Parhaat kuulokkeet urheiluun, kuntosalille ja vapaa-aikaan – Vertailu

parhaat-kuulokkeet-urheiluun

Kuulokkeita löytyy paljon ja erilaisia, ja olemme parhaamme mukaan yrittäneet huomioida kaikki mahdolliset vaihtoehdot. Olemme testanneet myös joitain aivan halpoja kuulokkeita, mutta valitettavasti niiden äänenlaatu ei täytä alkeellisiakaan standardeja, mitä emme hyväksyneet. Niinpä voimme aidosti suositella vain kuulokkeita, jotka sijoittuvat hintaluokkiin sata euroa ja siitä ylöspäin. Tälläiset kuulokkeet tarjoavat hyvän äänenlaadun ja kestävyyttä.

Mitkä ovat hyvät kuulokkeet urheiluun, kuntosalille ja vapaa-aikaan?

Hyvät kuulokkeet urheiluun ovat sellaiset kuulokkeet, joista löytyy langaton ominaisuus, koska kukaan ei jaksa taistella johtojen kanssa enää. Lisäksi kuntosalille on tärkeää, että kuulokkeista löytyy hyvä basso musiikkia varten ja hienkestävyys. Vapaa-aikaan yleensä sankakuulokkeet voisi sopia paremmin, kuin nappikuulokkeet. Nappikuulokkeetkin, kuitenkin ajaa asiansa myös vapaa-aikana. Olemme siis testanneet vuoden 2022 parhaat kuulokkeet urheiluun, kuntosalille ja vapaa aikaan, jotka löydät alta:

parhaat-kuulokkeet

1. Apple Airpods Pro

Täysin langattomat Apple AirPods Pro -kuulokkeet ovat täynnä huipputeknologiaa. Kuulokkeet tarjoavat reaaliaikaisen melunvaimennuksen sekä H1-sirun mahdollistaman loistavan äänenlaadun täysin ympäristöstä riippumatta. Suosittelemmme näitä kaikille urheilijoille!

Active Noise Cancellation -melunvaimennus
Siri, Qi-yhteensopiva
Jopa 24 tunnin akkukesto latauskotelolla

parhaat-kuulokkeet

2. Bose Sport Earbuds

Parhaita treenisuorituksia varten! Bose Sport Earbuds -urheilukuulokkeet on suunniteltu viemään treenikokemus uudelle tasolle kehutulla todenmukaisella äänellään ja miellyttävästi istuvalla muotoilullaan. Patentoitujen tekniikoiden ansiosta musiikki kuuluu selkeästi ja tasapainoisesti äänenvoimakkuudesta riippumatta. Nämä kuulokkeet on suunniteltu erityisesti urheiluun!

parhaat-kuulokkeet

3. PHILIPS Actionfit

Nämä kuulokkeet takaavat 20 tuntia jatkuvaa vaivatonta musiikin toistoa siellä missä liikutkin. Täydellisesti viritetyt 40 mm:n akustiset neodyymielementit tuottavat basson, joka pitää sinut liikkeessä. Suljettu takaosa takaa hyvän kohinanvaimennuksen. Pehmeät, hengittävät korvatyynyt on täytetty viilentävällä geelillä: Treenasit kuinka korvaa tahansa, kuulokkeet tuntuvat viileältä ihoasi vasten. Irrotettavat tyynyt on myös helppo puhdistaa.

Parhaat kuulokkeet

1. Apple Airpods Pro​

parhaat-kuulokkeetAirPods Pro -kuulokkeet on suunniteltu tuottamaan vangitseva äänielämys aktiivisen taustamelun vaimennuksen avulla. Läpikuulumistilan ansiosta voit kuulla ympäristön äänet. Kuulokkeiden istuvuus on säädettävissä, joten niitä käyttää mukavasti vaikka koko päivän. AirPodien tavoin AirPods Pro -kuulokkeet muodostavat taianomaisesti yhteyden iPhoneesi tai Apple Watchiisi. Ja ne ovat käyttövalmiit suoraan kotelosta.

Uskomattoman kevyet AirPods Pro ‑vastamelukuulokkeet sulkevat ympäristön äänet pois, joten voit keskittyä siihen mitä kuuntelet. Aktiivinen taustamelun vaimennus mukautuu jatkuvasti korvasi geometriaan ja korvatulppien istuvuuteen. Se vaimentaa ympäröivän maailman, jotta voit keskittyä täysillä musiikkiin, podcasteihin ja puheluihin.

Kun vaihdat läpikuulumistilaan, AirPods Pro -kuulokkeet päästävät taas taustaäänet läpi ja voit hahmottaa ympäristösi. AirPods Pro ‑kuulokkeiden ulos- ja sisäänpäin suunnatut mikrofonit pystyvät torjumaan silikonitulppien ääntä eristävän vaikutuksen, jolloin kaikki kuulostaa luonnolliselta kuin keskustellessasi normaalisti muiden kanssa.

Sisältä ohennetut tulpat tarjoavat säädettävän istuvuuden. Valittavanasi on kolme kokoa. Ne mukautuvat korvasi muotoon pitäen AirPods Pro ‑kuulokkeet pysyvästi paikoillaan. Tiivis istuvuus takaa erinomaisen taustamelun vaimennuksen.

Erikoisvalmisteinen, vääristämätön high-excursion-ääniajuri tuottaa tuhdin basson. Huipputehokas laajan äänialan vahvistin tuottaa erittäin puhtaan äänen ja pidentää samalla akun käyttöaikaa. Adaptiivinen taajuuskorjaus säätää musiikin automaattisesti korvasi muotoon sopivaksi, jolloin kuuntelukokemus on sävykäs ja yhtenäinen.

Applen suunnittelema H1-siru tuottaa uskomattoman pienen ääniviiveen. Voit helposti hallita musiikkia ja puheluita varressa olevalla painalluksen tunnistimella tai vaihtaa taustamelun vaimennuksen ja läpikuulumistilan välillä. Viestien ilmoitus Sirillä tarjoaa mahdollisuuden luettaa tekstisi Sirillä AirPodien kautta. Äänijaon ansiosta sinä ja ystäväsi voitte striimata ääntä yhtä aikaa kahdella AirPods-kuulokeparilla. Voitte siis pelata, katsella elokuvaa tai kuunnella musiikkia yhdessä.

Jopa 4,5 tuntia kuunteluaikaa yhdellä latauksella. Jopa 5 tuntia aktiivisen taustamelun vaimennuksen ja läpikuuluvuuden ollessa pois päältä. Jopa 3,5 tuntia puheaikaa yhdellä latauksella. Latauskotelo Yli 24 tuntia kuunteluaikaa, Yli 18 tuntia puheaikaa. 5 minuuttia kotelossa antaa noin 1 tunnin kuunteluaikaa.

Pakkauksen sisältö

 • AirPods Pro -nappikuulokkeet
 • Langaton MagSafe-latauskotelo
 • Silikonitulpat (kolme kokoa)
 • Lightning–USB-C-kaapeli

Järjestelmä­vaatimukset:

 • iPhone- ja iPod touch -mallit, joissa on uusin iOS-versio
 • iPad-mallit, joissa on uusin iPadOS-versio
 • Apple Watch -mallit, joissa on uusin watchOS-versio
 • Mac-mallit, joissa on uusin macOS-versio
 • Apple TV -mallit, joissa on uusin tvOS-versio

AirPods Pro ‑kuulokkeita voidaan käyttää Bluetooth-kuulokkeina Applen laitteissa, joissa on vanhempi ohjelmisto, sekä muiden valmistajien laitteissa, mutta toiminnallisuus on rajoitettu.

AirPods Pro ‑kuulokkeet ja ympäristö.

Apple huomioi tuotteen koko elinkaaren määrittäessään ympäristö­kuormitustaan.
AirPods Pro -kuulokkeissa on seuraavat ympäristö­kuormitusta vähentävät ominaisuudet:

 • Ei bromattuja palonesto­aineita
 • Ei PVC:tä
 • Ei berylliumia

2. Bose Sport Earbuds

parhaat-kuulokkeet

Aidosti langattomien Bose Sport Earbuds -Bluetooth-urheilunappikuulokkeiden kanssa päihität parhaan tuloksesi uudestaan ja uudestaan. Eloisa ääni, tiivis ja mukava istuvuus ja hiki- ja roiskevesitiivis rakenne tukevat tiukimpiakin treenejäsi. Volume-optimized Active EQ -taajuuskorjainteknologia korostaa automaattisesti matalia ja korkeita ääniä pitäen kuuntelemasi musiikin ja puheäänen aina tasapainossa äänenvoimakkuudesta riippumatta. StayHear Max -sovitteet istuvat tiiviisti korvakäytävään, minkä ansiosta musiikkiin vaikuttavuutta ja tunnelatausta tuovat syvät bassoäänet kuuluvat hyvin ja ympäristön äänet vaimenevat tehokkaasti. Siksi voit keskittyä täysin musiikkiin ja omaan treeniisi.

Hien- ja säänkestävillä Bose Sport -nappikuulokkeilla on IPX4-vesitiiveysluokitus, mikä tarkoittaa, että kuulokkeiden sisäinen elektroniikka on suojattu roiskevedeltä esimerkiksi kesken juoksulenkin yllättävän sadekuuron varalta. Intuitiivisen kosketusohjauksen ansiosta voit hallita kuuntelemaasi sisältöä ja vastaanottaa handsfree-puheluita helposti kaksoisnapautuksin ja painalluksin. Näin puheluihin vastaaminen esimerkiksi kesken lenkin on vaivatonta.

Bose Sport -Bluetooth-kuulokkeiden akunkesto on jopa 5 tuntia ja erittäin kompakti latauskotelo tarjoaa lisäksi kaksi latauskertaa. Kuulokkeet tukevat myös pikalatausta, joten vain 15 minuutin latauksella saat lisävirtaa jopa kahdeksi tunniksi. Valmistaudu rikkomaan ennätyksesi kerta toisensa jälkeen!

Mobiililaitteeseen ladattavan Bose Music -sovelluksen avulla voit muun muassa nimetä kuulokkeesi, asettaa ohjaustoiminnot mieltymystesi mukaisiksi, tarkistaa akun varauksen ja valita virtuaaliavustajan. Se pitää myös nappikuulokkeidesi ohjelmiston ajan tasalla ja jatkossa jopa avaa uusia ominaisuuksia käyttöösi.

Ominaisuudet:

 • Bluetooth 5.0 SBC/AAC
 • Akunkesto: jopa 5 tuntia
 • Kuulokkeiden latausaika: 2 tuntia
 • Latauskotelon latausaika: 3 tuntia
 • Pikalatausaika: 15 minuutin latauksella 2 tuntia virtaa
 • Latauskotelon avulla jopa 10 tuntia lisää kuunteluaikaa
 • Mikrofonit: 4 kpl
 • Hien- ja säänkestävä rakenne
 • Sovellustuki: Bose Music
 • Nappikuulokkeiden mitat: 1,87 x 2,66 x 2,1 cm
 • Latauskotelon mitat: 8,9 x 5,1 x 3,2 cm
 • Pakkauksessa: Bose Sport Earbuds -kuulokkeet, latauskotelo, korvasovitteet kolmessa eri koossa, USB-C (A–C) -latausjohto (30,5 cm), pikaopas, turvallisuusohje

3. PHILIPS Actionfit

parhaat-kuulokkeet

Kuulokkeet takaavat 20 tuntia jatkuvaa vaivatonta musiikin toistoa siellä missä liikutkin. Täydellisesti viritetyt 40 mm:n akustiset neodyymielementit tuottavat basson, joka pitää sinut liikkeessä. Suljettu takaosa takaa hyvän kohinanvaimennuksen. Pehmeät, hengittävät korvatyynyt on täytetty viilentävällä geelillä: Treenasit kuinka korvaa tahansa, kuulokkeet tuntuvat viileältä ihoasi vasten. Irrotettavat tyynyt on myös helppo puhdistaa.

 • 40 mm:n elementit / puoliavoin takaosa
 • Korvat peittävät
 • Hien- ja vedenkestävät

Kannattaa huomioida, että nämä kuulokkeet ovat listamme ainoat sankakuulokkeet, joten ne eivät esimerkiksi mahdu taskuun helposti.

Top 3 syytä miksi ostaa langattomat kuulokeet

Me rakastamme kaiken tyyppisiä kuulokkeita korvanapeista jättiläismäisiin studiotölkkeihin, AirPods-kuulokkeisiin ja erityisesti kuulokkeista, jotka sopivat hyvin urheiluun ja kuntosalille. Mutta jos et ole koskaan aiemmin omistanut Bluetooth-kuulokkeita, saatat miettiä, ovatko ne todella sen arvoisia. Olemme tehneet tämän listan miksi ostaa langattomat kuulokeet:

Ne ovat langattomat

Tärkein syy Bluetooth-kuulokkeiden hankkimiseen on tietysti se, että ne ovat langattomia. Ei sillä, että meillä olisi mitään erityistä johtoja vastaan sinänsä, mutta langattoman yhteyden tarjoama vapaus on vertaansa vailla. Esimerkiksi kuntosalilla langattomat kuulokkeet tarjovat paljon eri hyötyjä.

Ei enää sotkeutuneita kuulokejohtoja, ei tarvitse ottaa laitetta mukaasi, kun kävelet ympäri taloa, ei vahingossa kuulokkeiden kaapelin irrottamista tai puhelimen tippumista pöydältä. Kun lähdet ensimmäistä kertaa kuntosalille langattomat takaamme, että tulet yllättymään ja tekemään elämäsi parhaan treenin. Ei ole ihme miksi treenaajat pitävät erityisesti Airpods Pro:sta niiden helppokäyttöisyyden vuoksi.

Äänenlaatu ja yhteyden muodostaminen on parantunut

Bluetooth-kuulokkeiden alkuaikoina yhteydet katkesivat, parin muodostaminen oli tuskallista, ne olivat hullun kalliita, toisto oli epäluotettavaa ja äänenlaatu oli musiikillinen versio vanhasta radiosta. Mutta ajat ovat muuttuneet paljon.

Nykyään laiteparin muodostaminen on usein niin yksinkertaista kuin napauttamalla NFC-tunnistetta tai kääntämällä auki AirPods-kotelon kansi. Bluetooth 5.0 on täällä ja lupaa kaksinkertaisen yhteys etäisyyden ja nelinkertaisen suorituskyvyn. Langattomien yhteyksien luotettavuus ja vakaus ovat parempia kuin koskaan, ja käytännössä kaikessa elektronisessa on Bluetooth-äänituki. Jopa todellinen langattoman yhteyden vakaus paranee: yhä useammat yritykset pakottavat itsenäisen yhteyden älypuhelimesta jokaiseen nappikuulokkeeseen vähentääkseen yhteyden katkeamista ja viiveitä.

Akut ovat parantuneet

Langattomien kuulokkeiden akun käyttöikä voi helposti lähestyä ellei ylittää – 20 tunnin merkkiä ostamastasi parista riippuen. Langattomat kuulokkeet yleensä tarjoavat 10 tuntia soittoaikaa yhdellä latauksella; kun taas todelliset langattomat nappikuulokkeet ovat vähän enemmän uhkapeliä: niiden akkukennot ovat pieniä ja tyhjenevät nopeasti, koska niitä täytyy lataa jatkuvasti.

Siitä huolimatta useimmat kaikki kuulokkeet tarjoavat enemmän kuin tarpeeksi äänen toistoa. Kaikissa langattomissa kuulokkeissa on nykyään niin hyvä akku, että se riittää koko treenin ajan ja sen jälkeenkin

Yhteenveto:

Kaikki listan kolme tuotetta on hyviä omalla tavallaan. Voittajaksi kuitenkin paljastui Apple Airpods pro, niiden käytännöllisyyden ja hintalaatusuhteen vuoksi.
Kaikki listan kuulokkeet ovat langattomia kuulokkeita, mikä tekee niitä käytännöllisiä ja loistavia valintoja urheiluun, kuntosalille ja vapaa-aikaan. Kuulokkeet ovat vähän eri hintaluokissa, joten löydät parhaimmat hinnat painamalla tuotteen alla olevaa linkkiä. Kannattaa huomioida, että listan kolmas tuote on sankakuulokkeet, joten ne eivät esimerkiksi mahdu pieneen taskuun.

puhti
treenikunkku-uutiskirje