Paras kävelymatto kotiin: Miten valita ja mitä huomioida?

paras-kavelymatto

Haluaisitko nousta sohvalta ja aloittaa heti kuntoilun tai treenaamisen? Tai ehkä haluat treenata kotona tai töiden taukojen aikana tehokkaasti ja vaivattomasti?

Kävelymatto kotiin on ratkaisu näihin tarpeisiin, joten älä vietä enempää aikaa vaan hanki oma kävelymattosi ja aloita kuntoileminen.

Tässä kattavassa oppaassa selitämme, miksi kävelymatot ovat joissakin tapauksissa parempia kuin tavalliset juoksumatot, ja mitä pitää ottaa huomioon kävelymattoa ostaessa. Lisäksi olemme myös selvittäneet parhaat kävelymatot tänä päivänä.

Tämän kuntoiluvälineen kokoontaitettava muotoilu tekee siitä helposti kuljetettavan ja säilytettävän. Sängyn, kaapin, työpöydän tai sohvan alle mahtuvassa taitetussa koossa säilyttäminen on helppoa ja vaivatonta.

Haluatko tietää enemmän kävelymatoista ja löytää parhaan kävelymaton kotiin? Mennään vielä tähän aiheeseen.

paras-kävelymatto

Gymstick kävelymatto

Innovatiivinen ja moderni kävelymatto toimistokäyttöön, joissa halutaan panostaa työntekijöiden liikuntaan sekä hyvinvointiin. Paras matto yleisesti kaikille!

paras-kävelymatto

TITAN LIFE TREADMILL OFFICE 2

Vietä aktiivinen päivä TITAN LIFE -kävelymatto Office 2:lla. Kävelymattoa voi käyttää päivittäisiin kävelylenkkeihin kotona tai työpöydän alla.

paras-kävelymatto

W15

W15-kävelymatto on erittäin kompakti kävelymatto, joka toimitetaan valmiiksi koottuna litteässä paketissa, mikä on huomioitavaa. Lisäksi tässä kävelymatossa on paras hinta!

Kävelymatto on eräänlainen kuntoiluväline, joka voi tarjota sinulle lisätavan nauttia treenaamisesta tai parantaa kuntoiluasi. Kävelymatto säästää vähintään 90 prosenttia kokonaispinta-alasta kodissasi verrattuna tavalliseen juoksumattoon.

Kävely ja juoksu ovat erinomaisia vaihtoehtoja, halusitpa sitten saada kuntoa tai lisätä arkeesi säännöllistä liikuntaa. Jos et kuitenkaan jostain syystä pääse ulos, voit suorittaa saman toimenpiteen asunnossasi käyttämällä kävelymattoa.

Ennen kuin ostat kävelymaton, on tärkeää tarkistaa muutama olennainen asia. Tässä on joitain tärkeitä tekijöitä, jotka on otettava huomioon ostaessa parasta kävelymattoa:

Painokapasiteetti:

Määritellyn kävelymaton on tuettava sopivasti kehosi painoa, ennen kuin voit aloittaa sen käytön. Helppo tapa määrittää tämä on tarkastella kävelymattosi painokapasiteettia.

Tyypistä riippuen sen painoraja kävelymatoissa voi vaihdella 100 – 200 kiloa. Kuitenkin suurempi painokapasiteetti on aina parempi kuin pienempi painokapasiteetti.

Moottorin tuottaman tehon määrä:

Myös kävelymaton moottorin tehon tarkistaminen on hyvä idea. Jos katsot kävelymattojen moottoreita, näet jopa 1,5 hv, 2,0 hv ja jopa enemmän tietyissä tilanteissa.

Suuri moottoriteho on aina paras vaihtoehto, jos haluat nopeasti liikkuvan kävelymaton, jota voidaan käyttää sekä kävelyyn että lenkkeilyyn.

Suurin nopeus kävelymatossa:

Ennen kuin valitset tehokkaan kävelymaton, muista tarkistaa sen tuottama suurin nopeus. Jos haluat tietää, kuinka nopeasti kävelymattosi voi kulkea, tämä nopeusluokitus kertoo sen.

Löydät laajan valikoiman nopeusluokituksia ostaessasi kävelymattoa, 4–6–10 KMPH valitsemastasi tyypistä riippuen.

Mitä suurempi nopeusluokitus kävelymatollasi on, sitä paremmat ovat suorituskykytilastot, vaikka lähdet vain reippaalle kävelylle.

Mitat:

Jos haluat kävelymaton, jota voidaan käyttää moneen tarkoitukseen, sinun on mietittävä myös sen mittasuhteita. Kävelyalustan mitat vaikuttavat sen lisäksi, että ne vaikuttavat kävely- ja juoksutilaan, myös sen säilytyskapasiteettiin.

Onneksi käytännössä kaikki kävelymatot luokitellaan pituuden, leveyden ja paksuuden mukaan, joten oikean koon löytäminen on helppoa. Mitä tulee kävely- ja säilytystilan kokoon, voit valita mittoja, jotka parhaiten sopivat tarpeisiisi. 

Kaiteiden suunnittelu:

Kaiteet ovat yleisiä joissakin kävelymatoissa, mutta eivät kaikissa. Taittuva kaide kävelymatossa mahdollistaa kävelyn ja juoksun. Ne myös helpottavat kuntoilua huomattavasti.

Yritä valita sellainen kävelymatto, jossa on kaiteet, koska ne helpottavat kuntoilua paljon. Esimerkiksi ne tukevat sinua kävellessäsi.

Takuu:

Kävelymattosi tulee kestää mahdollisimman pitkään. Yritä valita luotettava merkki, joka tarjoaa korkealaatuista kestävyyttä. Kävelymaton tarjotun takuun tarkistaminen on pakollinen asia.

Vaikka useimmilla kävelymatoilla on 1 vuoden takuu, jotkut tarjoavat pidemmän jopa kymmenen vuoden takuun.

kävelymatto
Käveleminen on helppo tapa laihduttaa ja parantaa kuntoa!

Paras kävelymatto

Kävelymaton ovat keksineet asiantuntijat, mukaan lukien urheilututkijat ja tuotesuunnittelijat. Kävelymatto on vähitellen tullut yleisesti ihmisten kollektiiviseen tietoisuuteen ja auttanut monia parantamaan kuntoa ja terveyttään.

Etsitkö parasta kävelymattoa vuodelle 2022? Voit kokeilla kolmea alla olevaa premium-brändiä ja suosittelemia kävelymattoja heiltä:

Gymstick

Gymstick-kävelymatto on niille, jotka ymmärtävät liikunnan tärkeyden. Gymstick on laiha, kompakti ja kätevä tuoda television eteen ja kantaa sitten takaisin kaappiin.

Siinä on huippuluokan, nykyaikainen ilme. Gymstickin kävelymatto on upean modernin tyylinsä ja lukuisten ominaisuuksiensa ansiosta turvallinen ja mukaansatempaava kävelymatto kiireiseen toimistotyöhön.

Kävelyalustan päälle astuminen virkistää myös mieltäsi, joten voit pärjätä paremmin työssäsi ja parantaa työn tuottavuutta.

Tämä Gymstickin mestariteos on kevyt ja sopii hyvin työtilaan. Matto taittuu kauniisti keskeltä, mikä helpottaa säilyttämistä ja siirtämistä.

Gymstick kävelymatto

Innovatiivinen ja moderni kävelymatto toimistokäyttöön, joissa halutaan panostaa työntekijöiden liikuntaan sekä hyvinvointiin. Upea moderneja suuntaviivoja mukaileva muotoilu yhdistettynä monipuolisiin ominaisuuksiin tekevät Gymstick kävelymatosta varman ja kannustavan maton aktiiviseen toimistotyöskentelyyn. Se soveltuu myös hyvin kotikäyttöön, sillä se on taitettavissa ja sujautettavissa vaikka sohvan tai sängyn alle.

Gymstick Kävelymatto on varustettu hiljaisella DC-moottorilla, joten se ei häiritse muita ympärillä olevia. Laite on taitettavissa keskeltä, joten sen voi kätevästi taittaa kasaan työpöydän alle kun sitä ei käytetä. Erittäin ohut runko mahdollistaa maton säilyttämisen melkein missä vain.

Kävelymattoa voidaan hallita joko mukana tulevalla näppärällä kaukosäätimellä tai puhelimeen ladattavalla mobiilisovelluksella. Mobiilisovellus mahdollistaa laitteen hallinnan lisäksi harjoittelun monipuolisen seurannan, joka tekee liikkumisesta kannustavaa sekä helposti seurattavaa. Sovellus sisältää lukuisia kielivaihtoehtoja kuten suomi ja ruotsi. Sovelluksen avulla laitetta voi käyttää myös useampi käyttäjä.

Automaatti -tila on Innovatiivinen nopeuden säätö -tila, joka mahdollistaa adaptiivisen kävelynopeuden säädön automaattisesti. Laite tunnistaa missä kohtaa mattoa käyttäjä on ja säätää nopeutta automaattisesti sen mukaan. Jos askellus on lähempänä maton takaosaa hiljentää kävelymatto automaattisesti nopeutta, jos taas askellus lähempänä etuosaa nostaa se nopeutta.

Helppokäyttöisten toimintojen ja tukevan rungon lisäksi turvallisuutta harjoitteluun saa erikseen myytävän tukikaaren avulla. Laite on pakkauksessaan valmiiksi kasattu ja heti käyttövalmis.

WalkingPad lyhyesti

  • Maksimi käyttäjä paino 110kg
  • Kävelymatto itsessään painaa vain 31kg ja on helposti liikuteltava pyöriensä ansiosta
  • Helppokäyttönen kaukosäädin tai mobiilisovellus laitteen käyttöön
  • Minimi nopeus 0.5 km/h ja maksimi nopeus 6 km/h
  • Lapsilukko
  • Ylikuumenemiselta suojattu

Kävelymaton edut toimistokäytössä

Pitkäaikainen paikallaan istuminen kuormittaa yksipuolisesti kehoa ja passivoi lihaksia. Työasentojen vaihtelu, työn tauottaminen ja työpäivän aikana liikkuminen lievittävät yksipuolisten työasentojen aiheuttamia oireita. Gymstick kävelymatolla kävely kehittää alavartalon lihaksia, vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä energian kulutusta – samalla kun työskentelet. Käytön myötä myös mieli pysyy virkeämpänä, jolloin töissä jaksaa paremmin ja työteho nousee.

Pakkaus sisältää

  • Gymstick WalkingPad kävelymatto
  • Kaukosäädin
  • Laturi ja virtakaapeli

Titan Fitness

Tässä on toinen erinomainen ja ensiluokkainen kävelymatto. Voit valita Titan Fitnessin aina varmasti ja et tule pettymään.

Tämän juoksumaton leveys on hieman yli 1,5 metriä. Matto on tarpeeksi joustava helpottaakseen kävelyä. Joten sinun ei tarvitse huolehtia poistumisesta maton päätlä kipeiden jalkojen takia työn aikana.

Titan-juoksumatto voi säästää rahaa, koska se on halvempi kuin muut pöydän alla olevat kävelymatot.

Tämä juoksumatto mahtuu minkä tahansa pöydän alle; riippumatta siitä, kuinka korkea se on, koska siinä ei ole olkavarsia kuten tyypillisissä kävelymatoissa.

TITAN LIFE TREADMILL OFFICE 2

Vietä aktiivinen päivä TITAN LIFE -kävelymatto Office 2:lla. Kävelymattoa voi käyttää päivittäisiin kävelylenkkeihin kotona tai työpöydän alla työskennellessäsi. Sen lisäksi, että kävelymatto edistää kuntoa, se parantaa myös tasapainoa ja koordinaatiota.

Nopeutta voi säätää 0,8-6 km/h, ja erittäin selkeä näyttö näyttää nopeuden, matkan, ajan ja kalorit.

Pyörässä on kuljetuspyörät, ja sitä on helppo siirtää ympäri kotia tai toimistoa.

 

Master Fitness

Master on upea kävelymatto kotona käytettäväksi, makuuhuoneessa tai jopa toimistotilassa treenataksesi koko työpäivän.

Tämä juoksumatto on koottu litteään pakkaukseen, ja se on purettava pakkauksesta ja kytkettävä virtajohto pistorasiaan ennen käyttöä. Voit kääntää tukikahvan vaivattomasti ylös ja alas, jos haluat asettaa juoksumaton sivuun, kun se ei ole käytössä.

Noin 130 mm:n ulkokorkeuden ansiosta voit siirtää kävelymaton vaivattomasti sängyn alle, kun sitä ei käytetä.

W15

W15-kävelymatto on erittäin kompakti kävelymatto, joka toimitetaan valmiiksi koottuna litteässä paketissa.

Jos tarvitset lisätukea ja jotain, mistä pitää kiinni, mukana tuleva tukikahva on helppo kiinnittää kävelymattoon ruuvaamalla se maton kummallekin puolelle. Kun olet lopettanut harjoittelun, taita kahva yksinkertaisesti takaisin alas ja matto vie vain vähän säilytystilaa, ja sopii hyvin esimerkiksi sängyn alle.

 

Matto säädetään kävelymaton näytössä olevalla säätimellä tai kaukosäätimellä.

Moottorin kannessa oleva digitaalinen näyttö antaa eksklusiivisen ulkoasun.

Mikä tekee kävelymatosta hyvän?

Kävelymatto on pieni ja käyttäjäystävällinen juoksumaton korvaaja. Se ylittää perinteiset harjoituslaitteet. Tutkitaan, mikä tekee kunnollisesta kävelymatosta hyvän:

Vähäinen melu:

Suurin osa matoita vaimentaa melua. Tämä pieni kannettava juoksumatto auttaa terveyttäsi ja kehoasi. Melu voi olla haitallista kehollesi ja psyykelle sekä ympäristölle.

Tälläisellä kävelymatolla saat hyvän treenin. Se ei häiritse nukkuvia vastasyntyneitä tai muita perheenjäseniä.

Kestävä:

Kävelymaton pitkä käyttöikä on tärkein myyntivaltti. Nämä kävelymatot tarjoavat sinulle pitkäikäisiä akkukennoja ja ruosteenestomateriaaleja.

Kannettava:

Kävelymattoa voidaan siirtää minne tahansa ilman apua. Kävelymatto on täydellinen leireille, matkoille ja retkille.

Voit yllättää terveelliset ystäväsi tällä. He arvostavat lahjasi keveyttä ja liikkuvuutta.

Helppo huoltaminen:

Pyyhi kävelymatto puhtaaksi puhtaalla pyyhkeellä. Kävelymatto on arvostettu sen helppouden huollettavuuden vuoksi.

Kävelymaton alhainen huolto tekee siitä helpon kuljettaa mukana. Levitä voiteluöljyä niveliin, jotta tuote säilyy kuukausia ilman vaikeuksia.

Yhteenveto

Kävelymatot on erinomainen vaihtoehto juoksumatolle kotikäyttöön. Ne suorittavat saman työn ja ovat myös huomattavasti pienempiä, joten ne ovat ihanteellisia käytettäväksi kotona. Olemme jo keskustelleet parhaista kävelymatoista tässä artikkelissa.

WHO suosittelee liikunnan aloittamista varhaisessa iässä. Laiskuus voi aiheuttaa terveydellisiä ongelmia ja heikentää tuottavuutta.

Kotitreenit oikean harjoitussuunnitelman kanssa ovat oikea tapa edistää terveyttä ja tehokkuutta. Usein aloittamiseen auttaisi, jos sinulla olisi ihana kävelymatto treenejä varten.

Valitse siis ensiluokkainen kävelymatto kotiin nyt ja tehosta harjoitteluasi!

puhti
treenikunkku-uutiskirje