Parhaat kuulokkeet urheiluun, kuntosalille ja vapaa-aikaan – Vertailu

Kuuloke-vertailu

Mitkä ovat hyvät kuulokkeet urheiluun, kuntosalille ja vapaa-aikaan?

Kuulokkeita löytyy paljon ja erilaisia, ja olemme parhaamme mukaan yrittäneet huomioida kaikki mahdolliset vaihtoehdot. Olemme testanneet myös joitain aivan halpoja kuulokkeita, mutta valitettavasti niiden äänenlaatu ei täytä alkeellisiakaan standardeja, mitä emme hyväksyneet. Niinpä voimme aidosti suositella vain kuulokkeita, jotka sijoittuvat hintaluokkiin sata euroa ja siitä ylöspäin.

Hyvät kuulokkeet urheiluun ovat sellaiset kuulokkeet, joista löytyy langaton ominaisuus, koska kukaan ei jaksa taistella johtojen kanssa enää. Lisäksi kuntosalille on tärkeää, että kuulokkeista löytyy hyvä basso musiikkia varten ja hienkestävyys. Vapaa-aikaan yleensä sankakuulokkeet voisi sopia paremmin, kuin nappikuulokkeet. Nappikuulokkeetkin, kuitenkin ajaa asiansa myös vapaa-aikana. Olemme siis testanneet vuoden 2021 parhaat kuulokkeet urheiluun, kuntosalille ja vapaa aikaan.

1. Testivoittaja: Beats Powerbeats Pro -nappikuulokkeet

Beat-kuulokkeet-vertailu

Beats Powerbeats Pro ‑kuulokkeet mullistavat tapasi treenata. Nämä täysin langattomat nappikuulokkeet on suunniteltu urheilijoille, ja niissä ei ole lainkaan häiritseviä kaapeleita. Säädettäviin, tukevasti istuviin korvakiinnikkeisiin voidaan yhdistää useita korvanappivaihtoehtoja, jotka lisäävät käyttömukavuutta. Ne on suunniteltu pysymään paikallaan riippumatta siitä, miten vauhdikkaasti treenaat. Nämä kevyet nappikuulokkeet on suunniteltu urheilua varten. Niiden vahvistettu muotoilu kestää hikeä ja vettä, joten voit viedä treenisi uudelle tasolle. Kummassakin kuulokkeessa on jopa 9 tuntia kuunteluaikaa ja vahva, tasapainoinen ääni, joten sinulla on aina musiikkisi kannustamassa.

Tärkeimmät ominaisuudet

 • Täysin langattomat, suorituskykyiset nappikuulokkeet
 • Jopa 9 tuntia kuunteluaikaa (yli 24 tuntia latauskotelolla)
 • Säädettävät, tukevasti istuvat korvakiinnikkeet ovat mukavat ja pysyvät paikallaan
 • Vahvistettu muotoilu kestää hikeä ja vettä kovien treenien aikana
 • Kummassakin kuulokkeessa on äänenvoimakkuuden ja kappaleiden säätimet, ääniohjaus ja automaattinen toisto/keskeytys
 • Vahva, tasapainoinen ääni, jossa on dynaaminen alue ja taustamelun vaimennus
 • Hands free ‑toiminto ”Hei Siri” ‑komennolla ja parannettu yhteysnopeus Applen H1-kuulokesirun avulla
 • Kuulokkeet muodostavat yhteyden luokan 1 Bluetoothilla, joten kantama on laajempi ja katkoksia vähemmän
 • Parannettu puhelun toisto ja hallinta kummassakin kuulokkeessa

Pakkauksen sisältö:

 • Powerbeats Pro -nappikuulokkeet
 • Neljä erikokoista korvanappia
 • Latauskotelo
 • Lightning–USB-A-latauskaapeli
 • Pikaopas

2. Adidas RPT-01 Wireless On-Ear Sport

Kuuloke-vertailu

Silkkaa suorituskykyä! Upea äänenlaatu, kestävä rakenne ja yksinkertaiset ohjaustoiminnot tekevät Adidas RPT 01 Sport On-Ear -Bluetooth-kuulokkeista vakuuttavan vaihtoehdon urheilusuoritustesi seuralaisiksi. Mahtava ääni tuo virtaa jokaiseen liikkeeseesi. Sukella musiikkiin ja pysy motivoituneena loppuun saakka. Adidas RPT-01 on suunniteltu pysymään menossa mukana. Teitpä boksihyppyjä tai yleisliikkeitä, voit luottaa kuulokkeiden ergonomiseen ja tukevaan istuvuuteen. Helppojen ohjauspainikkeiden ansiosta kuulokkeiden käyttäminen on vaivatonta. Voit keskittyä täysin treeniisi, kun kappaleiden vaihtaminen ja äänenvoimakkuuden säätäminen on intuitiivista. RPT 01 -urheilukuulokkeet ovat hienkestävät ja vettähylkivät, joten ne kestävät läpi tiukimpienkin harjoitusten. Kuulokkeiden pehmusteet ovat irroitettavissa ja pestävissä. Silikoninen pantaosa voidaan irroittaa ja puhdistaa kätevästi saippuavedellä.

Ominaisuudet:

 • Bluetooth 5.0
 • Akunkesto 40 tuntia
 • Hienkestävä ja vettä hylkivä rakenne (IPX4)
 • Integroitu mikrofoni ja äänenvoimakkuuden säätö
 • Ohjauspainike ja toimintopainike määritettävillä pikavalinnoilla
 • 3,5 mm stereojakki
 • Ergonominen muotoilu ja 360º kääntyvät kuulokekupit
 • Pestävät pehmusteet ja silikonisanka
 • Sovellustuki: Adidas headphones
 • Paino: 209 g
 • Pakkauksessa RPT-01-kuulokkeet, USB-C-latauskaapeli, käyttäjäopas

3. Apple AirPods ja latauskotelo -nappikuulokkeet

 AirPodit nostavat langattomien kuulokkeiden käyttökokemuksen toiselle tasolle. Voit käyttää niitä iPhonen, Apple Watchin, iPadin tai Macin kanssa heti, kun otat ne latauskotelosta.

Käyttöönotto on helppoa. Vain yksi napautus ja AirPodit toimivat kuin taikaiskusta. Ne ovat päällä automaattisesti ja aina yhteydessä. AirPodit jopa havaitsevat, milloin ne ovat korvissasi: kun otat ne pois, niiden toiminta keskeytyy.

Voit säätää äänenvoimakkuutta, vaihtaa kappaletta, soittaa puhelun tai jopa saada reittiohjeita. Sano vain ”Hei Siri” ja esitä pyyntösi. Voit vapaasti käyttää vain yhtä AirPod-kuuloketta tai molempia. Musiikkia tai podcasteja kuunnellessasi voit toistaa kappaleen tai ohittaa sen kaksoisnapautuksella.

AirPodeilla saat 5 tuntia kuunteluaikaa ja 3 tuntia puheaikaa yhdellä latauksella. AirPodit pysyvät vauhdissasi, koska niiden latauskotelo antaa lisälatauksilla kaikkiaan 24 tunnin edestä virtaa. Tarvitsetko pikalatausta? Saat jopa kolme tuntia kuunteluaikaa tai kaksi tuntia puheaikaa 15 minuutin latauksella latauskotelossa.

AirPodien voimanlähteenä toimii täysin uusi Applen H1-kuulokesiru ja ne havaitsevat optisten tunnistimien ja kiihtyvyysanturien avulla, milloin ne ovat korvissasi. Käytitpä sitten molempia tai vain toista AirPod-kuuloketta, H1-siru reitittää äänen automaattisesti ja aktivoi mikrofonin. Kun keskustelet puhelimessa tai puhut Sirille, toinen puheen tunnistava kiihtyvyysanturi toimii yhdessä suuntaavien mikrofonien kanssa suodattaen ympäristön melua ja saaden äänesi erottumaan paremmin.

 • AirPods
 • Latauskotelo
 • Lightning–USB-kaapeli

Järjestelmä­vaatimukset:

 • iPhone- ja iPod touch -mallit, joissa on uusin iOS-versio
 • iPad-mallit, joissa on uusin iPadOS-versio
 • Apple Watch -mallit, joissa on uusin watchOS-versio
 • Mac-mallit, joissa on uusin macOS-versio
 • Apple TV -mallit, joissa on uusin tvOS-versio

AirPods ‑kuulokkeita voidaan käyttää Bluetooth-kuulokkeina Applen laitteissa, joissa on vanhempi ohjelmisto, sekä muiden valmistajien laitteissa, mutta toiminnallisuus on rajoitettu.

AirPodit ja ympäristö

Apple huomioi tuotteen koko elinkaaren määrittäessään ympäristö­kuormitustaan.
AirPodeissa on seuraavat ympäristö­kuormitusta vähentävät ominaisuudet:

 • Ei bromattuja palonesto­aineita
 • Ei PVC:tä
 • Ei berylliumia

Miksi ostaa langattomat kuulokkeet?

Kaikkien musiikkia rakastavien tulisi jossain vaiheessa yrittää käyttää langattomia kuulokkeita. Kuvittele, että istut vain olohuoneessasi ja päätät kuunnella musiikkia, mutta lapset nukkuvat. No, sinun täytyy valita, laittaa kuulokkeet päälle ja istua lähellä stereoa tai varmista, että ostat joukon langattomia kuulokkeita ja nautit suosikkimusiikistasi ilman, että sinun tarvitsee käsitellä sointua. Vaikka olisit tietokoneellasi ja haluaisit soittaa musiikkia … aiotko kantaa sitä ympäriinsä aina, kun haluat mennä toiseen huoneeseen tai esimerkiksi rentoutua sängyssäsi? Musiikin ystävät ympäri maailmaa nauttivat langattomien kuulokkeiden vaaroista jo pitkään. Langattomat kuulokkeet ovat erittäin hyödyllisiä muutaman tekijän takia. Kaapeleiden puute ja takertuminen. Kirjaimellisesti kiinnittyminen musiikin lähteeseen ei välttämättä ole mukava asia. Sointu ei salli sinun liikkua vapaasti. Aina on mahdollisuus, että unohdat jopa sointu ja teet äkillisen liikkeen noustaaksesi ylös ja tuoda tietokoneesi tai stereosi mukanasi. Se tapahtuu; erityisesti sointu on lyhyt. Langattomat kuulokkeet antavat sinulle liikkumisvapauden, voit liikkua talossasi monen metrin päässä lähteestä ilman, että sinun tarvitsee huolehtia soinnuista tai vetää stereoa. Sinulla on vapaus liikkua. Se on etu, joka kulkee käsi kädessä langattomien kuulokkeiden omistamisen kanssa. Voit tehdä kaikki nuo askareet, kiertää taloa nauttien suosikkimusiikistasi; jopa imuroimalla matot. Kun pölynimuri on päällä, on melkein mahdotonta kuulla mitään, etenkin stereosta tulevaa musiikkia. Jos sinulla on joukko langattomia kuulokkeita, voit kuunnella musiikkiasi imuroinnin aikana. Jos ne ovat melua vaimentavia laitteita, et voi kuulla pölynimuria ollenkaan.

 

Voit ostaa sarjan langattomia kuulokkeita alle 100 dollarilla. Jotkut ovat paljon kalliimpia. Yleensä ammattilaisten, studioammattilaisten ei tarvitse käyttää langattomia kuulokkeita; he meidät tavalliset. Ainoat langattomia kuulokkeita käyttävät musiikin ammattilaiset ovat levytikkailijoita, joiden on todella päästävä eroon niistä ikävistä johdoista, jotka sotkeutuvat laitteisiinsa. Useimmilla laadukkailla langattomilla kuulokeyksiköillä on 150 metrin kantama. Jos haluat nauttia musiikin kuuntelusta kyseisen säteen ulkopuolella, sinun tarvitsee vain siirtää alustaa, tuo se lähemmäksi sijaintiasi. Voit jopa kuunnella musiikkia puutarhanhoidossa, lenkillä ja kuntosalilla. Niin kauan kuin olet kantama-alueella, voit kuulla musiikkisi ilman minkäänlaisia ongelmia. Langattomat kuulokkeet lisäävät varmasti mukavuutta jokapäiväiseen elämäämme. Jos olet langattomien kuulokkeiden markkinoilla, ota aikaa ja löydä tarpeisiisi sopiva, oikea valikoima, oikeat ominaisuudet ja tietysti oikea hintaluokka.

Yhteenveto:

Kaikki listan kolme tuotetta on hyviä omalla tavallaan. Voittajaksi kuitenkin paljastui Beats Powerbeats Pro -nappikuulokkeet, niiden käytännöllisyyden ja hintalaatusuhteen vuoksi.
Kaikki listan kuulokkeet ovat langattomia kuulokkeita, mikä tekee niitä käytännöllisiä ja loistavia valintoja urheiluun, kuntosalille ja vapaa-aikaan. Kuulokkeet ovat vähän eri hintaluokissa, joten löydät parhaimmat hinnat painamalla tuotteen alla olevaa linkkiä. Kannattaa huomioida, että listan toinen on sankakuulokkeet, joten ne eivät esimerkiksi mahdu pieneen taskuun.