Paras ateriankorvike: Top 5 vertailussa

paras ateriankorvike

Paras ateriankorvike on ravintorikas ja sisältää välttämättömiä vitamiineja, kivennäisaineita, proteiinia, hyviä rasvoja ja kuituja. 

Sen tulisi olla helppokäyttöinen ja mukautuva erilaisiin ruokavalioihin, kuten kasvisruokavalioon. 

Paras ateriankorvike on myös suussa sulava ja suunniteltu tukemaan yleistä terveyttä ja hyvinvointia. Hyvä ateriankorvike vie nälänolon tunteen ja tarjoaa energiaa.

Paras ateriankorvike nopeasti kiireisille lukijoille: 

Mikä on ateriankorvike?

Ateriankorvike on ravintotuote, joka on suunniteltu korvaamaan yksi tai useampi päivittäisistä aterioista. Se sisältää yleensä tasapainoisen määrän makroravinteita (proteiineja, hiilihydraatteja ja rasvoja) sekä välttämättömiä vitamiineja ja kivennäisaineita.

Ateriankorvikkeet ovat saatavilla useissa muodoissa, kuten juomina, patukoina tai jauheina, ja ne on tarkoitettu tarjoamaan nopea ja kätevä tapa saada tarvittavat ravintoaineet kiireisen elämäntyylin keskellä tai erityisissä ruokavalioissa.

Paras ateriankorvike

Paras ateriankorvike on yksiselitteisesti vaikeaa löytää, kaikilla on erinalaiset tarpeet ja tilanteet. 

Tämän takia emme voi sanoa ykselitteisesti, että jokin on paras, vaan voimme antaa suosituksia testaamistamme ateriankorvikkeista

1. Super Meal, Tropical Mango

super meal ateriankorvikeTuotetiedot

 • Pakkauskoko: 1 kg
 • Annosten määrä: 20 kpl
 • Proteiinia per annos: 24 g
 • Hiilihydraattia per annos: 21 g
 • Kaloreita per annos: 225 kcal
 • Kuitua per annos: 4 g
 • Rasvaa per annos: 5 g

Super Meal (Supermass Nutritionin) on herkullinen ateriankorvike, joka tarjoaa erinomaiset ravintoarvot, kuten korkealaatuista proteiinia, matalan glykeemisen indeksin hiilihydraatteja ja hyviä rasvoja. Kyseessä on paras ateriankorvike, kun haluat nopean ja ravitsevan aterian ilman kokkaamisen vaivaa. Se auttaa kehoa palautumaan ja vahvistumaan tehokkaasti.

Super Meal on suunnattu erityisesti aktiivisille ihmisille ja urheilijoille. Se tarjoaa kaikki tarvittavat ravinteet kehon optimaaliseen palautumiseen ja kehittymiseen. Tuote sisältää korkealaatuista proteiinia maitotuotteista ja kananmunista, kaurasta peräisin olevia matalan glykeemisen indeksin hiilihydraatteja sekä kuitua ja probiootteja.

Super Mealissä on hyviä rasvoja, kuten omega-3-rasvahappoja ja MCT-öljyä, sekä monipuolisen yhdistelmän hedelmiä ja vihanneksia. Tuotteen 19 lisättyä vitamiinia ja mineraalia tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointiasi.

Käyttöohjeet ovat yksinkertaiset: sekoita yksi täysi mittalusikallinen jauhetta 3–4 desilitraan suosikkijuomaasi.

2. Ultimate Diet Complex

ateriankorvike star nutritionTuotetiedot (suklaamaku)

 • Pakkauskoko: 1 kg
 • Annosten määrä: 25 kpl
 • Proteiinia per annos: 22 g
 • Hiilihydraattia per annos: 8,8 g
 • Kaloreita per annos: 146 kcal
 • Kuitua per annos: 3,7 g
 • Rasvaa per annos: 2,4 g

(Huom. ravintoarvot eroavat makujen mukaan)

Star Nutritionin Ultimate Diet Complex on maittava ja vähäkalorinen ateriankorvike, joka sisältää monipuolisen ravintoprofiilin. Tämä tuote on suunniteltu painonpudotukseen ja painonhallintaan ja yhdessä pakkauksessa on 25 annosta.

Ultimate Diet Complex on proteiinipitoinen, sisältäen hitaasti imeytyviä hiilihydraatteja ja kuituja, jotka ylläpitävät verensokeritasapainoa ja pitkäkestoista kylläisyyden tunnetta. 

Proteiinilähteinä toimivat korkealaatuinen heraproteiini ja misellaarinen kaseiini. Tuotteen laadusta kertoo sekin, että sitä on rikastettu Optipep™:lla. Se on hydrolysoitu heraproteiini, joka antaa on nopeasti välttämättömiä aminohappoja.

Ultimate Diet Complexin glykeeminen indeksi on matala ja se voi olla paras ateriankorvike monipuolisuutensakin vuoksi. Se soveltuu erinomaisesti niin painonhallinnasta kiinnostuneille kuin niille, jotka haluavat säilyttää lihasmassansa kalorirajoitetun ruokavalion aikana.

Ultimate Diet Complex on ideaali valinta välipalaksi ennen treeniä tai kevyeksi ateriaksi päivän mittaan.

Valmistus onnistuu helposti sekoittamalla yksi desilitra jauhetta kolmeen desilitraan vettä tai rasvatonta maitoa. Shakeriä tulee ravistaa, kunnes jauhe on täysin liuennut.

3. Complete Meal

complete mealTuotetiedot

 • Pakkauskoko: 1,2 kg
 • Annosten määrä: 20 kpl
 • Proteiinia per annos: 21 g
 • Hiilihydraattia per annos: 20 g
 • Kaloreita per annos: 217 kcal
 • Rasvaa per annos: 3,8 g

Complete Meal (Star Nutrition) on suunniteltu erityisesti painonhallintaan sopivaksi ateriankorvikkeeksi. 

Jokainen annos sisältää kattavan valikoiman vitamiineja ja kivennäisaineita, tarjoten 216 kilokaloria ja 20 grammaa proteiinia. Tämä tuote on ihanteellinen yhden päivittäisen aterian korvaajaksi.

Kalorien vähentäminen on avainasemassa painonpudotuksessa, ja Complete Meal on kehitetty tukemaan tätä tavoitetta. Annos sisältää 217 kilokaloria, samalla tarjoten korkean proteiinipitoisuuden ja täyden spektrin vitamiineja ja mineraaleja. Tuote on käyttäjäystävällinen, mukava ottaa mukaan ja tarjoaa miellyttäviä makuja.

Complete Meal on helppo valmistaa: lisää vain kaksi mittakauhallista jauhetta shakeriin, sekoita siihen 2 dl vettä ja nauti. Voit myös ottaa jauheen mukaasi ja lisätä veden myöhemmin. 

Star Nutrition käyttää tuotteissaan vain laadukkaita ainesosia. Proteiini tulee heraproteiinitiivisteestä ja heraproteiini-isolaatista, kun taas hiilihydraatit ja ravintokuidut on saatu kaurasta, hirssistä ja kvinoasta.

4. Bodylab Diet Shake

bodylab ateriankorvikeTuotetiedot

 • Pakkauskoko: 540 g
 • Annosten määrä: 12 g
 • Proteiinia per annos: 14 g
 • Hiilihydraattia per annos: 19 g
 • Kaloreita per annos: 200 kcal
 • Kuitua per annos: 4 g
 • Rasvaa per annos: 6,8 g

Bodylab Diet Shake yhdistää herkulliset maut ja korkealaatuiset ainesosat tasapainoiseksi ateriankorvikkeeksi.

Annospussi sisältää 200 kilokaloria ja valmistus on vaivatonta: kaada pussillinen jauhetta shakeriin, lisää 250 ml kylmää vettä tai rasvatonta maitoa ja ravista 15–20 sekuntia. Annospussin avulla myös painonhallinta on helpompaa.

Diet Shake sisältää 23 vitamiinia ja mineraalia, kuituja, rasvahappoja sekä laadukasta tuoreesta maidosta peräisin olevaa proteiinia. 

Maitoproteiinin ainutlaatuiset ominaisuudet saavat aikaan kylläisyyden tunteen. Proteiini hyytyy vatsassa, mikä venyttää vatsalaukun seinämiä, luoden kylläisyyden tunnetta. 

Näistä syistä kyseessä voikin olla laihduttajalle paras ateriankorvike. Lisäksi tuotteeseen on lisätty hitaasti hajoavia ravintokuituja.

5. Vegan Meal

vegaaninen ateriankorvikeTuotetiedot

 • Pakkauskoko: 1400 g
 • Annosten määrä: 14 kpl
 • Proteiinia per annos: 26 g
 • Hiilihydraattia per annos: 56 g
 • Kaloreita per annos: 375 kcal
 • Kuitua per annos: 3,5 g
 • Rasvaa per annos: 4,9 g

Fairing Vegan Meal on suunnattu erityisesti niille, jotka välttävät eläinperäisiä ainesosia ravinnossaan. 

Tämä tuote perustuu herneproteiini-isolaattiin ja riisiproteiiniin, jotka yhdessä ruotsalaisen kauran kanssa muodostavat proteiinirikkaan koostumuksen. 

Vegan Meal tarjoaa 26 grammaa proteiinia annosta kohden, yhdistäen herneiden, riisin ja kauran tarjoamat aminohapot monipuoliseksi kokonaisuudeksi.

Tuotteen käyttämä ruotsalainen kaura ei ainoastaan lisää hiilihydraattipitoisuutta, vaan on myös korkealaatuista. Kaura sisältää luontaista gluteiinia, mutta Vegan Mealissa sen määrä on rajoitettu alle 225 ppm:iin per 100 grammaa.

Vegan Meal on herkullisen suklaan makuinen, luonnollisista ainesosista koostettu tuote, joka voi olla monelle vegaanisen ruoan ystävälle paras ateriankorvike. 

Tuotteen maku tulee kaakaosta, eikä siinä ole käytetty aspartaamia. Tuote sekoittuu helposti shakerissa ja se sopii mainiosti myös palautusjuomaksi treenin jälkeen.

Ateriankorvike osa tasapainoista ruokavaliota

Ateriankorvikkeet ovat käteviä esimerkiksi kiireisille ja laihduttajille. Mutta niitä voi käyttää laajemminkin osana tasapainoista ruokavaliota erilaisissa elämäntilanteissa.

Ateriankorvikkeet tarjoavat nopean ja käytännöllisen ratkaisun täysipainoiseen ateriaan, kun aika tai resurssit eivät riitä perinteisen aterian valmistukseen.

Paras ateriankorvike sisältää tarvittavat makroravinteet – proteiinit, hiilihydraatit ja rasvat – sekä tärkeät vitamiinit ja kivennäisaineet, jotka ovat välttämättömiä kehon toiminnalle ja terveydelle. 

Kun tällaista ateriankorviketta käyttää osana monipuolista ruokavaliota, se voi auttaa ylläpitämään ravitsemuksellista tasapainoa, etenkin kiireisen elämäntyylin tai erityisruokavalioiden yhteydessä. Laihduttajalle se antaa kylläisyyden tunteen sekä keinon kontrolloida kalorien saantia.

Yhteenveto

Ateriankorvikkeet, kuten Vegan Meal, Bodylab Diet Shake, Complete Meal, Ultimate Diet Complex ja Super Meal, tarjoavat monipuolisen valikoiman vaihtoehtoja eri tarpeisiin – vegaanisesta ruokavaliosta painonhallintaan ja urheilijoiden tarpeisiin. 

Ne ovat käteviä, ravitsevia ja monipuolisia, sisältäen tärkeitä ravintoaineita kuten proteiineja, hiilihydraatteja, rasvoja sekä vitamiineja ja kivennäisaineita.

Kirjoittaja

Olen motivoitunut treenaaja ja intohimoisesti kiinnostunut treenaamisesta sekä terveydestä. Kirjoitan tätä blogia, jossa jaan treenivinkkejä ja kokemuksiani muille samanhenkisille ihmisille. Uskon, että liikunta on avain hyvään elämäntapaan.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top