Vitaepro kokemuksia & arvostelu (2023)

vitaepro kokemuksia

VitaePro on viime vuosina tullut tunnetuksi Suomessa lisäravinteena, kiitos kymmenien tuhansien ihmisten positiivisten kokemusten. Se on noussut yhdeksi Suomen suosituimmista lisäravinteista, ja sen hyödyt on vahvistettu.

Vitaepro sisältää monia ainesosia, jotka edistävät lihasten, nivelten, sydämen ja yleisen vireyden hyvinvointia.

Liikunnanohjaaja Mari Haimi on havainnut Vitaeprosta hyötyä, todeten: ”Se on auttanut pitämään nivelet kunnossa ja antanut vetreän olon. Suosittelen kokeilemaan!”

Mikä on Vitaepro?

VitaePro on ravintolisä, joka sisältää monipuolisen kirjon vaikuttavia ainesosia:

Näillä kaikilla on terveyttä lisääviä vaikutuksia ihmisessä. Ne esimerkiksi lisää ihmisen vireystilaa ja jaksamista raskaassa arjessa huomattavasti.

Vitaepron ainesosat ovat tarkkaan valittuja ja suunniteltu tukemaan koko kehon hyvinvointia, jotta voit nauttia aktiivisesta elämästä ja liikkumisen ilosta.

Vitaepro on suosittu ravintolisä suomalaisten keskuudessa.

Moni suomalainen hyötyy sen tuomista hyödyistä, kuten väsymyksen vähentäminen ja lihastoiminnan normaalin ylläpitämisen.

Vitaepro koostumus

Vitaepron koostumus on ainutlaatuinen.

VitaePro on erityislaatuinen lisäravinne, joka koostuu monipuolisista ainesosista:

  • Nivelten hyvinvointiin: Boswellia serrata -uute tukee nivelten viileää ja miellyttävää tunnetta.
  • Lihasten toimintaan: D3-vitamiini on tärkeä normaalin lihastoiminnan ylläpidossa.
  • Väsymyksen vähentämiseen: B12- ja C-vitamiinit auttavat lievittämään väsymystä ja uupumusta.
  • Sydämen terveydelle: Omega-3-rasvahapot, mukaan lukien DHA ja EPA, ovat hyödyllisiä sydämen normaalille toiminnalle, erityisesti kun otetaan 250 mg päivässä (2 kapselia).
  • Immuunijärjestelmän tueksi: Seleeni sekä B12-, C- ja D3-vitamiinit edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
  • Verenkierrolle: Oliiviöljystä peräisin olevat polyfenolit auttavat suojaamaan veren rasva-aineita hapettumisstressiltä. Tämä vaikutus saavutetaan ottamalla päivittäin vähintään 5 mg hydroksityrosolia.
  • Solujen suojaamiseen: Antioksidantit, kuten seleeni, C- ja E-vitamiini, auttavat suojaamaan soluja hapettumisstressiltä.
 

Mistä nämä ainesosat ovat peräisin?

VitaePron astaksantiini on uutettu Haematococcus pluvialis -levästä, jota kasvatetaan Islannissa uusiutuvan geotermisen energian avulla. Levä muuttuu auringonvalossa vihreästä punaiseksi, jolloin se korjataan. 

VitaePron luteiini ja zeaksantiini saadaan Isosamettikukasta, jonka keltaiset pigmentit suojaavat kukkaa ja antavat sille värin. Kukkaa viljellään Intiassa ja sitä käytetään perinteisesti hyvinvoinnin edistämiseen.

VitaePron D-vitamiini on peräisin lampaanvillan rasvasta, lanoliinista, joka muodostaa D-vitamiinia UV-säteilyn vaikutuksesta. E-vitamiini saadaan soijapavuista. Omega-3-rasvahapot tuotetaan kalmareista, jotka ovat ympäristöystävällinen ja DHA-rikas lähde. Käytetty Calamarine® -kalmariöljy on valmistettu ruokatuotannon sivutuotteista ja sillä on Friend of the Sea -sertifikaatti.

VitaePron seleeni, antioksidantti, saadaan seleenimetioniinin muodossa, ja hydroksityrosoli, joka on oliiviöljyn polyfenoli, uutetaan luonnollisesti oliiveista.

Vitaepro haittavaikutukset

VitaeProssa käytetyt vaikuttavat ainesosat ovat tutkittuja, turvallisia sekä laadukkaista lähteistä. VitaePron ainesosista on tehty useita tieteellisiä tutkimuksia, ja niillä on jokaisella todettu olevan hyvinvointia ja kehon normaalia toimintaa edistäviä vaikutuksia – ne siis todella toimivat, eivätkä ole huijausta. 

Yhteensä näillä eri ainesosilla on 39 Euroopan elintarviketurvallisuusviranomaisen hyväksymää terveysväittämää.

VitaePron ainesosilla ei ole tutkimuksissa havaittu käytössä ilmenevän mitään haittavaikutuksia, joten niistä ei tarvitse huolehtia. VitaePro sisältää eri ainesosia vastaavan määrän, jonka voi saada syömällä terveellistä, monipuolista ruokaa päivittäin.

Lisäksi VitaePro sisältää Boswellia serrata -kasviuutetta. Lukuisat tutkimukset ovat osoittaneet yrtin olevan turvallinen. Boswellia serrataa on käytetty monien vuosien ajan ilman raportoituja haittavaikutuksia, joten haittavaikutusten riski on hyvin pieni.

Vitaepro kokemuksia

Vitaepro on ollut markkinoilla suomalaisten keskuudessa jo kauan. Se on saanut paljon hyvää ja positiivista palautetta sen toimivuudesta. Hyviä ja positiivisia kokemuksia löytyy Vitaeprosta esimerkiksi täältä.

Suomalaiset ympäri Suomea on saanut paljon hyvinvointia elämäänsä ja tukea liikkumiseensa. 

Heidän lihaksien ja nivelten terveys ovat parantuneet huomattavasti. Tämä on mahdollistanut liikkumisen harrastamista ja terveyden edistymistä. 

vitaepro-kokemuksia

Vitaepro tarjous

Uutena asiakkaana saat VitaePron ensimmäisen lähetyksen tutustumishintaan 50 % alennuksella, vain 16,790 (norm. 33,80€) + toimituskulut 4,90 €.

Sinun ei tarvitse sitoutua pitkiin määräaikaistilauksiin, vaan päätät itse tilauksesi keston. VitaePro-tilaus on tyypiltään kestotilaus, jonka voit räätälöidä itsellesi sopivaksi. 

Voit koska tahansa tehdä muutoksia esimerkiksi tilauksesi toimitusväliin, tauottaa tai päättää tilauksesi, toisin sanoen räätälöidä juuri itsellesi sopivan asiakassuhteen.

Toimitus suoraan kotiin! VitaeProta ei myydä pääsääntöisesti apteekeissa, eikä ruoka- tai luontaistarvikekaupoissa, vaan tuotteet toimitetaan edullisesti ja kätevästi suoraan asiakkaalle. 

Näin tuotteet eivät seiso varastossa pitkiä aikoja ja saat VitaePron tuoreena kätevästi suoraan kotiin toimitettuna ja edullisesti ilman hintoja nostavia välikäsiä.

Yhteenveto

Kokonaisuutena VitaePro on osoittautunut tehokkaaksi valinnaksi monille suomalaisille, jotka pyrkivät parantamaan hyvinvointiaan ja tukemaan aktiivista elämäntapaa.

Sen monipuoliset ainesosat ja hyvät käyttäjäkokemukset puhuvat puolestaan. Kätevät tilausvaihtoehdot ja suora kotiinkuljetus tekevät VitaeProsta helpon ja vaivattoman tavan tukea omaa terveyttään.

Kun otetaan huomioon kaikki nämä edut, VitaePro jatkaa varmasti suosionsa kasvua suomalaisten keskuudessa tulevaisuudessakin.

UKK - Vitaepro kokemuksia

Vitaepro on yleisesti turvallinen, mutta kuten kaikkien lisäravinteiden kohdalla, yksilölliset allergiat tai yhteisvaikutukset muiden lääkkeiden kanssa voivat aiheuttaa haittoja. Yleisesti suositellaan neuvottelemaan lääkärin kanssa ennen käytön aloittamista.

VitaePron tilauksen voi päättää milloin tahansa ottamalla yhteyttä VitaePron asiakaspalveluun tai hallinnoimalla tilausta heidän verkkosivuillaan.

VitaeProta ei myydä apteekeissa, vaan se toimitetaan suoraan asiakkaalle heidän oman myyntikanavansa kautta.

VitaePro on tarkoitettu tukemaan yleistä hyvinvointia, auttaen muun muassa lihasten ja nivelten terveydessä, vähentämään väsymystä ja edistämään immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Kirjoittaja

Olen motivoitunut treenaaja ja intohimoisesti kiinnostunut treenaamisesta sekä terveydestä. Kirjoitan tätä blogia, jossa jaan treenivinkkejä ja kokemuksiani muille samanhenkisille ihmisille. Uskon, että liikunta on avain hyvään elämäntapaan.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top