Metaburn kokemuksia & arvostelu

metaburn-kokemuksia

Metaburn on monelle suomalaiselle ja pohjoismaiselle tuttu ravintolisä, joka auttaa laihduttamaan. Tuotteen kehittänyt Vitamail on tullut vain muutamassa vuodessa yhdeksi suosituimmista pohjoismaiden ravintolisien ja terveystuotteiden valmistajista. 

Sadat tuhannet positiiviset kokemukset tuotteesta ovat nostaneet Metaburnin Suomen suosituimpien ravintolisien joukkoon.

Suomessa ylipaino on varsinaisen iso ongelma. Jopa kuusi kymmenestä suomalaisesta on ylipainoisia, jonka vuoksi laihduttaminen on erityisen vaikeaa. Jos ei tee muutoksia ruokavalioon ja rutiineihin paino tulee nopeasti takaisin ja laihduttaminen epäonnistuu. Siksi monet lihoavatkin laihduttamisen jälkeen suurempaan painoon, kuin mikä heidän aikaisempi painonsa oli. 

Onneksi laihduttamiseen on olemassa helppo ja yksinkertainen ratkaisu. Kun yhdistää Metaburnin elämäntapamuutokseen painonpudotuksesta tulee huomattavasti helpompaa ja kilot pysyvät kurissa. Näin saat ihannepainosi helpommin ja myös pysyt siinä.

Tässä artikkelissa käsittelemme Metaburnia tarkemmin käyttäjän näkökulmasta ja pohdimme sen toimimista. Pyrimme kertomaan mahdollisimman hyvin, miten tuote toimii, mitä se sisältää ja onko se todellakin ostamisen arvoinen.

Pohdimme Metaburn kokemuksia käyttäjän näkökulmasta ja lopulta päätämme artikkelin Metaburn arvosteluun ja yleisimpiin tuotteeseen liittyviin kysymyksiin.

Mikä on Metaburn?

Metaburnia kutsutaan ainakin heidän nettisivuilla luonnolliseksi rasvanpolttajaksi. Se sisältää pelkästään luonnollisia raaka-aineita, kuten wakame-uutetta ja camellia sinensis -kasviuutetta. Nämä aineet auttavat painonpudotuksessa.

Camellia sinensis edistää aineenvaihduntaa ja auttaa painonpudotuksessa, kun taas wakame-uute auttaa vähentämään näläntunnetta. Näläntunteen vähentäminen on ilmeisesti Metaburnin paras ominaisuus.

Metaburnia myy ruotsalainen Vitamail. Kyseessä ei siis ole mikään uusi tuote. Sitä on käytetty jo vuosien ajan. Positiivisia metaburn kokemuksia on paljon.

Metaburnin sisältö

Metaburn on todella tunnettu ja arvostettu sen monipuolisen sisällön ansiosta. Näin se soveltuu varsin hyvin laihduttamista tukevaksi ravintolisäksi. Alapuolelle on listattu Metaburnin sisältö.

Metaburn sisältää (päivän annosta eli kahta kapselia kohden)

 • Vihreäteeuute: 350 mg
 • Wakame-uute: 200 mg
 • Chiliuute: 50 mg
 • B3-vitamiini: 16 mg
 • B5-vitamiini: 6 mg
 • B6-vitamiini: 2 mg
 • B2-vitamiini: 1,4 mg
 • B1-vitamiini: 1,1 mg
 • Kromi: 100 uq/mcg
 • Foolihappo: 400 uq/mcg
 • B12-vitamiini: 4 uq/mcg
 • Biotiini: 120 uq/mcg

Metaburn kapselia syödään päivässä kaksi kapselia ainakin noin 4 – 6 kuukauden ajan, jotta lopputulos on kaikista paras. 

Tuote toimii kaikista tehokkaimmin silloin, kun ne ottaa tyhjään vatsaan esimerkiksi ennen aamiaista tai lounasta. Ne voi kuitenkin ottaa myös myöhemmällä päivällä, jos aikainen ajankohta ei sovi.

Metaburn

metaburnMetaburn sisältää ainesosia, joilla on dokumentoitu vaikutus painonhallintaan, verensokeritasoon ja rasvanpolttoon.

MetaBurnista löytyy muun muassa wakame-uutetta, ainesosaa syötävästä merilevästä, jota on kasvatettu vuosisatojen ajan Japanissa ja Koreassa. Tämä merilevä voi auttaa helpottamaan painonpudotusta, koska se vaikuttaa rasva-aineenvaihduntaan. Wakamen pitäisi myös auttaa vähentämään ruokahalua.

Kromi auttaa ylläpitämään normaalia verensokeritasoa, mikä puolestaan voi auttaa hillitsemään makeanhimoa. Kromi edistää myös normaalia makroravintoaineiden aineenvaihduntaa.

Camellia sinensis ja painonhallinta

Camellia sinensis -kasvin lehdestä tehdyn teen on osoitettu auttavan painonhallinnassa.

Camellia sinensis voi:

 • Auttaa painonhallinnassa
 • Stimuloida lipidien hajoamista
 • Tukea lipidiaineenvaihduntaa
 • Tukea aineenvaihduntaa ja rasvan hapettumista
 • Edistää aineenvaihduntaa
 • Auttaa painonhallinnassa
 • Vähentää ruokahalua

Metaburn kokemuksia

Metaburn herättää usein kysymyksiä sen toimivuudesta eli siitä voiko tuotteen kanssa oikeasti laihtua. Lähes aina kaikilla eri tuotteilla on omat kannattajat ja vastustajat.

Metaburnien tukena on kuitenkin jo lähes sata tuhatta suomalaista, jotka ovat onnistuneet laihduttamisessa kapseleiden avulla. Alapuolelle on koottu käyttäjien Metaburn kokemuksia.

Peon metaburn kokemuksia, 68v:

Peo on 68-vuotias ruotsalainen, joka jäi juuri hiljattain eläkkeelle, mikä on johtanut sokerin saannin lisääntymiseen. Aamun pyöräily työpaikalle on vaihtunut suklaan syömiseen, jonka vuoksi makeanhimo on kasvanut entisestään. Ravitsevan ja monipuolisen ruokavalion ylläpitäminen on vaikeaa, kun on kova makeanhimo, jonka vuoksi Peo on lihonnut. Peo alkoi käyttää Metaburnia noin puoli vuotta sitten ja jo parin kuukauden jälkeen vaikutukset ovat olleet merkittävät. Makeanhimo on poissa, eikä suklaata ja viiniä kulu enää läheskään yhtä paljon. Peo kuitenkin yhä nauttii viinistä ja suklaasta, mutta nyt hän pystyy päättämään itse milloin hän hemmottelee itseään.

Tuulan metaburn kokemuksia, 60v:

Tuula rakasti pullia, suklaata ja keksejä. Aina lähikauppaan mennessä matkaan tarttui makeita herkkuja, kuten pähkinäsuklaata ja pussillinen pullia. Nyt kun ikää on alkanut kertymään on Tuula alkanut miettiä myös vakavampia asioita. Tuula alkoi panostamaan terveellisempään elämään ja jo muutaman päivän Metaburn käytön jälkeen hänen makeannälkä on poissa. Nyt pullat ja suklaa on vaihtunut terveelliseen ruokavalioon, jossa on mukana paljon vihanneksia, kuten minipaprikoita. Metaburnin käytön jälkeen Tuula tuntee itsensä todella motivoituneeksi muuttamaan elämäntapaansa.

Metaburn arvostelu

Kokeilimme Metaburnia parin kuukauden ajan, jotta voisimme varmistua sen tehokkuudesta. Toisaalta Metaburnin toimivuuteen vaikuttaa myös monet muut asiat pelkkien kapseleiden syömisen lisäksi. 

Laihtumista ei tapahdu, jos tuotteen aloittamisen jälkeen ei korjaa syystä tai toisesta omia elintapojaan, vaan jatkaa herkkujen syömistä. Metaburnin tarkoitus on edistää rasvanpolttoa ja vähentämään makeanhimoa, mutta jos sen käytön jälkeen silti syö paljon herkkuja tuote ei luultavasti toimi. Metaburnin lisäksi laihtumiseen vaikuttavat muun muassa elintavat, liikunta ja uni.

Voimme todeta kokemuksen perusteella, että Metaburn todella toimii. Jo muutaman kuukauden käytön jälkeen energiavarastot kasvoivat ja terveellisemmät ruokailutottumukset tulivat osaksi arkea. 

Makeanhimo katosi käytännössä kokonaan ja liikunnan määrä kasvoi sen jälkeen, kun energiaa alkoi tulla lisää.

Terveys parani kokonaisuutena, kun vähentynyt makeanhimo johti ruokailutottumusten paranemiseen. Aineenvaihdunta lisääntyi ja ravitsevamman ruokailun lisäksi kuntoilun määrä lisääntyi. 

Urheilemisesta tuli moninkertaisesti tehokkaampaa suurempien energiavarastojen ansiosta, joka johti siihen että olosta tuli paljon virkeämpi.

Totesimme, että Metaburn on auttanut tasapainottamaan makeanhimoamme ja sen avulla todella on helpompaa syödä terveellisesti. Nyt sipsit ja makeiset on vaihtuneet parsakaaliin ja perunoihin.

Kokonaisuudessaan Metaburn on auttanut keskittymään enemmän terveyteen kokonaisuutena, jonka vuoksi se toimii niin loistavasti.

FAQ Metaburn

Metaburn todella auttaa laihduttamaan, koska humpuukin sijaan se hyödyntää tiedettä. Yksinkertaisesti laihtumista tapahtuu, kun syö vähemmän kaloreita kuin kuluttaa niitä. Yhden kilon laihduttaminen vaatii keskimäärin noin 7000 kilokalorin katoamista kehostasi. Tässä kohtaa monet menevät mönkään, koska heidän ruokailu- ja liikuntatottumukset ovat mitä on. On kuitenkin olemassa ratkaisu, jonka avulla voit syödä jotain, mikä saa sinut syömään vähemmän.

Metaburn on ravitsemusasiantuntijoiden kehittämä ravintolisä, jonka tarkoitus on vähentää syömistä. Se perustuu merileväkasviin nimeltään wakame, jonka avulla kehon rasvanpoltto edistyy ja ruokahalu vähenee. Wakame on syötävää merilevää, jota on kasvatettu jo vuosisatoja Koreassa ja Japanissa. Käyttämällä metaburnia makeanhimo siis vähenee, jolloin laihtuu käytännössä automaattisesti. Suklaapatukat vaihtuvat Metaburneihin ja laihtuminen voi alkaa.

Metaburnit valmistetaan ensiluokkaisista raaka-aineista, jotka on saatu kaikista puhtaimmista lähteistä. Tuotteen laatustandardit ovat erityisen kovat, joten voit olla varma, että saat tuoreen tuotteen. Siksi Metaburneja ei myöskään voi löytää kaupan hyllyltä, koska yritys haluaa varmistua siitä, että ne eivät turhaan pölyty ja menetä tehoaan.

Erittäin laadukkaiden raaka-aineiden valvonnasta huolehtii Euroopan elintarviketurvallisuusviranomaiset ja kansalliset elintarviketurvallisuusviranomaiset. Lisäksi Metaburn käyttää myös ylimääräisiä laaduntarkastuksia, jossa tuotteet lähetetään maailman johtavalle analyysiyritykselle, Eurofinsille. Näin voit olla varma Metaburnien laadusta. Tiesitkö myös, että Vitamailin asiakaspalvelu on voittanut arvostetuimman asiakaspalvelupalkinnon “Best In Test” jo neljä kertaa. Tuotteen käyttäjillä on useita positiivisia Metaburn kokemuksia, joiden perusteella tuote todella toimii ja auttaa laihduttamisessa.

Vaikka monet saattaa pitää Metaburnia huijauksena ensisilmäyksellä sitä se ei kuitenkaan ole. Metaburn kapselit sisältää monipuolisesti erilaisia toimivia ja terveellisiä ainesosia, jotka auttavat laihduttamisessa. Testin mukaan paino oikeasti laski ja ruokailutottumuksemme vaihtuivat paremmiksi. Lisäksi kehon energiatasot kohosivat huomattavasti tehokkaiden Metaburnien ansiosta.

Käyttäjien Metaburn kokemuksia on monia, joten sille on vaikea löytää juuri tiettyä kohderyhmää. Metaburn soveltuu kaikille yli 18-vuotiaille, jotka haluavat luonnollisen ravintolisän auttamaan painonhallinnassa. Metaburneilla on dokumentoitu vaikutus aineenvaihduntaan, ruokahaluun ja verensokeritasoihin. Sen vuoksi tuote toimii todella hyvin muihin vastaaviin verrattuna

Kirjoittaja

Olen motivoitunut treenaaja ja intohimoisesti kiinnostunut treenaamisesta sekä terveydestä. Kirjoitan tätä blogia, jossa jaan treenivinkkejä ja kokemuksiani muille samanhenkisille ihmisille. Uskon, että liikunta on avain hyvään elämäntapaan.

Scroll to Top
treenikunkku-uutiskirje