Parhaat vetoremmit – Miten käyttää ja mitä huomioida?

parhaat-vetoremmit

Markkinoilla on paljon erilaisia vetoremmejä, joten voi olla vaikeaa löytää parhaat vetoremmit, jotka sopii sinun käyttötarkoituksiin. Se, mitä olemme huomanneet kuntosaliharjoittelun kautta, on se, että erilaiset vetoremmit tarjoavat erilaisia ​​etuja treeneissä. Suuri osa siitä, mikä tekee vetoremmeistä niin mahtavan, riippuu suuresti yksilön tavoitteista, toiveista ja tarpeista. Lisäksi kannattaa selvittää mitä apua ne voivat tarjota kipeytyville ranteille.

Oletpa sitten olympiapainonnostajan, voimamiehen kilpailijan, voimanostajan tai tavallisen kuntosalitreenaaja, tämä on lopullinen parhaiden vetoremmien luettelo, jossa käydään yksityiskohtaisesti läpi yleisimpien vetoremmien mallit, materiaalit ja käyttötarkoitukset.

Jos olet kuntosalitreenaaja, voit lopulta luottaa vetoremmeihin saadaksesi lisätukea raskaampien painojen hallintaan ja nostamiseen.

Tukevat ranteita

Vetoremmit tukevat ranteitasi ja auttavat vähentämään loukkaantumisriskiä pitämällä ranteen oikein linjassa tangon kanssa ja estämällä sinua pudottamasta tankoa, esimerkiksi varpaillesi.

Vähentää otevoiman loppumista

Vetoremmien käyttö tarvittavaa ote voimaa nostaessasi tankoa, mikä tarkoittaa, että pystyt nostamaan raskaampia painoja pidempään.

Auttaa treenaaman kovempaan

Vetoremmit tukevat ranteitasi nostaaksesi raskaampia painoja kuin pystyisit ilman niitä. Kehonrakentajat ja voimanostajat käyttävät vetoremmejä ylittääkseen rajojaan ja lisätäkseen lisää painoa.

Saavuta todellinen lihasväsymys

Saavuta todellinen lihasväsymys: Kehonrakennus vaatii täydellistä lihasväsymystä lihasten kasvattamiseksi. Vetoremmien avulla pystyt treenaamaan, esimerkiksi selkälihaksiasi uupumukseen asti ennen kuin sinulla loppuu otevoima. Tämä johtaa tietenkin parempaan kehitykseen ja lihaskasvuun. Alta löydät meidän valitsemat parhaat vetoremmit ja arviot niistä:

paras-vetoremmi

1. Versa Gripps

(Kaikkein paras)

Versa Gripps Classic – Paras treenikaveri! Huippusuosittu Versa Gripps on samalla treenihanska, vetoremmi ja rannetuki. Suosittelemme näitä kaikille treenaajille!

paras-vetoremmi

2. Star Gear Heavy Lifting Straps

(paras aloittelijoille)

Star Gear Heavy Lifting Straps -vetoremmit ovat erinomainen treeniväline, joka suojelee ja antaa tukea hyvin painavissa nostoissa. Kun oma pito ei enää riitä tai kämmenet hikoavat, käsipainoihin tai levytankoon kiinnitetyt kestävät nahkaremmit auttavat sinua nostamaan ja vetämään varmalla otteella. Erinomainen vaihtoehto pölyävälle kalkille! 

paras-vetoremmi

3. Figure 8 Straps - Lifting Loops

Figure 8 Straps on tavallisten vetoremmien yksinkertaisempi ja näppärämpi versio, joka parantaa otetta ja keventää kyynärvarsiin kohdistuvaa kuormitusta raskaissa nostoissa. 

Parhaat vetoremmit

1. Versa Gripps

paras-vetoremmi

Versa Gripps Classic – Paras treenikaveri! Huippusuosittu Versa Gripps on samalla treenihanska, vetoremmi ja rannetuki

 • Todella vahva ote tangosta tai laitteen kahvasta
 • Ergonominen tuki ranteelle
 • Suojaa käsiä kovettumilta
 • Ainutlaatuinen, erittäin hyvän pidon antava materiaali
 • Valmistettu USA:ssa
 • Versa Gripps on varuste, jota ilman et halua olla, kun olet kerran sitä kokeillut!
Vetoremmin, treenihanskan ja rannetuen yhdistelmä, Versa Gripps, auttaa sinua viemään raskaan sarjan loppuun asti, vaikka käsien puristusvoima heikkenisi loppua kohti. Muotoilu takaa hyvän otteen tangosta/painoista ja suojaa samalla käsiäsi kovettumilta. Quick-release toiminto tekee käytöstä helppoa ja painot voi turvallisesti pudottaa treenin aikana. Versa Gripps Classic sopii täydellisesti sinulle, joka olet hankkimassa ensimmäistä ote-apuvälinettäsi. Kämmenen peittävä osa on hieman lyhyempi, kuin Pro-mallissa. Materiaali on hyvin kestävää ja takaa pitävän otteen.
 

2. Star Gear Heavy Lifting Straps

paras-vetoremmi

Star Gear Heavy Lifting Straps -vetoremmit ovat erinomainen treeniväline, joka suojelee ja antaa tukea hyvin painavissa nostoissa. Kun oma pito ei enää riitä tai kämmenet hikoavat, käsipainoihin tai levytankoon kiinnitetyt kestävät nahkaremmit auttavat sinua nostamaan ja vetämään varmalla otteella. Erinomainen vaihtoehto pölyävälle kalkille!  

Useampia toistoja ja painavampia nostoja

Star Gear Heavy Lifting Straps -vetoremmit ranteiden ja levytangon ympärillä mahdollistavat paremman otteen ja suuremman tuen, mikä auttaa sinua selviytymään useammista toistoista ja painavammista harjoituksista – vaikka kädet hikoaisivat tai oma otteesi ei enää pidä. Vetoremmit sopivat erinomaisesti sinulle, joka tykkäät tehdä painavia maastavetoja tai muita vetoharjoituksia.  

Star Gear Heavy Lifting Straps -vetoremmeissä on paljon toimintoja ja hyötyjä:

 • Valmistettu korkealaatuisesta nahasta
 • Erittäin kulutusta kestävät remmit selviytyvät todella painavista nostoista
 • Hyvä pito, suojaa ja tukea, mikä auttaa sinua jaksamaan enemmän ja pidempään
 • Sopii sekä maastavetoon että muihin vetoharjoituksiin

Valmistettu kulutusta kestävästä nahasta

Star Gear Heavy Lifting Straps on valmistettu kulutusta kestävästä nahasta, joka on kehitetty olemaan erittäin kestävä ja tukeva todella painavissa nostoissa. Se on erinomainen vaihtoehto perinteiselle kalkille, ja antaa samanlaisen, tehokkaan pidon, mutta suojelee lisäksi kämmeniä vahingoittumisilta, eikä pölyä tai tahraa.  

3. Figure 8 Straps - Lifting Loops

paras-vetoremmi

Figure 8 Straps on tavallisten vetoremmien yksinkertaisempi ja näppärämpi versio, joka parantaa otetta ja keventää kyynärvarsiin kohdistuvaa kuormitusta raskaissa nostoissa. C.P. Sportsin käytännöllisen mallisissa remmeissä on yhden lenkin sijaan kaksi lenkkiä. Ensin pujotetaan käsi toiseen lenkkiin, sitten remmi tangon ympärille ja lopuksi toinenkin lenkki käteen. Valmistettu lujasta puuvillasta.

 • Päivitetyt vetoremmit
 • Entistä yksinkertaisemmat ja näppärämmät
 • Kaksi lenkkiä yhden sijaan
 • Valmistettu lujasta puuvillasta
 • Yksi koko
 • Myydään pareittain
 • Pituus noin 35 cm, leveys noin 4 cm, lenkkien halkaisija noin 10 cm

Miten vetoremmejä käytetään? (ei versagrip)

 1. Vetoremmit myydään aina pareina. Jokaisen hihnan toisessa päässä on lenkki. Valmistaudu käyttämään hihnoja pujottamalla toinen pää silmukan läpi.
 2. Pujota nyt yksi hihnasta kätesi päälle ja ranteeseesi.
 3. Vedä vasen hihna tiukalle ja aseta se siten, että lenkki on peukalollasi. Tee sama toisella kädellä.
 4. Aseta nyt oikean käden vetoremmi tangolle ja kiedo hihna sen ympärille useita kertoja.
 5. Tartu nyt tankoon tukevasti. Muista puristaa hihnan pää niin, että kietoudut mahdollisimman tiukkaan ja ylimääräinen hihna on kämmenten välissä tiukasti.
 6. Toista toisella kädellä.

Toisen vetoremmin kiinnittäminen voi olla hankalaa, kun toinen käsi on jo kiinnitetty tankoon. Harjoittelemalla saat siitä käsin, mutta alussa saattaa olla kannattavaa, että treenikaverisi auttaa sinua saamaan sen tiukasti.

Erilaiset vetoremmit

Vetoremmejä on erilaisia ja niillä on eri käyttötarkoituksia. Yleensä vetoremmit on perinteisiä nahasta valmistettu hihnoja. On kuitenkin myös esimerkiksi figure 8 tyylisiä ja meidän suosimia versa gripps tyylisiä.

Versa Gripps

Versa Gripps vetoremmit on treenihanskan ja rannetuen yhdistelmä, minkä takia saat parhaat puolet molemmista maailmoista. Muotoilu takaa hyvän otteen tangosta/painoista ja suojaa samalla käsiäsi kovettumilta. Quick-release toiminto tekee käytöstä helppoa ja painot voi turvallisesti pudottaa treenin aikana.  Suosittelemme meidän kokemustemme perusteella kaikkien ainakin harkitsemaan näitä!

Perinteinen hihnavetoremmi

Tämä vetoremmi on jossain määrin kaikkien aikojen tunnetuin, ja näet tämän remmin tyypillisesti kaikilla kuntosaleilla ja kehonrakennustyylisissä treeneissä. Tämä vetoremmi on ominaisuuksiltaan erittäin monipuolinen, mikä tarkoittaa, että sitä voidaan käyttää maastavetoon, samoin kuin muihinkin selkäliikkeisiin, kuten ylä- ja alataljaan. Tämän tyylinen hihna sopii erinomaisesti uudemmille treenaajille, jotka haluavat hyvän otteen tangosta ja haluavat testata maksimejaan.

Figure 8

Tämän tyylinen vetoremmi on vähiten monipuolisin, mutta turvallisin. Figuuri 8 -hihnojen muotoilu on perusta maastavetohihnoille, jotka on valmistettu ylimääräisestä pehmusteesta tukemaan rannetta kovissa vedoissa. Tämä vetoremmi on ihanteellinen suoritettaessa maksimaalisia vetonostoja, kuten maastavetoa ja muita voimamiestyyppisiä vetoja.

Tämän tyylisessä vetoremmissä ei ole pikakiinnitystä, joten sitä ei koskaan suositella voimaliikkeisiin tai tilanteisiin, joissa tangon pudottaminen saattaa olla tarpeen. Nämä remmit on usein valmistettu raskaasta materiaalista, koska ne on suunniteltu kestämään maksimaalista kuormaa ja raskaita vetoja.

Vetoremmien materiaalit

Vetoremmien materiaalityyppejä on useita. Yleisimmät kolme ovat puuvilla, nahka ja nylon. Jokaisella vetoremmin materiaalilla on erilainen tuntuma. Useimmissa tapauksissa materiaali riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistä. Jotkut materiaalit ovat myös kovempia ranteisiin, joten herkkäihoisille materiaali voi olla suuri tekijä.

Puuvilla

Puuvilla on yleisimmin käytetty materiaali vetoremmeissä. Tämä materiaali imee parhaiten hikeä näistä kolmesta, ja mitä paksumpi puuvilla on, sitä paremmin hiki imeytyy ja vähentää lipsumista. Useimmat puuvillavetoremmit vaativat muutaman noston päästäkseen sisään, ja kaikkien niiden perusteella keskimääräinen puuvillaremmi kestää noin kolmesta neljään hyvää kuntosalitreeniä.

Joissakin puuvilla vetoremmeissä on lisätty pehmusteita mukavuuden lisäämiseksi. Lisätty vaahtomuovityyny käytetään poistamaan ranteen yläosasta rasitusta raskaiden nostojen aikana. Huomasimme, että lisätty pehmuste teki hihnasta välittömästi mukavamman, mutta vei osan hien imeytymisestä.

Nylon

Nailon on toinen yleinen vetoremmin materiaalin muoto. Tämä materiaali tarjoaa yleensä pehmeän tunteen ranteessa, mutta tuottaa silti hieman hankausta. Huomasimme, että useimmat nylonremmit veivät noin neljästä viiteen harjoituskertaa ennen kuin ne todella alkoivat tuntua hyvältä.

Tämän tyylinen vetoremmi ei ole ihanteellinen hien imemiseen. Remmin hikeentyminen aiheuttaa sen lipsumista ja liikkumista, esimerkiksi toistojen aikana. 

Useimmat nylon vetoremmit on tehty raskaisiin nostoihin, koska tämä materiaali on yleensä vahvempaa kuin tavallinen puuvilla ja nahka. Nylon on vähemmän altis venymiselle, kun siihen kohdistuu voimaa, ja ulkovarusteet sisältävät usein nailonia sen lujuuden ja kestävyyden vuoksi. Jotkut remmit on valmistettu nailonista erityisesti raskaampiin nostoihin, kuten voimamiesharjoitteluun ja maastavetoihin.

Nahka

Tämäntyyppinen materiaali on näistä kolmesta vähiten yleisin, ja sitä käytetään yleensä henkilökohtaisten mieltymysten vuoksi. Nahan tunne iholla on paljon erilainen kuin edellä mainitut. Puuvillan ja nailonin tavoin nahkaa on useissa muodoissa, ja jotkut ovat kovempia iholle kuin toiset. Pehmeämpi nahka tai se, mitä käytetään Star Gear Heavy Lifting Straps, kestää vähemmän aikaa ajaa sisään. Nahasta tehdyn vetoremmi kestää noin kahdesta kolmeen harjoitusta, jotta se tuntuu mukavalta ranteessa.

Mitä tulee hikeen, nahka ei ime hyvin kosteutta. Keskellä hikinen harjoittelua kokeilemamme nahkavetoremmit todella liikkuivat ranteessa ja niitä piti kiristää useita kertoja. Eräs hieno asia nahassa on se, kuinka se säilyttää muotonsa, kun siihen kohdistuu raskaita kuormia.

Yhteenveto

Koska markkinoilla on niin monia tyylejä parhaita vetoremmejä, täydellisen istuvuuden löytäminen voi olla monimutkaista. Paras tapa aloittaa täydellisen vetoremmin valinnassa on harkita harjoitustyyliäsi, tavoitteitasi ja henkilökohtaisia mieltymyksiäsi. Muista, että täydellisen vetoremmin etsinnässä voidaan ottaa huomioon tekijät, kuten turvallisuus, hinta ja monipuolisuus.

puhti
treenikunkku-uutiskirje