa olevaa linkkiä.

Vierailemalla Treenikunkku.fi-sivustolla annat hyväksyntäsi näille tiedoille. Pidätämme oikeuden lisätä, päivittää tai muuttaa tietoja milloin tahansa.

Scroll to Top