Paras testosteroni valmiste (2023) – testosteroni lisäravinne

paras testosteroni valmiste

Testosteroni on avainasemassa niin fyysisessä hyvinvoinnissa kuin henkisessäkin tasapainossa. 

Tässä artikkelissa sukellamme syvälle testosteronin maailmaan, ymmärtääksemme paremmin sen merkityksen ja tutustumme erilaisiin tapoihin, joilla voimme tukea kehomme luonnollista testosteronintuotantoa. Esittelemme myös meidän mielestä ja testiemme mukaan parhaat lisäravinteet tähän.

Olipa kyseessä urheilusuoritusten parantaminen tai yleisen hyvinvoinnin edistäminen, tämä artikkeli tarjoaa kattavan tietopaketin testosteronista ja sen vaikutuksista.

Mitä on testosteroni?

Testosteroni on androgeenihormoneihin lukeutuva sukupuolihormoni, jota esiintyy sekä miehillä, että naisilla. 

Testosteronitasot ja määrä verenkierrossa on hyvin yksilöllinen. Biologisesti aktiivisen, vapaan testosteronin pitoisuus on miehillä 30–140 pikomoolia litrassa.

Testosteroni vaikutus

Testosteronilla on vaikutusta murrosiässä miehille tyypillisten sukupuoliominaisuuksien kehittymiseen, sperman tuotantoon ja sukupuoliviettiin. Se vaikuttaa myös luu- ja lihasmassaan, miesten rasvan varastoitumiseen ja punasolujen tuotantoon. Testosteronitasot vaikuttavat myös mielialaan. 

Testosteroni auttaa kuntosalillakäymiseen lisäämällä lihasmassaa nopeastikin. Lisäksi voimatasot kasvavat sen myötä huomattavasti.

Alhainen testosteronitaso voi aiheuttaa muun muassa seksuaalisia häiriöitä, kuten erektiohäiriöitä ja sukupuolista haluttomuutta. Seksuaaliseen haluun tai haluttomuuteen vaikuttavat myös monet muut tekijät.

Testosteroni tasot miehillä

Miesten testosteronitasot ovat korkeimmillaan aamuisin. Aikuisten miesten normaalina pidetty testosteronin aamutaso on 5–29 nanomoolia litrassa. Naisten normaalina pidetty testosteronitaso kuukautiskierron 5.–8. vuorokautena on 0,6–2,1 nanomoolia litrassa. Syljestä mitatut normaalipitoisuudet ovat miehillä 150–500 pikomoolia litrassa. 

Testosteroni aiheuttaa miehisten sukupuoliominaisuuksien kehittymisen ja sperman tuotannon. Se aiheuttaa myös seksuaalista halukkuutta ja kasvattaa luu- ja lihasmassaa, vähentää rasvakudosta ja lisää punasolujen tuotantoa. Liikunta lisää testosteronintuotantoa ja alkoholin suuri kulutus, tupakointi, stressi ja ylipaino vähentävät sitä.

Yleensä miesten testosteronitaso kääntyy laskuun usein jo 30 ikävuoden jälkeen, mikä on ikävä fakta. Muistat varmasti, kun nuoruusvuoisina energiaa ja intoa riitti kaikkiin päivän perinteisimpiinkin askareisiin, kuten siivoamiseen.

Matala testosteronitaso aiheuttaa usein väsymystä, alakuloisuutta, terveyden alenemista, ylipainoa, lihaskunnon heikentymistä sekä seksihalujen vähenemistä. Testosteroni vaje voi vaikuttaa jopa verensokeriin sekä sydän- ja verisuoniongelmiin.

Testosteroni urheilussa

Testosteroni on lihasten kehittymisen ja lihasten lujuuden säilyttämisen kannalta tärkeä hormoni. 

Jos treeni ei kulje entiseen malliin, taustalla voi olla alentunut testosteroni taso. Testosteroni tasot urheilussa on tärkeitä etenkin miehillä. Mitä korkeammat testosteroni tasot ovat sitä paremmin lihakset kasvavat ja treenit kulkevat.

Matalilla testosteroni tasoilla treenaavat eivät saa siitä yhtä paljon irti. Treenit tuntuvat vaivalloiselta ja todella raskailta. Tämän takia testosteroni lisä ei olisi haitaksi himo treenaajalle tai esimerkiksi kuntosalitreenin lisäksi.

Kuinka sitten nostaa testosteronitasoja?

Keinoja on monia, esimerkiksi ruokavalion parantaminen, liikunnan lisääminen ja huonojen tapojen lopettaminen kuten tupakoiminen. 

On kuitenkin helpompia ja säännöllisimpiäkin keinoja kuten T-max-valmiste. T-max voi nostaa testosteronitasosi nuoruusvuosien tasolle jopa viikoissa ja auttaa sinua ylläpitämään kehosi kokonaisvaltaista vireystilaa.

Elinvoimaisuudesta ja elämänlaadusta ei kannata tinkiä, vaan parantaa.

Mikä on paras testosteroni valmiste?

Testimme tuloksen paras testosteroni valmiste on T-Max lisäravinne. Tuotteeseen sisältyy kaikkia tärkeimpiä testosteronin tasoon vaikuttavia ravinto-aineita.

Lisäksi muista erottuvan tuotteesta tekee rohtosarviapilauute. Tämä ainesosa on saanut erittäin hyviä tuloksia eri tutkimuksissa.

1. T-Max

T-Max® ravintolisä koostuu huolella valikoiduista ainesosista, jotka ovat miehen hyvinvoinnille tärkeitä. 

Sinkki ylläpitää normaalia testosteronitasoa. 

Magnesium edistää lihasten normaalia toimintaa. 

B6-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

T-Max ravintolisän huolella valikoidut ainesosat ovat miehelle tärkeitä.
T-Max sisältää sinkkiä, magnesiumia, B6-vitamiinia sekä rohtosarviapilauutetta

2. Testoplus+

Testoplus on luotettava testosteronitasoja kasvattava lisäravinne. 

Tämä sopii erityisesti miehille, joilla on jo ikää. Lisäksi kuntosalitreenaajat voivat hyötyä tästä paljonkin! Katso kattavampi vertailu parhaista testosteronivalmisteista.

TestoPlus-valmiste kokemuksia:

“Olin pitkään todella uupunut ja tuntui ettei mikään huvittanut. Painoa oli tullut jonkin verran lisää, mikä harmitti erityisesti, sillä olin aina urheillut paljon ja ollut hyvässä kunnossa. Edes urheiluun en kuitenkaan enää löytänyt energiaa ja tämä vaikutti selvästi myös parisuhteeseeni sekä yleiseen mielentilaani. Törmäsin TestoPlus-mainokseen sattumalta netissä ja vierailtua sivustolla kaikki kävi järkeen! En koskaan ollut ajatellut, että testosteronivaje voisi vaikuttaa noin kokonaisvaltaisesti mieleen ja kehoon. Aloitettuani TestoPlus-valmisteen käytön huomasin selkeän muutoksen jo reilusti alle kuukaudessa. Nykyään en luopuisi siitä mistään hinnasta – TestoPlus on päivittäinen miesvitamiinini!”

Jaakko 59, Helsinki

“Tilasin TestoPlus-pakkauksen ystäväni suosituksesta. Havahduin testosteronivajeen oireisiin vaimoni valitettua, etten ole enää oma itseni. Olin kuulemma ärtynyt ja väsynyt koko ajan. Ennen harrastimme yhdessä paljon, mutta enää ei huvittanut poistua kotoa. Kävin lääkärissä, josta sain vahvistuksen asialle. En kuitenkaan suostunut lähtemään piikkileikkeihin – en todellakaan halua piikittää kroppaani mitään luonnottomia testosteronilisiä. Ystäväni oli törmännyt TestoPlus-valmisteeseen ja vinkkasi siitä minulle. Jo kuukaudessa huomasin selkeän eron energisyydessä ja jaksamisessa.

Nyt 9 kuukautta myöhemmin voin todella sanoa olevani kuin uusi ihminen! Käyn salilla säännöllisesti ja olen laihtunut lähes 10 kiloa. Olen melkein paremmassa kunnossa kuin kaksikymppisenä! En ollut ylipainoinen, mutta lisäkiloja oli päässyt hiipimään etenkin keskivartalon seudulle. Myös yleisfiilis on muuttunut selvästi. Jaksan touhuta lasten kanssa ja arkiaskareet sujuvat kuin vasemmalla kädellä. Lumitöistä on tullut minulle mukava rentoutumiskeino, vaikka ennen pihan putsaaminen tuntui olympiatason urheilusuoritukselta.

Voin ehdottomasti suositella TestoPlus-valmistetta kaikille miehille. Älä päästä tilannetta yhtä pahaksi kuin minä.”

Matti 45, Oulu

TestoPlus-vaikutukset, jotka on tutkitusti todettu todeksi ja hyödyllisiksi:

Yhteenveto - Paras testosteroni lisäravinne

Ymmärrämme nyt, että testosteroni on paljon enemmän kuin pelkkä sukupuolihormoni. Sen vaikutus ulottuu laajalti kehomme toimintoihin ja hyvinvointiimme. 

Olipa kyseessä lihasmassan kasvattaminen, mielialan parantaminen tai yleisen terveyden ylläpitäminen, testosteronin rooli on keskeinen. 

Toivottavasti tämä artikkeli on antanut sinulle hyödyllistä tietoa ja työkaluja, joilla voit tukea omaa testosteronitasoasi ja nauttia paremmasta elämänlaadusta. Muista, että jokainen keho on yksilöllinen, ja on tärkeää löytää juuri sinulle sopivat keinot testosteronitasojen ylläpitämiseksi.

Kirjoittaja

Olen motivoitunut treenaaja ja intohimoisesti kiinnostunut treenaamisesta sekä terveydestä. Kirjoitan tätä blogia, jossa jaan treenivinkkejä ja kokemuksiani muille samanhenkisille ihmisille. Uskon, että liikunta on avain hyvään elämäntapaan.

Scroll to Top
treenikunkku-uutiskirje