Top 5 paras kreatiini!

top5-paras-kreatiini

Kreatiini

Kreatiini on elimistön luonnollinen yhdiste, joka auttaa varastoimaan energiaa lihassoluihin. Kreatiini koostuu kemiallisesti kolmesta aminohaposta, joita on L-arginiini, L-glysiini ja L-metioniini. Yleensä eri kreatiinivalmisteet sisältävät nämä kolme valmistetta. Suuren suosion kreatiini on saanut, koska se tuottaa energiaa lihasten liikkeille ja auttaa lihaksia palautumaan kovistakin treeneistä. Lisäksi kreatiini tutkitusti lisää lihasmassaa ja auttaa sen hankkimisessa.

Parhaat kreatiinit

Eri lisäravinne kreatiineiden laatu ja sekoittuvuus, esimerkiksi palautusjuomaan tai veteen vaihtelee paljon. Laaduissa kreatiinin puhtaus voi vaihdella suurestikin, minkä takia se kannattaa ottaa huomioon päätöstä tehdessä. Myös eri kreatiinit sekoittuvat veteen tai palautusjuomaan eri tavalla. Jotkut voivat jäädä niin sanotusti ”paukuiksi” lasin tai sheikkerin pohjalle, mikä tekee niiden käyttämisestä epämiellyttävää. Tämän takia olemme koonneet top 5 parasta kreatiinia, jotka löydät alta!

 

1. Star Nutrition Creatine Monohydrate 500g (myyntimenestys)

Creatine Monohydrate – Star Nutritionin 100% kreatiinimonohydraatti parantaa suorituskykyä ja edistää lihasmassan ja voiman kasvua!

– Parantaa suorituskykyä

– Lisää räjähtävää voimaa ja kestävyyttä

– Edistää lihasmassan kasvua ja lihasten palautumista

– 100 % puhdasta ja hienojakoista kreatiinia

Kreatiini on suosituimpia ravintolisiä suorituskyvyn parantamisessa niin ammattiurheilijoiden kuin voimaharjoittelijoiden keskuudessa. Star Nutritionin Creatine Monohydrate on suosituin kreatiinimme.

Creatine Monohydrate sisältää 100% puhdasta, mikronisoitua kreatiinimonohydraattia erittäin laadukkaasta raaka-aineesta.

Kreatiini on luonnollinen aine kehon aineenvaihdunnassa. Sekä liha että kala sisältävät kreatiinia, mutta treenatessa paljon, voi kreatiinin optimaalinen saanti normaalista ruoasta olla hankalaa.

Kreatiini on mukana kehon energia-aineenvaihdunnassa. Fyysisen aktiviteetin yhteydessä lihasten energiamolekyylit hajoavat. Mikäli lihaksilla on tällöin puutetta kreatiinista, ei energiamolekyylien uudelleenrakentumista tapahdu. Tällöin tuloksena on, että lihakset väsyvät nopeasti.

Kreatiinilisän tehtävä on ladata energiaa ATP:n muodossa lihassoluihin. Mitä enemmän lihasenergiaa sinulla on käytössäsi, sitä parempaan ja kestävämpään suoritukseen pystyt.

Star Nutritionin Creatine Monohydrate on yksinkertaisen toimiva ravintolisä erinomaisella hinta-laatusuhteella. Creatine Monohydrate on myös helppo yhdistää muihin lisäravinteisiin, esimerkiksi Whey-80 -proteiiniin tai Supreme Mass -gaineriin!

 

Annostus:

Valmistusohjeet ja päivittäinen annossuositus: Sekoita 2 teelusikallista (5 g) veteen. Latausvaihe (5 päivää): 5 g, 4 kertaa/päivä. Ylläpitovaihe: 5 g/päivä.

Annoksia pakkauksessa: n. 100

Lisätietoja: Vegaaninen

2. Biotech USA 100 % Creatine Monohydrate

BioTech esittää 100% Creatine Monohydrate. Kreatiini on hyvin tunnettu lisäravinne kehonrakentajien piireissä, jossa tuotteen lihaksia rakentavia ominaisuuksia arvostetaan ja käytetään laajasti!

Kreatiini on nykyään elintärkeä osa kehonrakennusta, ihan kuten proteiinin saanti tai kuntosaliharjoittelu. Tähän BioTech:in 100% Creatine Monohydrate on erinomainen valinta.

Tämä on korkealaatuinen tuote jonka käyttö BioTech suosittelee jatkuvan latausvaiheen loputtua jotta lihassolut voisivat laajentua. Käyttöä erityisesti uusien kehonrakentajien kesken suositellaan vahvasti, joten lihasten kreatiinitasoja nousisi.

Annostus: 5 grammaa annosta kohti

Latausvaihe: Ota 4 annosta ensimmäisen viikon aikana, kaksi ennen harjoittelua ja kaksi harjoittelun jälkeen.

Ylläpito: Latausvaiheen jälkeen, ota 2 annosta päivässä – ennen ja jälkeen treenin.

Tietoja: Tämä on ravintolisä eikä sitä tulisi käyttää täysipainoisen ravinnon korvikkeena. Säilytetään poissa lasten ulottuvilta. Ilmoitettua suositeltua annosta ei saa ylittää.

3. SmartSupps Creatine Monohydrate, 1 kg

SmartSupps CREATINE sisältää korkealaatuista, puhdasta kreatiinimonohydraattia. Suoraan valmistajalta parhaaseen mahdolliseen hintaan!

– Lisääntynyt voima ja kestävyys

– Lisääntynyt lihasvolyymi

– Neutraali maku

– 3 g / annos

– 200 annosta / pakkaus

CREATINE sisältää 100% puhdasta kreatiinimonohydraattia. Kreatiinimonohydraatti parantaa fyysistä suorituskykyä peräkkäisissä lyhytkestoisissa ja korkeatehoisissa harjoituksissa ja on siksi erinomainen lisäravinne voimaharjoitteluun, kamppailulajeihin, palloilulajeihin ja räjähtävyyttä vaativiin suorituksiin.

Päivittäinen annossuositus: 1 teelusikallista (3 g) joka aamu aamupalan yhteydessä. Sekoitetaan veteen.

Annoksia purkkia: 200.

Tietoa: Tämä on ravintolisä, joka ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Säilytetään lasten ulottumattomissa. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää.

Allergiatietoa: Käsitellään tiloissa, joissa käsitellään myös gluteenia, kananmunia, soijaa ja maitoa, ja voi sisältää näiden jäämiä.

Säilytys: Alkuperäispakkauksessa, ei normaalia huoneenlämpöä lämpimämmässä.

4. Star Nutrtion Ultimate Creatine, 90 caps (myyntimenestys)

Ultimate Creatine, 90 caps – Lisää voimaa ja räjähtävyyttä treeneihin Star Nutritionin kreatiinin avulla! pH-puskuroitu ja nopeasti vaikuttava.

– Ei sido nestettä

– Lisää voimaa ja räjähtävyyttä

– Lisää pumppia ja lihasvolyymia

– pH-puskuroitu

– Vaikuttaa nopeasti – ota 30 minuuttia ennen treeniä

Kreatiinin teho lihasvoimaa ja räjähtävyyttä lisäävänä aineena on tunnettu jo pitkään. Kreatiinin toiminta perustuu lihasten kreatiinifosfaattivarastojen täyttämiseen. Kreatiinifosfaatti on lihaskudoksen neljänneksi suurin osa ja se toimii tehokkaana polttoaineena anaerobisessa ja räjähtävyyttä vaativassa suorituksessa kuten voimaharjoittelussa. Kreatiinifosfaattivarastojen täyttyminen johtaa myös voimakkaampaan pumppiin ja lihasvolyymin kasvuun.

Star Nutritionin Ultimate Creatine on suunniteltu erityisesti sinulle, joka et halua perinteisen kreatiinimonohydraatin mukanaan tuomaa nesteen kerääntymistä ja mahdollista painonnousua. Ultimate Creatinen kreatiinimolekyyli on stabiili, minkä ansiosta se ei hajoa toimimattomaksi kreatiniiniksi veteen sekoitettaessa. Näin saat suuremman vaikutuksen treenitehoon pienemmällä annoskoolla!

Annostus: Ota 2-3 kapselia veden kanssa noin 30 minuuttia ennen harjoittelua.

Annoksia pakkauksessa: 30-45 (90 kapselia)

Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta

5. Chained Nutrtion Triple Creatine Hardcore, 300 g

Triple Creatine Hardcore – Chained Nutritionin vahva kreatiinituote, joka sisältää kolme kreatiinimuotoa maksimaaliseen imeytymiseen ja tehoon!        

– Kolme kreatiinityyppiä

– Maksimaalinen imeytyminen, maksimaalinen teho

– Lisää lihasvoimaa, kestävyyttä ja lihasvolyymia

– Edistää lihasmassan kasvua

Kaikki kreatiinityypit parantavat suorituskykyä, mikä on todennettu sekä tieteellisissä tutkimuksissa että kokemuksen kautta. Kreatiinilisä antaa lihaksille räjähtävyyttä ja kestävyyttä sekä lisää lihasvolyymia.

Chained Nutritionin Triple Creatine Hardcore sisältää kolme kreatiinimuotoa tarkkaan suunnitellulla ratiolla.

Triple Creatine Hardcore sisältää kreatiinimonohydraattia, trikreatiinisitraattia ja kreatiinimagnesiumkelaattia. Tämä yhdistelmä antaa nopean ja 100% imeytymisen sekä tehokkaan vaikutuksen.

Triple Creatine Hardcore on suunniteltu sinulle, joka haluat buustin lihaskasvulle ja voimatasojen kehittymiselle ilman ylimääräisen rasvan kerryttämistä. Sinulle, joka tyydyt vain parhaaseen.

Yhdistä tuote Chained Nutritionin Whey Hardcoren ja Pump Hardcoren kanssa!

Annostus: Sekoita 4 g Triple Creatine Hardcorea 250 ml:aan vettä. Nauti yksi annos päivässä.

Annoksia purkkia: 75.

Tietoa: Tämä on ravintolisä eikä sitä tule käyttää vaihtoehtona monipuoliselle ruokavaliolle. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Pidä mielessä monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion ja terveellisen elämäntyylin tärkeys. Tuote on tarkoitettu terveille, yli 18-vuotiaille henkilöille. Mikäli olet raskaana, imetät, kärsit jostakin sairaudesta tai olet lääkityksellä, tulisi sinun ottaa yhteyttä lääkäriin ennen kuin käytät tuotetta.

Kreatiini käyttö

 

Kreatiinia käytetään eritavoilla paljon. Monet kokeneet kuntosaliharrastajat ottavat kreatiinia ennen treeniä välittömän hyödyn toivossa. Kuitenkin kreatiinia suositellaan ottamaan vasta treenin jälkeen, koska kreatiinimonohydraatin imeytyminen ihmisen elimistöön ja sen pääseminen sekä varastoituminen lihaksiin kreatiinifosfaatin muodossa vaatii enemmän aikaa, kuin 30 minuuttia ennen treeniä. Treenin jälkeen elimistökin pystyy parhaiten ottamaan vastaan ravintolisän, ja kreatiinifosfaatin varastoituminen on tehokkainta. Ennen seuraavaa treeniä varastot ovatkin täynnä tällöin.

 

Yleensä kreatiini sekoitetaan esimerkiksi palautumisjuomaan, joka nautitaan treenin jälkeen. Palautumisjuoma sisältää yleensä proteiinijauhetta eli ”heraa”. Testasimmekin parhaimmat proteiinijauhot, jotka voit katsoa tästä! Suositeltu annos kreatiinia on yleensä 5 grammaa päivässä, mutta sekin vaihtelee oman kehonpainon mukaan. Esimerkiksi 100 kiloa painaville 10 grammaa kreatiinilisää olisi hyvä. Hyvän määrän löytää helpoiten purkista, jossa on muutenkin ohjeet sen käyttämiselle.

 

Kun kreatiinin käytön aloittaa suoritetaan ensimmäise niin sanottu ”tankkausvaihe”, jossa kreatiinia käytetään nelinkertainen määrä viiden vuorokauden ajan. Tankkausvaiheella pyritään saavuttamaan nopeasti lihasten maksimaalinen kreatiinipitoisuus. Tämän vaiheen voi kuitenkin halutessaa jättää pois, koska samoihin kreatiini arvoihin pääsee ajan mittaan muutenkin. Ylläpito vaihettakin suositellaan syklittelemään. Perinteinen suositus on kahdeksan viikkoa kreatiinia, jonka jälkeen pidetään neljän viikon tauko. Tämä syklittely perustuu tutkimuksiin, jotka osoittavan kreatiinilisän hyödyn olevan suurimmillaan ensimmäisten viikkojen aikana ja laskee hitaasti tämän jälkeen. Ero kuitenkin syklittelyyn ja pelkän kreatiinilisän ottamiseen päivittäin on pieni tai ei tutkittu, joten syklittelyn voi jättää halutessaan pois.