Soutulaite kotiin – Top 3 parasta soutulaitetta

paras-soutulaite-kotiin

Haluatko polttaa rasvaa ja kehittää lihasmassaa kodissasi? On hyvä vaihdella treenejäsi silloin tällöin.

Tätä varten voit harkita soutulaitetta vähäisen vaivan mutta korkean hyödyn tuottamaan treeniin. Se voi olla etsimäsi koko kehon treeni, jota jaksat tehdä vuodesta toiseen.

Nämä soutulaitteet aktivoivat ylä- ja alavartalosi lihaksia ja tarjoavat sujuvaa treenaamista ilman nivelvaivoja.

Parhaat soutulaitteet ovat myös halvempia käyttää ja ylläpitää. Saatavilla on useita soutulaitteita, ja jokaisessa on ainutlaatuisia ominaisuuksia ja vastustasoja. Tässä on kolme parasta soutulaite valintaamme.

”On aika soutaa itsesi parempaan terveyteen.”

On vaikea sanoa, tuleeko soutulaitteen ostaminen kotiin järkeväksi investointipäätökseksi vai täydelliseksi rahan tuhlaukseksi.

Pysyäksesi terveenä ja kunnossa, sinun on käytettävä sitä vähintään kolme kertaa viikossa, mikä tarkoittaa, että jos et pidä soutalaitteen laadusta, et käytä sitä.

Jos olet käyttänyt sitä kuntosalilla ja nauttinut soutamisesta, se on varmasti hieno ostos.

Lisäksi sinun otettava huomioon seuraavia tekijöitä, jotta voit valita parhaan soutulaitteen kotiisi:

Resistanssi:

Magnetismi (sähkömagneetit hidastavat ergin metallista vauhtipyörää) on eräänlainen vastus. Muita vastustyyppejä ovat ilma, hydrauliikka ja vesi. Ergin pyörivän vauhtipyörän tuottama tuuli on toinen (vauhtipyörä työntää säiliössä olevaa kosteutta vastaan).

Koko:

Koneen tulee olla riittävän suuri, mutta riittävän kompakti mahtumaan treeni alueellesi, jotta soututekniikka säilyy täydellisenä ja jalkojasi suoristaessa.

On olemassa useita malleja, jotka kestävät jopa 265 kiloa painoa, vaikka tämä vaihtelee suuresti.

Taitettava:

Jotkut koneet taittuvat kokoon, kätevää säilytystä varten, kun taas toiset eivät taitu ollenkaan.

Monitori:

Soudun aikana etäisyys, kesto, vauhti ja poltetut kalorit tallennetaan näytölle tai tietokoneen näytölle.

Istuimen tulee olla muotoiltu ja riittävän tilava, jotta selkäpuoli pysyy mukavana samalla, kun pystyt säilyttämään oikean asennon.

Tilatarve ja liikkuvuus:

Soutulaitteiden kuljettaminen ja säilyttäminen voi olla vaikeaa niiden koon ja painon vuoksi. Kannettavuus ja helppokäyttöisyys ovat kuitenkin olennaisia näkökohtia monien soutulaitteiden suunnittelussa.

Tiettyjen mallien pyörät tekevät niistä helposti siirrettävän, kun taas toiset voidaan nojata seinää vasten tai taittaa puoliksi säilytystä varten.

Kahvan muotoilu:

Perinteisellä soutulaitteella vedät molemmin käsin yhdestä kahvasta. Jotkut soutajat käyttävät kuitenkin kahta ohjaustankoa. Nämä ohjaustangot muistuttavat elliptisiä, ja voit käyttää niitä saadaksesi laajemman liikeradan ylävartalossasi.

Parhaat soutulaitteet

1. TITAN LIFE TRAINER R10 soutulaite

Plussat:

• Kompakti koko

• Edullinen

• Kevyt

• Tyylikäs ja käsintehty muotoilu

• Tasaisesti säädettävä kolmella kuminauhalla.

Miinukset:

• Ei sovellu yli 110 kg painaville käyttäjille.

• Ei ihanteellinen yli 198 cm pitkälle käyttäjälle.

Yritätkö löytää kaikinpuolin parhaan soutulaitteen? Tässä on ensimmäinen, jonka olemme valinneet sinulle!

Soutulaitemarkkinoilla TITAN LIFE TRAINER R10 on yksi suosituimmista kuntosaleissa ja kuntosaleissa käytettävistä soutulaitteista. Urheilijat, jotka eivät käytä sitä vain soutuharjoitteluun, vannovat sen luotettavuuteen ja kestävyyteen.

R10 soutulaite on epäilemättä kompakti soutulaite, jossa on elastinen vastus. Se sopii koko vartalon ja ydinlihasten harjoitteluun.

Kolmea kuminauhaa käytetään koneen vastuksen säätämiseen kätevästi. Jokainen jousto kestää 5 kg:n voiman.

Sen lisäksi, että kuminauhat tarjoavat mahdollisuuden harjoitella käsiäsi seisoma-asennossa, ne myös lisäävät harjoituksen intensiteettiä.

Pidä kirjaa tärkeimmistä tilastoista treeneistäsi, kuten kuljettu matka, tehdyt vedot, yhteensä vedot, poltetut kalorit ja skannaukset.

R10-soutulaitteen perusrakenteen ja -tekniikan ansiosta se kestää useita vuosia ennen kuin se on vaihdettava. Omistajat voivat myös hyötyä TITAN LIFEn erinomaisesta asiakaspalvelusta.

Pakkauksen mukana tulevalla harjoitus-CD:llä voit saada ideoita erilaisiin harjoituksiin. Tämä soutulaite on varustettu siirtopyörillä kätevää liikkumista ja säilytystä varten, jolloin se vie vähemmän arvokasta lattiatilaa kotonasi.

2. TITAN LIFE R95 soutulaite

Plussat:

• Kompakti koko

• Edullinen

• Kevyt

– Ilmanvastus

Haittoja:

• Ei sykevyötä

• Ei sovellu yli 200 cm:n pituiselle käyttäjälle

Tässä on toinen valintamme ja se sijoittuu toiseksi listassamme. Se on toinen mestariteos TITAN LIFE:sta!

TITAN LIFE R95 soutulaite on uusi lisäys Titan Lifeen, ja siinä on säädettävä ilmanvastus. Vaikka soudat pitkiä aikoja, soutukone pitää tasaisen vastuksen ja tarjoa sinulle täydellisen kokemuksen soutamisesta.

Tästä löydät soutulaitteen, joka kestää tiukimmatkin treenit.

TITAN LIFE R95 on varustettu tukevalla liukukiskolla ja satulalla, joka liukuu leveillä pyörillä tasaisen ajon takaamiseksi. Kaikki tämä tehdään hyvän treenikokemuksen varmistamiseksi ja kitkan välttämiseksi.

Kun et käytä konetta harjoitteluun, voit helposti taittaa sen kahteen osaan, mikä säästää tilaa kodissasi.

Tämä soutulaite näyttää seuraavat tiedot: aika, pulssi, taajuus, matka, kalorit ja kokonaismatka. Siinä on myös portaaton liukusäädin (1-10) vastuksen säätämiseksi soudun aikana.

Soutulaite voidaan varustaa Bluetoothilla, jonka avulla se voi ladata treenin FITSHOW-mobiilisovellukseen. Bluetooth-yhteys välittää myös sykkeesi tietokoneeseen. Tämän mallin mukana ei tule sykemittarin vyötä.

3. Gymstick Unisex's For 40 soutulaite

Plussat:

• Monivärinen

• Kevyt

• Mukava istuin

• Turvallinen ja sopiva aktiiviseen elämäntapaan

• Täydellinen kuntosaleihin ja koteihin

Miinukset:

• Vain yksi koko on saatavana

Jos etsit dynaamisesti suunniteltua ja tehokasta soutulaitetta, voit ostaa lopullisen määrän Gymstickistä. Tätä mallia on saatavana useissa väreissä ja yhdessä koossa. Gymstick Unisexin 40 soutulaite on valmistettu Suomessa.

Perinteinen soutulaite ei välttämättä sovi kotisi kuntosalille, jos lattiatilaa on rajoitetusti. Gymstick 40 -soutulaitteella on kuitenkin mahdollista saada dynaamista harjoittelua paljon pienemmässäkin tilassa.

Koneen pystysuora muoto tekee siitä erottuvan. Sen sijaan, että istuisit alas ja soutat taaksepäin, nouset seisomaan ja soutat eteenpäin. Tätä rakennetta käytettäessä soutuharjoitukset keskittyvät enemmän alavartaloon, mutta ylävartalo ja ydin ovat silti haasteellisia.

Tässä soutulaitteessa on kolme säädettävää vastusnauhaa tavallisen vastusjärjestelmän sijaan. Harjoittelun vaikeuden lisääminen on yhtä helppoa kuin kaikissa muissakin kuntolaitteissa.

Voit helposti säilöä soutulaitteen, kun et käytä sitä taittamalla istuimen ylös laitetta vasten.

Soutulaitteiden tuottamat terveyshyödyt

Soutulaitteet tarjoavat runsaasti terveydellisiä etuja, mukaan lukien seuraavat:

Intensiivinen kardiovaskulaarinen treenaaminen

Soutulaiteharjoittelulla voit nostaa sykettäsi ja parantaa kykyäsi ottaa happea, mikä voi auttaa sinua, esimerkiksi laihduttamisessa.

Sekä keuhkot että kestävyys hyötyvät tämäntyyppisestä harjoituksesta. Kaiken kaikkiaan soutulaitteet parantavat terveyttäsi ja kuntoasi sekä voivat jopa olla parempia kuin muut kardiolaitteet tulosten suhteen.

Lisäksi soutulaite on erinomainen tapa polttaa kaloreita, ja se tarjoaa myös käyttäjilleen useita lisäetuja.

Matalaintensiteettinen treeni

Soutulaiteharjoitukset ovat vähäiskuisia, mikä tarkoittaa, että käyttäjän niveliä rasitetaan mahdollisimman vähän, mikä vähentää loukkaantumisvaaraa.

Koska käyttäjä istuu, kaatumismahdollisuutta ei ole, ja täydellinen soututekniikka varmistaa, että alaselkäsi ei rasitu.

Soutaminen tuottaa voimaa ja kestävyyttä

Sekä voimaa että kestävyyttä parannetaan soudun vahvistavilla ja aerobisilla treeneillä.

Sitä, kuinka nopeasti voit tuottaa maksimaalisen voiman lyhyessä ajassa, kutsutaan ”tehoksi”, ja se on kyky tehdä se mahdollisimman tehokkaalla tavalla.

Jotta soutaisit hyvin, sinun on käytettävä sekä jalka- että käsivarsilihaksia, jotka molemmat tarvitsevat huomattavan määrän voimaa.

soutulaite-laihdutus

Soutulaite laihdutus

Oikein käytettynä soutulaite on loistava tapa laihtua. Soutukoneissa on ainutlaatuinen yhdistelmä ominaisuuksia, jotka tekevät niistä sopivia kenelle tahansa taidosta riippumatta, aloittelijasta olympialaiseen. Tässä artikkelista olet jo löytänyt parhaat soutulaitteet kotiin, joilla on helpoin aloittaa laihduttaminen.

Käyttäjäystävällisyytensä, helppokäyttöisyytensä ja korkean turvallisuustasonsa ansiosta soutulaite on täydellinen ratkaisu laihduttamiseen kotona. Tämän lisäksi voit sisällyttää sen harjoitusrutiinisi milloin haluat, koska se on saatavana kotituotteena tai useimpien julkisten ja yksityisten kuntosalien perustuotteena.

Yhteenveto

Lopuksi paras soutulaite arvostelumme päättyy. Haluamme suositella sinulle parasta mallia vielä viimeisen kerran.

TITAN LIFE TRAINER R10 soutulaite on rauhallinen, mukava ja edullinen soutulaite. Laitteen lukuisat treenivaihtoehdot pitävät harjoituksesi mielenkiintoisina ja takaavat sen pitkäaikaisen käytön. Suosittelemme soutamista kaikille!

puhti
treenikunkku-uutiskirje