Paras rasvanpolttaja 2022

paras-rasvanpolttaja

Suoraan asiaan

Paras-rasvanpolttaja Sinutral on markkinoiden paras rasvanpolttaja, joka tehoaa kaikkiin ylimääräisen rasvan pitäviin henkilöihin, joille laihduttaminen ei ole helppoa. Tämän takia suosittelemme sitä kaikille, jotka haluavat pudottaa rasvaprosenttiansa suhteellisen helposti.

Laihduttaminen on monelle suuri asia, josta vain unelmoidaan. Rasvanpolttaminen ei ikinä ole helppoa ja se vaatii paljon sisua sekä halua muuttaa asioita. Tärkeintä laihduttamisessa on kalorivajeen luominen, jolloin oma elimistö alkaa käyttämään energian lähteenä omia rasvavarastoja. Liikunnan lisäämällä saadaan suurennettua kalorivajetta, jolloin luonnollisesti palaa enemmän rasvaa. Laihtuminen ja rasvanpolttaminen ei ikinä tapahdu yhdessä yössä eikä jopa kuukaudessakaan, minkä takia laihduttaminen vaatii halua ja pitkäjänteisyyttä.

Mitä ovat rasvanpolttajat?

Rasvanpolttajat ovat ryhmä lisäravinteita, jotka on suunniteltu nimensä mukaisesti auttamaan rasvanpoltossa samalla, kun ne tukevat lihasten kasvua tai ylläpitoa. Rasvanpolttajat toimivat muiden lisäravinteiden tapaan terveellisen ruokavalion tukena, eivät korvikkeina, ja rasvanpoltto vaatiikin sitä, että ruokailun ja ruuan peruspilarit ovat kunnossa eli elimistössä valitsee kalorivaje. Mikäli energiaa saa ravinnosta enemmän kuin mitä liikunnalla kuluttaa, eivät rasvanpolttajat edes voi polttaa rasvaa. Kuitenkin kun ruuan ja liikunnan energiasuhteet ovat oikeat, voivat rasvanpolttajat auttaa rasvan palamista lihasmassan pienenemisen sijaan, koska ne kiihdyttävät aineenvaihduntaa.

Paras rasvanpolttaja vuonna 2022: Sinutral

Sinutral on markkinoiden paras rasvanpolttaja, joka tehoaa kaikkiin ylimääräisen rasvan pitäviin henkilöihin, joille laihduttaminen ei ole helppoa. Sinutral on helppo ottaa lisäksi tukemaan omaa laihduttamista ja rasvanpolttoa. 

Sinutral on markkinoiden paras rasvanpolttaja, joka tehoaa kaikkiin ylimääräisen rasvan pitäviin henkilöihin, joille laihduttaminen ei ole helppoa. Sinutral on helppo ottaa lisäksi tukemaan omaa laihduttamista ja rasvanpolttoa. Monet laihduttajat ovat kokeilleet erilaisia rasvanpolttajia ja joutuneet pettymään tuloksiin; ne toimivat huonosti tai eivät ollenkaan. Sinutral on poikkeus, sillä sen ainutlaatuinen patentoitu aineisosa Sinetrol® Xpur on tutkitusti tehokas. Sinutral on auttanut tuhansia tyytyväisiä asiakkaita pääsemään pysyvästi eroon ylipainostaan. Menestyksekäs rasvanpolttaja nopeaan painonpudotukseen on kehitetty erityisesti suomalaiselle vartalolle.

Sinutral on 100 % puhdas luonnontuote. Se on todettu tehokkaaksi riippumattomassa tieteellisessä tutkimuksessa ja auttaa sinua laihtumaan nopeasti. Aktiivisena ainesosana vaikuttavat appelsiineista, veriappelsiineista, greipistä ja guaranasta valmistettu ainutlaatuinen sitrusuute Sinetrol® Xpur, joka luonnollisesti lisää kehon rasvahappojen vapautumista. Toisin kuin muut markkinoiden tehottomat ja haitalliset rasvanpolttajat, Sinutral ei sisällä vahingollisia ja stimuloivia aineita. Sinutralin patentoitu uute Sinetrol® Xpur takaa varman, turvallisen ja tehokkaan painonpudotuksen ilman sivuvaikutuksia. Sinutral on se oikeasti toimiva rasvanpolttaja, jota kaikki etsivät.

Lisäksi Sinutral sisältää kofeiinia, joka aiheuttaa piristystä ja auttaa jaksamista. Kofeiini auttaa myös liikunnasta ja voi antaa parempia tuloksia esimerkiksi kuntosalilla.

Riikka Latvanen ravitsemusterapeutti kertoo Sinutralista:

”Tapaan ylipainoisia asiakkaita päivittäin, ketkä haluavat pudottaa painoa nopeasti. Toiset haluavat pudottaa ylimääräisiä kiloja ennen lomamatkaa, ja toisilla ei ole voimia tai edes mahdollisuuksia kuntoilla. Suosittelen heille aina Sinutralia. Ravintolisä sisältää Sinetrol® Xpur – sitrusuutetta, joka tehostaa kehon aineenvaihduntaa ja polttaa rasvaa nopeasti. Sitrushedelmät puhdistavat elimistöä kuona-aineista ja myrkyistä sekä sisältävät terveyttä edistäviä antioksidantteja ja flavonoideja. Ravitsemusasiantuntijana suosittelen ainoastaan tuotteita, joilla on tieteellisesti tutkittu teho.”

paras-rasvanpolttaja

Sinutral kokemuksia:

”Se kuulosti vähän liian hyvältä ollakseen totta… kapseli, joka saa sinut laihtumaan nukkuessasi? Koska hinta oli niin alhainen, päätin kuitenkin kokeilla Sinutralia. En voinut aluksi uskoa sitä, että tunsin itseni hoikemmaksi joka aamu, kun heräsin! Neljä viikkoa myöhemmin olen onnistunut pudottamaan yhteensä 15 kiloa. Olen hyvin tyytyväinen, kuten on myös mieheni! Iso kiitos teille!”

 

Jaana K. -Kajaani

 

”Olen pitkään kärsinyt huonosta itsetunnosta ylipainoni takia. Perheeni oli jatkuvasti huolissaan terveydestäni ja elämä oli aika vaikeaa. Tavallisesti olen skeptinen internetistä tilattavia tuotteita kohtaan, mutta ystäväni suositteli minua kokeilemaan Sinutralia. Voin sanoa, että se muutti elämäni! Onnistuin laihtumaan 28 kiloa lyhyessä ajassa ja elämä hymyilee taas! Tunnen oloni itsevarmemmaksi ja olen myös innostunut aloittamaan kuntoilun. Lisäksi vältän nykyisin kivuliaat polvi- ja nivelongelmat. Olen kiitollinen, että tartuin mahdollisuuteen, koska rakastan uutta elämääni ilman ylipainoa.”

 

Mikko V. -Helsinki

 

”Alussa en huomannut mitään Sinutralin käyttövaikutuksia ja olin hyvin epäileväinen. Muutaman päivän jälkeen kuitenkin huomasin, kuinka mielialani parani ja huomasin olevani virkeämpi! Painoni alkoi pudota puoli kiloa päivässä. Tunsin oloni upeaksi ja totesin, ettei minun tarvitse edes urheilla ja silti laihdun! Suuri kiitos Sinutral-tiimille tämän tehokkaan supertuotteen tuomisesta Suomen markkinoille.”

Henna S. – Tampere

Mihin rasvanpolttajat perustuvat?

Suurin osa rasvanpolttajista perustuu niiden aineenvaihduntaa kiihdyttäviin ominaisuuksiin, jolla pyritään luomaan suurempi kalorivaje. Aineenvaihduntaa kiihdyttävät ovat tehokkaimpia rasvanpolttajia ja tunnetuimpia kuten Sinutral. Aineenvaihduntaa kiihdyttävät rasvanpolttajat saavat ihmisen kuluttamaan enemmän kaloreita, koska ne lisäävät elimistön lämmöntuottoa. Lisääntynyt lämmöntuotto purkautuu yleensä lisääntyneellä hikoilulla, minkä takia rasvanpolttajaa ei kannata ottaa esimerkiksi yötä vasten.

Parhain aika ottaa rasvanpolttaja olisi ennen treeniä, jolloin lisääntynyt hikoilu ei olisi haitaksi. Aineenvaihduntaa kiihdyttävissä valmisteissa voi olla myös esimerkiksi tauriinia, kofeiinia tai guaranaa, joten ne toimivat myös piristävinä valmisteina. Pirteämpi olotila mahdollistaa luonnollisesti esimerkiksi kovemmalla teholla treenaamisen, jolloin treenin aikana voi tehostaa rasvanpolttoa hyvinkin merkittävästi, koska kuluttaisit enemmän kaloreita. Moni ihminen kokee rasvanpolttajat hyödylliseksi laihduttamisessaan ja kertovat niiden auttavan tehokkaasti rasvanpoltossa. Rasvanpolttajien kokeileminen voi siis osoittautua erittäin hyödylliseksi.

paras-rasvanpolttaja
Liikunnan lisääminen edistää rasvanpolttoa!

Muita rasvanpolttajien menetelmiä:

Monet rasvanpolttajat voivat perustua nälän tunteen hillitsemiseen. Ruokahalua hillitsemällä ihminen syö vähemmän ruokailu kerroillaan, mikä taas johtaa suurempaan kalorivajeeseen. Nälän tunnetta hillitsevissä rasvanpolttajissa ei kuitenkaan yleensä ole sitä hyötyä, mikä saattaa olla muissa rasvanpolttajissa. Muut rasvanpolttajat tehostavat painonpudotusta nimenomaan rasvakudoksesta ja säästävät lihaskudosta, mikä on haluttua juuri laihdutuksessa. Muuten varsinkin rajulla dieetillä paino voi pudota pienevien lihasten takia, vaikka kehon rasvakudos ei juurikaan vähenisi. 

Lihasten pieneminen dietillä johtuu yleensä kuitenkin liian vähäisesti proteiinin saannista. Kun laihduttaa kannattaa proteiinin saanti siis lisätä esimerkiksi proteiinijauhoilla tai muilla valmisteilla. Jokaisen tulisi siis harkita mitä rasvanpolttajaa käyttää, kun tavoitteena on nimenomaan rasvanpoltto. Henkilökohtaisesti suosittelisin Sinutralin käyttöä. Täytyy kuitenkin muistaa, että rasvanpolttajat ei yksinään tuo oikotietä laihtumiseen ja rasvanpolttamiseen. Laihtuminen vaatii myös kalorivajeen ja hyvän terveellisen ruokavalion.

paras-rasvanpolttaja
puhti
treenikunkku-uutiskirje