Parhaat urheiluliivit (2023) kuntosalille & juoksuun

parhaat-urheiluliivit

Jos etsit tukea urheillessasi tai harjoitteleessasi yleensä, on tärkeää löytää vartalotyypillesi sopivat urheiluliivit. Tunnet olosi mukavammaksi ja suoriudut paremmin oikean tuen avulla!

Mitä ovat urheiluliivit?

Parhaat urheiluliivit ovat ne, jotka istuvat hyvin ja tuntuvat mukavilta.

Niiden pitäisi tarjota oikea määrä tukea vartalotyypille, olitpa pieni- tai isorintainen. Jos se on liian tiukka ja supistava, se on epämukavaa käyttää harjoituksen aikan. Jos se on liian löysä tai hauras, siinä ei ole tarpeeksi rakennetta, jotta kaikki pysyisi paikoillaan harjoituksen aikana (ja olemme kaikki kokeneet tämän ongelman). Harkitse myös, kuinka paljon “pomppimisen” hallintaa tarvitset.

On myös tärkeää pohtia, millaista harjoitusta aiot tehdä. Tuleeko siitä intensiivinen kardiosessio? Tai kevyt lenkki? Kaikki tämä auttaa määrittämään, minkä tyyppiset urheiluliivit sopivat sinulle parhaiten!

Ja älä unohda kankaita! Haluat varmistaa, että valitsemasi urheiluliivit on valmistettu kosteutta siirtävästä materiaalista, jotta vartaloasi ei vain istuminen kostuta. Jos aiot hikoilla treenatessa, varmista, että käyttämäsi rintaliivit kuivuvat nopeasti käytön jälkeen.

Jos et ole vielä varma, minkä tyyppiset urheiluliivit sopivat sinulle parhaiten, tutustu artikkeliin täydellisen urheiluliivien löytämiseksi ja valmistaudu seuraavaan harjoitteluun luottavaisin mielin.

Mitkä ovat parhaat urheiluliivit?

Testin kokonaisvoittajasi paljastui Icaniwill ICIW Define Seamless Sport Bra. Ne ovat hyvän laatuiset urheiluliivit, jotka ovat mukavat ja vakaat sekä matalan että korkean intensiteetin treeneissä.

1. ICIW Define Seamless Sport Bra

parhaat-urheiluliivitIcaniwill ICIW Define Seamless Sport Bra ovat loistavat urheilurintaliivit, jotka tarjoavat hyvää laatua kohtuulliseen hintaan. 

Sitä voidaan käyttää crop toppina tai normaaleina rintaliiveinä, ja siinä on leveät olkaimet, joita on mukava käyttää pitkiä aikoja. 

Nämä urheiluliivit tukevat erinomaisesti juoksua, joogaa ja muita harjoituksia, joissa sinun on liikuteltava käsiäsi vapaasti ilman, että ne pomppaavat epämukavasti. 

Materiaali on hengittävää, joten et tunne liian kuumaa treenatessa tässä vaatteessa!

Rintaliivit ovat saatavilla eri kokoisina pienistä erittäin suuriin. Kaiken kaikkiaan Icaniwill ICIW Define Seamless Sport Bra on loistava valinta naisille, jotka haluavat olla aktiivisia ilman, että heidän rintansa pomppii epämukavasti!

2. Shock Absorber Ultimate Run Bra

urheiluliivit-juoksuunNämä rintaliivit ovat parhaat urheiluliivit voimakkaaseen urheiluun, kuten jo nimestäkin voi päätellä esim. juoksun, crosstrainingin, joogan ja muiden kardiotreenien aikana.

Shock Absorber Ultimate Run Bra on tukeva ja mukava, ja siinä on tarpeeksi joustavuutta isompiin kuppikokoihin, pienempiin rannekokoihin ja jopa pienempiin rintakokoihin.

Liiveissä on innovatiivinen tekniikka, joka auttaa vähentämään pomppimista jopa 75 %, joten pysyt mukavana samalla kun olet kunnossa! Pehmeä mikrokuituinen sisävuori, joka estää hankausta ja täydellinen hengittävyys pitää kehon kuivana

3. Nike INDY BRA

nike-urheiluliivitNiken naisten urheiluliivit INDY BRA on valmistettu pehmeästä, hengittävästä kankaasta, joka on mukava ja tukeva. 

Racerback-muotoilu tarjoaa lisätukea hartioille ja selkään, kun taas leveä nauha lisää vakautta. Irrotettava pehmustettu vaahtomuovikuppi tarjoaa vaatimattomuutta treenatessa tai urheilussa.

Rintaliivien tyylikäs ulkonäkö ja mukava muotoilu tekevät niistä loistavan valinnan jokapäiväiseen käyttöön. Sitä on saatavana useissa eri väreissä ja koossa, joten voit löytää tarpeisiisi sopivan.

4. Better Bodies Classic Sports Bra

hyvat-urheiluliivitBetter Bodies Classic Sports Bra -urheiluliivit ovat loistava vaihtoehto keskivahvuisiin aktiviteetteihin. Se on kevyt ja hengittävä, ja siinä on säädettävät olkaimet, jotka helpottavat pukemista ja riisumista. 

Syvä V-pääntie varmistaa, että vaatekaappiin ei tule toimintahäiriöitä harjoittelun aikana! 

Pehmeä kosteutta siirtävä kangas pitää sinut viileänä ja pitää asiat paikoillaan intensiivisten harjoitusten aikana.

Better Bodies Classic Sports Bra -rintaliivit ovat erinomainen valinta, jos etsit perustason tukevia urheiluliivejä.

Mitä tulee ottaa huomioon urheiluliivejä valittaessa?

Urheiluliivejä valittaessa on otettava huomioon useita asioita:

Tuki. Kuinka paljon tukea tarvitset? Kestääkö se voimakkaiden aktiviteettien aikana tai vain vähävaikutteisten harjoitusten, kuten joogan tai juoksumatolla kävelemisen, aikana? Rintasi eivät saa liikkua juoksussa tai hyppiessä; niiden tulee pysyä tukevasti paikoillaan.

Mukavuus. Ovatko nämä rintaliivit tarpeeksi mukavat, jotta voit käyttää koko päivän ilman, että ne leikkaavat ihoasi tai vetäisivät vääristä kohdista?

Sopiva. Tärkeintä muistaa oikeita urheiluliivejä etsiessä on, että tarvitset oikein istuvat rintaliivit. Sopivatko nämä rintaliivit täydellisesti (tai melkein täydellisesti) kaikille rinnan ja selän alueille, jotta ne eivät nouse kentällä juostessa tai hyppiessä

Ulkonäkö/tyyli: välitätkö siitä, kuinka hyviltä urheilurintaliivisi näyttävät vaatteiden alla ja treenivaatteiden ulkopuolella? Jos on, kuinka tärkeä tämä tekijä on suhteessa muihin näkökohtiin, kuten hintaan ja materiaalin koostumukseen (eli rahan takia). jos ei olisi mitään, ostaisinko silti nämä rintaliivit)?

Kestävyys. Kuinka kauan nämä rintaliivit kestävät? Kestääkö se paljon pesua pesukoneessa ja kuivausrummussa (jos päätät tehdä niin)? Hinta: Mikä on tämän tyyppisten urheiluliivien hintaluokka, ja kuuluuko se budjettiisi vai sen ulkopuolelle?

Muita huomioita: Kuinka monta urheiluliivit tarvitsen? Tarvitsenko enemmän kuin yhden jokaista harjoitusta tai aktiviteettia kohden? Esimerkiksi jos joku tekee voimakkaita harjoituksia, kuten juoksua tai tennistä, mutta tekee myös vähävaikutteisia harjoituksia, kuten joogaa tai kävelyä juoksumatolla; tarvitsevatko he useita rintaliivejä kutakin toimintaa varten (vai vain yhden)? Onko nämä rintaliivit konepestävät? Jos ei, kuinka usein se tulisi pestä käsin ja mitkä ovat parhaat käytännöt tehdä niin vahingoittamatta itse esinettä tai kuluttamatta sen tärkeitä osia liian nopeasti?

Paras tapa löytää hyvät urheiluliivit on pyytää ammattilaisen apua. Useimmissa tavarataloissa ja urheiluvälinekaupoissa on asiantuntevia ihmisiä, jotka voivat mitata sinulle oikean koon.

Sinun tulee mitata edestä ja takaa, rinnan poikki leveimmästä kohdasta (yleensä käsivarsien alta), sitten rintakehäsi ympäriltä juuri sen alta, missä se kapenee kohti vyötäröäsi.

Haluat ehkä kokeilla myös muutamaa eri merkkiä

Haluat ehkä kokeilla myös muutamaa eri merkkiä. Jokaisella merkillä on oma istuvuus ja tyylinsä, joten on tärkeää löytää itsellesi sopiva.

Jos et löydä kaikkia tarpeitasi vastaavia urheiluliivejä, voi olla aika investoida kahteen:

  • toiseen voimakkaisiin aktiviteetteihin, kuten juoksemiseen tai hyppäämiseen (tässä tapauksessa etsi jotain aluslangalla varustettua)
  • toinen matalaan vaikuttavia aktiviteetteja, kuten joogatuntia (jossa pehmeät kupit ovat suositeltavia).

Kun kyse on urheiluliiveistä, on tärkeää tietää, mitä etsit. Sinun tulee harkita toiminnan tyyppiä, johon osallistut, sekä kokoasi ja painoasi.

On myös tärkeää kokeilla erilaisia tyylejä

Valittavana on monia eri tyylejä urheiluliivejä. Joissakin on irrotettavat kupit, säädettävät olkaimet ja pehmusteet. Toisissa on kilpahihnat tai leveät hihnat. Voit myös kokeilla urheiluliivejä, joissa on säädettävät hakaskiinnitykset edessä perinteisten hakasten sijaan (tai jopa sellaisia, joissa ei ole kiinnitystä ollenkaan).

Sinun kannattaa kokeilla erilaisia tyylejä, kunnes löydät sellaisen, joka sopii parhaiten siihen, miten liikut harjoittelun aikana ja kuinka paljon tukea tarvitset erilaisissa aktiviteeteissa, kuten juoksussa tai tennisotteluissa.

Kannattaa varata aikaa muutaman rintaliivin kokeilemiseen, mutta kalliisiin ei tarvitse kuluttaa paljon rahaa. Jos olet juuri aloittamassa liikuntaa tai kokeilet uusia urheilulajeja, on paljon edullisia vaihtoehtoja, jotka tekevät työn yhtä hyvin. 

Parasta, mitä voit tehdä, on kokeilla eri tyylejä ja merkkejä omassa koossa nähdäksesi, mikä sopii sinulle.

Jos olet pienempirintainen, harkitse kaariliivien ostamista, koska ne tarjoavat enemmän tukea kuin langattomat rintaliivit (vaikka tämä ei aina pidä paikkaansa). Jos rintasi ovat keskimääräistä suuremmat, valitse racerback-tyylit tai leveämmät olkaimet – ne eivät uppoa olkapäihisi juostessa tai hyppiessä!

Mitä hyötyjä ja etuja käyttää urheiluliivejä?

Urheiluliivien käytön edut ja edut ovat lukuisia. Ensinnäkin ne voivat auttaa vähentämään rintakipujen ja vammojen riskiä. 

Toiseksi ne auttavat sinua hengittämään helpommin harjoituksen aikana vähentämällä rintojen liikettä. Lopuksi ne helpottavat sinun keskittymistä harjoitteluun pomppivien rintojen häiritsemisen sijaan!

Jos olet nainen, joka on kyllästynyt suurien rintojen aiheuttamaan kipuun ja epämukavuuteen, urheiluliivien käyttäminen harjoituksen aikana on parasta mitä voit tehdä. Se auttaa vähentämään kipua ja antaa sinulle mahdollisuuden nauttia harjoittelusta enemmän.

Hyvät urheiluliivit ovat välttämätön varuste, joka jokaisen naisen tulee olla vaatekaapissaan, varsinkin jos hän on säännöllisesti kuntoileva. Se ei vain auta vähentämään loukkaantumisriskiä, vaan myös helpottaa hengittämistä harjoituksen aikana.

👉 Yhteenveto parhaat urheiluliivit

Jos etsit parhaita urheiluliivejä, toivomme, että tästä artikkelista on ollut apua. On tärkeää ottaa huomioon rintaliivien koko ja muoto, kun ostat urheiluliivit. 

Haluat ehkä kokeilla myös muutamaa eri merkkiä – äläkä pelkää varustautua oikeaan kokoon! 

Jos olet isompi rintaisempi, kokeile racerback-tyyliä tai leveämmät olkaimet; jos olet pienempi rintaisempi, etsi rintaliivejä, joissa on U-muotoinen selkä, jotka voivat tukea enemmän kuin muut tyylit.

Kirjoittaja

Olen motivoitunut treenaaja ja intohimoisesti kiinnostunut treenaamisesta sekä terveydestä. Kirjoitan tätä blogia, jossa jaan treenivinkkejä ja kokemuksiani muille samanhenkisille ihmisille. Uskon, että liikunta on avain hyvään elämäntapaan.

Scroll to Top
treenikunkku-uutiskirje