Top 3 parasta juoksumatto

hyva-juoksumatto

Mikä on hyvä juoksumatto?

 

Juoksumatoista on tullut erittäin suosittuja vuosien varrella. Ne on suunniteltu erityisesti parantamaan suosituinta liikuntamuotoa – juoksua ja kävelyä. Juoksumatot perustuvat ajatukseen, että mitä enemmän vaivaa panostat, sitä enemmän pääset ulos. Kun muut kuntoilulaitteiden villitykset tulevat ja menevät, juoksumatot saavat suosiota ja saavat tuloksia.

 

Kaksi suosituinta liikuntamuotoa ovat juoksu ja kävely. Olitpa rento kävelijä tai vakava juoksija, juoksumatto mahtuu liikuntatarpeisiisi. Aseta nopeus ja kaltevuus vastaamaan haluamiasi sydän- ja verisuonitavoitteita. Voit tehdä voimakävelyn rinteessä tai sydämenpumppauksen suurella nopeudella.

 

Juoksumatto on vertaansa vailla sydän- ja verisuonitreenissä. Se toimii kehosi suurilla lihaksilla. Tuoreen tutkimuksen mukaan juoksumatolla 60 minuutin ajan poltetut kalorit olivat keskimäärin 865–705. Portaikko (746–637), soutulaite (739–606), kiinteä sykli vipuilla (709-509), maastohiihtolaite (678-595) ja kiinteä sykli (604-498). Kuten kuvista näkyy, juoksumatto on vertaansa vailla polttaakseen kaloreita.

 

Ecercise -juoksumatot antavat hyvän treenin säästä riippumatta. Lämpimillä tai märillä alueilla sinun ei tarvitse huolehtia lämmön uupumisesta kuumalla ja kostealla säällä.

 

Juoksijoita ja kävelijöitä vaurioittavat vammat, jotka johtuvat jatkuvasta asfaltin ja betonin saumojen lyömisestä, poistuvat tai vähenevät jyrkästi. Vammat ovat harvinaisempia ja stressi vähenee näissä kriittisissä nivelissä. Akillesjänteet, polvinivelet, selkälihakset, nilkat, reidet lyövät vähemmän, mikä takaa, että jatkat kävelemistä tai vanhuuteen.

 

Kun juoksumatot kehittyvät, myös harjoituksen monipuolisuus paranee. Nopeus ja kaltevuus ovat aina olleet ominaisuus moottoroiduissa juoksumatoissa, mutta nyt harjoitustasi tehostavat erilaiset esiohjelmoidut tietokoneharjoitukset. Simuloi mäkiä ylös ja alas, keskity kardioharjoitteluun, keskity kaloreiden polttamiseen tai harjoittele nopeusharjoittelua. Usein juoksumattoilla on esiasetettuja ohjelmia, joiden intensiteetti on erilainen. Lisäksi voit ohjelmoida oman harjoituksesi yhdistämällä nopeuden kaltevuuteen.

 

Hyvä juoksumatto on voiman, vakauden ja hauskan tasapaino. Kykysi löytää oikea kone riippuu siitä, miksi haluat sellaisen ja kuinka paljon voit maksaa. Osta paras kone, johon sinulla on varaa kiinnittäen huomiota seuraaviin ominaisuuksiin:

 

Runko: Ruostumaton teräs on yleensä kestävämpää kuin alumiini, mutta ne ovat raskaampia ja ne on pinnoitettava juoksumaton suojaamiseksi ruosteelta. Astu juoksumatolle, jos se tuntuu heiluvalta ja hauraalta, niin se on. Valittiin hitsattu runko pultatun päälle ja vältetään kaikki muovikehykset.

 

Käsikiskot: Käsikiskojen sijainti on etusija. Halusitpa ohjaustangon eteen tai kahdelle sivukiskolle, varmista, että ne ovat tukevia eivätkä estä käsivartesi heilumista.

 

Vaihto- tai tasavirtamoottori: Useimmat kodin yksiköt ovat tasavirtaa, mutta kaupallisissa juoksumatoissa voi olla joko vaihtovirta tai tasavirta. AC-moottorit ovat yleensä meluisampia ja vaativat yleensä erillisen voimalinjan.

 

Hevosvoima: Tarkista moottorin todellisen hevosvoiman jatkuva käyttö. Kaikki alle 1,5 jatkuvaa hevosvoimaa voi kulua nopeasti.

 

Matto: Varmista, että kävely-/juoksupinnan pituus on tarpeeksi pitkä pisimmälle askeleellesi. Hihnan leveyden tulee olla vähintään 18 cm kulumisen ja mukavan askeleen kannalta. Varmista, että pääset mukavasti juoksumaton ohjaimiin astumatta myös moottorin koteloon.

 

Kansi:Tämä on yksi juoksumaton kriittisistä laatuelementeistä. Laadukkaat kannet eivät tarvitse paljon huoltoa, ja ne toimivat alhaisessa lämpötilassa.

 

Iskunkestävyys: Tämä on juoksumaton kyky imeä jalkojesi aiheuttama voima. Mitä pienempi vaikutus kehoon on, sitä parempi.

 

Kaltevuuden säätö: Juoksumaton kaltevuutta voi säätää monella eri tavalla: automaattisesta kaltevuudesta, joka muuttuu sykkeestä riippuen, konsolin pohjan työntämiseen, manuaalisen käsikammen vähemmän kehittyneisiin menetelmiin tai tappien manuaaliseen säätöön. Laadukas elektroninen kaltevuussäätö ei saisi olla meluisa tai aiheuttaa koneen tärinää millään tasolla.

 

Ohjauspaneeli: Yleensä tietokoneistetut paneelit ovat nykyään vakiona. Ne vaihtelevat perus- ja yksinkertaisista monimutkaisiin ja täysin ohjelmoitaviin. Kaikki riippuu siitä, mitä ominaisuuksia tarvitset. Eri ohjauspaneelin vaihtoehdot voivat nostaa hintaa, joten osta vain se, mitä käytät säännöllisesti.

 

Sykemittarit: Tämä on yleensä valinnainen ominaisuus. Tarkkuus vaihtelee näissä yleensä paljon.

 

Hinta: Kuten useimmat asiat elämässä, saat sen, mistä maksat. Aiot sijoittaa 1000 euroa ja enemmän hyvälaatuiseen moottoroituun koneeseen. Tällaisen rahan käyttämisen pitäisi motivoida sinua tekemään läksyt ja ostamaan viisaasti.

 

On tärkeää saada itsesi säännölliseen rutiiniin. Mitä enemmän käytät siihen aikaa, sitä enemmän poltat kaloreita ja menetät enemmän painoa. Löydä itsellesi sopiva kunto -ohjelma. Halutessasi voit yhdistää harjoittelusi musiikkiin, televisioon tai videoihin.

 

Olemme testanneet tiimimme kanssa parhaimmat juoksumatot kotikäyttöön, sekä kokeneempaan. Löydät testin tulokset alta.

Top 3 parasta juoksumattoa:

1. TITAN LIFE Athlete T73 (myyntimenestys)

2. TITAN LIFE Treadmill T60 TFT

3. Titan LIFE-juoksumatto (Hintava, mutta laadukas)

Mattojen tekniset tiedot löytyy alta -->>>

Edullinen juoksumatto:

1. Treadmill TM 3.0

Treadmill Run 3.0 – kompakti juoksumatto hyvällä juoksutuntumalla, iskunvaimentavalla matolla!

Vaimentava juoksupinta takaa hellävaraisen treenin nivelille

Pikasäätimet käsikahvoissa

Kompakti juoksumatto, täydellinen kotiin

Treadmill Run 3.0 on kompakti juoksumatto Gymstickiltä. Tällä juoksumatolla juokseminen tuntuu hyvältä. Vaimentava juoksupinta takaa tasaisen etenemisen, mikä on hellävaraisempaa nivelille. Käsikahvoissa on pikasäätimet, joista säädät kätevästi maton nopeutta. Tehostaaksesi treeniä voit säätää juoksumaton kaltevuutta. Treadmill Run 3.0 -juoksumatossa on kolme kaltevuuskulmaa. Juoksemalla kehität kuntoasi sekä kiinteytät lihaksiasi!

 

Kun olet juossut, taitat helposti maton ja saat sen säilytykseen pieneen tilaan. Tietysti siinä on myös kätevät kuljetuspyörät siirtämistä varten.

 

Tuotetiedot:

 • LCD-näyttö sinisellä taustavalolla
 • Toiminnot: aika, nopeus, matka, syke ja kalorit
 • Ohjelmat: 12 esiohjelmoitua ohjelmaa ja 1 manuaalinen ohjelma
 • Juoksunopeudet: 1 – 16 km / h
 • Kallistuskulmat: 3 kpl
 • Sykkeen mittaus käsikahvoista tai 5kHz sykevyöllä (sykevyö ei sisälly)
 • Käsikahvoissa nopeuden ja kaltevuuden pikasäätimet: Kyllä
 • Turva-avain: Kyllä, johdossa
 • Kuljetuspyörät: Kyllä
 • Tekniset tiedot:
 • Mitat aukinaisena (PxLxK): 158 x 69,5 x 126 cm
 • Mitat kokoontaitettuna (PxLxK): 75 x 69,5 x 148 cm
 • Paino: 53 kg
 • Käyttäjän maksimipaino: 100 kg
 • Moottori: 1,5 HP DC-moottori (max 2,5 hv)
 • Maksiminopeus: 16 km/h
 • Juoksualusta: 120 x 40 cm
 • Virtalähde: verkkovirta
 • Teräsrunko

1. TITAN LIFE Athlete T73 (myyntimenestys)

Titan Life Athlete T73 -juoksumatto tarjoaa ammattimaisen juoksumattokokemuksen kotioloissa – markkinoiden suurimmassa ja eniten päivitetyssä juoksumatossa on radio ja USB-liitin esimerkiksi MP3-soitinta varten sekä kuulokeliitäntä!

 

 • Juoksualan leveys on 51 cm ja pituus 140 cm
 • Ohjelmat: 24 esiasetettua
 • Näytön TFT-teknologia takaa korkealuokkaisen kuvanlaadun, esitettäviä tietoja ovat mm. aika, nopeus, matka, kalorinkulutus, käsisyke, kaltevuus ja kehon rasvaprosentti
 • Treenipäiväkirja voidaan tallentaa sovelluksen avulla.
 • 3 eri käyttäjää voi luoda oman profiilin
 • Nopeus: 1–22 km/h
 • Moottori: DC-moottori
 • 20 kaltevuustasoa
 • Juoksumatto voidaan taittaa kokoon, jolloin se vie vain vähän tilaa kotona.
 • Paino: 79 kg
 • Pituus: 194 cm
 • Leveys: 88 cm
 • Korkeus: 144 cm
 • Käyttäjän maksimipaino: 130 kg

 

TITAN LIFE Athlete T73 -juoksumatossa on tehokas DC-moottori, joka takaa tasaisen juoksuvauhdin ja monia mahdollisuuksia intervalli- ja mäkiharjoitteluun. TITAN LIFE Athlete T73 on hyvä valinta kokeneimmallekin juoksijalle.

Juoksualan leveys on 51 cm ja pituus 140 cm. Juoksualaan on integroitu lisäiskunvaimennus. Integroitu ilmajousitus takaa miellyttävän juoksukokemuksen ja minimoi kehoon kohdistuvan rasituksen.

 

Juoksumattoon kuuluu TFT-näyttö, jossa on korkealuokkainen kuvanlaatu. Voit katsoa juoksutreenin aikana videoita. Juoksumaton Bluetooth-yhteyden avulla voit tallentaa treenitietosi iOS-mobiililaitteesi sovellukseen. iPad-teline tulee mukana. Juoksumatossa on 24 esiasetettua ohjelmaa ja 3 erillistä käyttäjäprofiilia, joten se sopii erittäin hyvin perhekäyttöön.

 

Kalorinkulutusta voi seurata erikseen kullekin profiilille. Nopeus ja kaltevuus (20 tasoa) asetetaan ohjaustangosta.

 

Juoksumaton voi taittaa kokoon, kun sitä ei käytetä. Laitteen hälytystoiminto muistuttaa huollon tarpeesta. Juoksumatto pitää voidella 300 kilometrin välein.

 

Äänitaso:

 

6 km/h: noin 60 dB

12 km/h: noin 70 dB

16 km/h: noin 75 dB

18 km/h: noin 78 dB

2. TITAN LIFE Treadmill T60 TFT

hyva-juoksumatto

T60-TFT on suunnittelun ja uusimman tekniikan lippulaiva. Enemmän kuin pelkkää hevosvoimaa, kokoa tai nopeutta. T60:lla on huolellisesti testattu moottori ja olemme sisällyttäneet laitteeseen kaikki asiaankuuluvat ja tärkeät toiminnot, esim. sykkeen mittaus ja korkea 18 km/h maksiminopeus.

 

 • Näyttötyyppi 10’1
 • Ohjelmia 36 kpl + testiohjelma + Body Fat
 • Käyttäjäprofiilit 6 kpl
 • Kaiutin: Kyllä
 • Käsisensorit: Kyllä
 • Ominaisuudet: Aika, etäisyys, nopeus, kalorit, askeleet, jatkuva nopeus

Korkean käyttömukavuuden tarjoaa 140 cm pitkä juoksupinta ja parannettu vaimennus runkorakenteessa. Olemme keskittyneet lukuisiin jännittäviin uusiin ominaisuuksiin, jotka voivat antaa inspiraatiota viedä harjoittelusi uudelle tasolle, se on sinun valintasi!

Suuressa TFT-näytössä voidaan näyttää erilaisia virtuaalisia juoksureittejä, voit katsella parhaita sarjojasi tai kuunnella omaa soittolistasi. Jos harjoittelu on etusijalla, suosittelemme, että käytät “PRM” Personal Running Manager -ohjelmaa. Kun ohjelmat ovat latautuneet, virtuaalivalmentajasi seuraa sinua jatkuvasti ja harjoittelusi mukautetaan matkan varrella. Kaikki näkyy kirkkaalla kosketusnäytöllä.

Tekniset tiedot:

 • Moottori HV 1,25 / 2,5 HV Peak
 • Nopeus 0,8 – 18 km / h
 • Bluetooth: KYLLÄ/EI Kyllä
 • Mitat käytössä (PxLxK): 174,4 x 78,8 x 135,9 cm
 • Mitat varastossa (PxLxK): 107 x 78,8 x 151 cm
 • Korkeus (lattia-hihna): 18 cm
 • % asennettu: 80%
 • Taitettava: Kyllä
 • Pulloteline: Kyllä
 • Kuljetuspyörät: Kyllä 
 • Juoksupinta (PxL): 140 x 46 cm 
 •  Maks. käyttäjäpaino: 120 kg

3. Titan LIFE-juoksumatto (Hintava, mutta laadukas)

Titan Life Juoksumatto T82 – miellyttävä juoksumatto vahvalla moottorilla! Hyvät variaatiomahdollisuudet treeniin ja kaikki mukavuudet!

 • Voimakas moottori
 • Hyvä juoksumukavuus tasaisella ja miellyttävällä tunteella
 • Näyttö, jossa valmiiksiasennettuja ohjelmia sekä mahdollisuus asentaa omia sovelluksia
 • Titan life T82:n tarkasti suunniteltu konstruktio takaa hyvän juoksumukavuuden. Vahva moottori takaa miellyttävän ja tasaisen tunteen voimansiirrossa. Treadmill T82:lla saat paljon variaatiomahdollisuuksia treeniin. Juoksumaton nopeus on säädettävissä 22km/h ja asti kallistusta voi säätää 22 eri intervallin välillä.

 

 

 

 

Suurelta TFT 10.1 näytöltä voit seurata jotain jo valmiiksi asennetuista ohjelmista. Voit myös asentaa omia sovelluksia: katso leffoja tai sarjoja Netflixistä, kuuntele suosikkilistaasi Spotifysta. Voit myös kirjautua Facebookin tai Youtubeen treenisi aikana, tai miksipä et nauttisi treenistä itse suunnittelemasi ohjelman kanssa – sinä päätät!

 

Treadmill T82 tarjoaa mahdollisuuden käyttää virtuaalista juoksusovellusta, jonka kautta voit ladata dataa Fitshowiin. Saat näin päivitettyä infoa treenin kulkemisesta ja näyttö ilmoittaa sykkeesi ja tietoa suorituksesta.

 

Titan Life Treadmill T82 toimitetaan 80% valmiiksi koottuna.

 

Toiminnot:

 

 • Moottori: 3 HV/DC
 • Näyttö: TFT 10.1
 • Nopeusintervalli: 1 – 22 km/h
 • Kallistusintervallit: 22 tasoa
 • Juoksupinta: 145 x 50 cm
 • Tekniset tiedot:
 • Mitat käyttövalmiina (PxLxK): 192 x 86 x 140 cm
 • Mitat kasattuna (PxLxK): 145 x 86 x 152 cm
 • Korkeus (lattia-juoksumatto): 17 – 22 cm
 • Paino: 93 kg
 • Max käyttäjäpaino: 150 kg

 

Juoksumatto laihdutus – kuinka onnistua siinä?

Saatavilla on laite, joka on kliinisissä testeissä osoittautunut vertaansa vailla auttamaan painonpudotustavoitteidesi – haluatko tietää mitä se on?

 

Juoksumatto – juoksumattoilla harjoittelu on auttanut monia ihmisiä saavuttamaan painonpudotustavoitteensa – ja se voi auttaa sinua myös.

 

Juoksumattoja voivat käyttää käytännössä kaikki ikäryhmät ja kaikki aktiivisuustasot. Juoksumatot voivat auttaa sinua laihduttamaan ja ylläpitämään laihtumista.

 

Se on todellakin numeropeli. Mitä enemmän aikaa käytät liikuntaan, sitä enemmän kaloreita aiot polttaa ja siten enemmän kiloja menetät.

 

Jos etsit kuntoilulaitteita, jotka eivät ainoastaan polta rasvaa, vaan myös nostavat aineenvaihduntaa ja jatkavat rasvanpolttoa pitkään harjoittelun lopettamisen jälkeen, juoksumaton pitäisi olla luettelosi kärjessä.

 

Juoksumatto on vertaansa vailla sydän- ja verisuonitreenissä. Tuoreen tutkimuksen mukaan juoksumatolla 60 minuutin ajan poltetut kalorit olivat keskimäärin 865–705.

 

Vertaa tätä lukua seuraavaan:

 

Portaikko 746–637

 

Soutulaite 739–606

 

Kiinteä sykli 604–556

 

Hiihtolaite 678–595

 

Kuten voit nähdä, että juoksumatto tulee sydämen sydän- ja verisuonikoneeksi.

 

Jos haluat kehittää oman laihdutus juoksumatto -ohjelman, tässä on muutamia ideoita:

 

Ole luova – tee juoksumattoistunnostasi miellyttävä, kuuntele musiikkia tai äänikirjoja MP3 -soittimellasi. Jotkut ihmiset haluavat vain käyttää tilaisuutta ajatella tai vain unelmoida. Mitä enemmän nautit juoksumatosta, sitä todennäköisemmin harjoittelet juoksumatolla säännöllisesti.

 

Yritä treenata päivittäin. Kun treenaat juoksumatolla säännöllisesti, painonpudotustavoitteesi toteutuvat paljon todennäköisemmin kuin jos treenaat vain silloin, kun mieliala vie sinut. Useimmat ihmiset, jotka tekevät vaihdon, kertovat sinulle, että on helpompaa treenata joka päivä. Sinun ei tarvitse miettiä, onko kyseessä harjoituspäivä vai ei, ja valmistautua siihen – harjoittele vain juoksumatolla joka päivä – kehosi tottuu siihen. Siitä tulee pian osa rutiiniasi ja alat odottaa sitä innolla.

 

Yritä sekoittaa jotakin intervalliharjoittelua juoksumattoosi joka viikko. Intervallikoulutus koostuu lyhyistä jaksoista (noin minuutti) intensiivisemmistä harjoituksista, jotka on sisällytetty juoksumattoharjoituksiisi. Voit tehdä yhden minuutin välein nopeamman kävelyn noin viiden minuutin välein harjoituksen aikana.

 

Aloita 3–5 minuutin lämmittelyllä ja tee sitten viisi minuuttia kävelylle ensimmäinen väli, yksi minuutti nopeampaa kävelyä. Tämän minuutin lopussa sinun pitäisi olla hengästynyt ja valmis hidastamaan. Hidasta normaali kävelynopeutesi seuraavien neljän minuutin ajan ja sitten viides minuutti on toinen minuutin väli. Toista tämä koko harjoituksen ajan.

 

Tällä tavalla voit nostaa aerobisen kuntosi kykyjesi rajoille. Olet ylittämässä anaerobisen kynnyksen anaerobiseen aineenvaihduntaan, mikä pakottaa kehosi hyväksymään intensiivisemmän harjoituksen, mikä puolestaan tekee painonpudotuksestasi saavutettavamman.

 

Lisäämällä perusaineenvaihduntaasi intervallitreeni polttaa enemmän kaloreita päivässä ja tekee harjoituksesta vähemmän yksitoikkoista. Intervalliharjoittelu auttaa myös ajan kulumista nopeammin.

 

 

 

Yritä kävellä juoksumatolla kevyillä käsipainoilla, jotka painavat yhdestä kahteen kiloa kaksi tai kolme päivää viikossa. Käännä käsiäsi ja käytä myös erilaisia käsivarsiliikkeitä kävellessäsi. Tämä lisää perusaineenvaihduntaasi ja sävyttää ylävartalon lihaksia.

 

Yritä tehdä juoksumattoharjoitus ensimmäisenä päivänä. Useimmat ihmiset, jotka treenaavat säännöllisesti, tekevät sen ensimmäisenä aamulla. Jos haluat harjoitella säännöllisesti, onnistut todennäköisemmin olemalla “varhainen lintu”,

 

jotta voit lisätä hieman enemmän vaihtelua rutiiniin, joka asetetaan viikonpäivänä “helpoksi päiväksi”. Tämän pitäisi olla erittäin rauhallinen istunto. Mieti, kuinka hyvältä kävelysi alkavat tuntua, kun jatkat laihduttamista ja kehosi sävytystä.

 

Olet todennäköisesti kuullut ilmauksen “jos et voi mitata sitä, sitä ei ole olemassa”. Pidä tämä mielessä ja kirjaa edistymisesi. Kirjaa harjoituksesi päivämäärä ja kellonaika sekä kävely- ja/tai aika. Tallenna kulkemasi kilometrit tai minuutit yhteensä. Myös ajatuksesi tai tunteesi kyseisestä harjoituksesta voidaan kirjata.

 

Kaikki edellä mainitut toimenpiteet auttavat varmistamaan, että juoksumattoharjoituksesi on yksi erityinen vuorokaudenaika pitää huolta itsestäsi. Älä anna kenenkään tai minkään estää sinua viettämästä erityistä aikaa juoksumatolla. Juoksumaton päivittäinen harjoittelu auttaa sinua saavuttamaan painonpudotustavoitteesi ja vaikuttaa myönteisesti kaikkiin elämäsi osa -alueisiin, mukaan lukien fyysinen, henkinen ja emotionaalinen terveys.

 

Jos otamme huomioon vain painonpudotuksen, juoksumatto on merkittävästi parempi kuin mikään muu kuntolaite, kun otetaan huomioon siihen liittyvä energiankulutus. Vaikka muut kuntoilulaitteet “villityksiä” keräävät pölyä Juoksumatot ovat jatkuvasti tuottaneet laadukkaita tuloksia ja kestäviä etuja. Juoksumattojen avulla voit työskennellä omaan tahtiisi, mutta älä anna sinun rentoutua. Voit polttaa kaloreita tehokkaasti ja saavuttaa painonpudotustavoitteesi.