Magnesium – lisäravinne

Magnesium-lisaravinne

Mitä on magnesium?

Magnesium on yksi elimistön tärkeimmistä kivennäisaineista. Se vaikuttaa muun muassa lihasten ja luuston hyvinvointiin ja sillä on vaikutusta elimistössä yli 300 entsyymin toimintaan. Valtaosa suomalaisista saa ravinnostaan riittävästi magnesiumia, mutta esimerkiksi lisäravinteen käyttö ei olisi haitaksi, koska ravinnosta saatu magnesium ei aina riitä.

 

Ihmisen magnesiumin tarve

Ihminen tarvitsee muun muassa solujen perusaineenvaihdunnan säätelyyn ja geenien rakentumiseen. Lisäksi magnesiumia tarvitaan solujen jakautumiseen, normaaliin hermoston toiminnan ylläpitämiseen ja hermoimpulssien lähettämiseen sekä suurempien ravintoaineiden, kuten proteiinien muodostamiseen.

 

 

Kaikki magnesiumin tuomat hyödyt:

 

 1. Auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
 2. Edistää elektrolyyttitasapainoa
 3. Edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
 4. Edistää hermoston normaalia toimintaa
 5. Edistää lihasten normaalia toimintaa
 6. Edistää normaalia proteiinisynteesiä
 7. Edistää normaaleja psykologisia toimintoja
 8. Edistää luuston pysymistä normaalina
 9. Edistää hampaiden pysymistä normaaleina
 10. Osallistuu solujen jakautumisprosessiin
Magnesium

Urheilijan magnesium tarve:

Urheilija ja kestävyysurheilija tarvitsevat enemmän magnesiumia, kuin urheilun väliin jättävät. Magnesium vajeen välttämiseksi urheilijoiden kannattaisi suosia jotain magnesium valmistetta esimerkiksi Puhdistamon tripla magnesiumia. Liikunta lisää magnesiumin eritystä virtsaa, jolloin urheilijoiden ja etenkin kestävyysurheilijoiden magnesiumin tarpeen on arvioitu nousevan suunnilleen 20 % tavallisesta määrästä. Pitkään urheiltaessa tämä voi aiheuttaa suuren magnesiumvajeen.

Puhdistamo Tripla Magnesium 120 kapselia:

 

 • Sisältää kolmea huippulaadukasta magnesiumin muotoa: magnesiummalaattia, -glysinaattia ja -tauraattia
 • Erinomainen imeytyvyys
 • Vatsaystävällinen
 • Täyteaineeton
 • Tätä parempaa magnesiumia et markkinoilta löydä! Puhdistamon Tripla Magnesium sisältää kolmea huippulaadukasta magnesiumin muotoa: magnesiummalaattia, -glysinaattia ja -tauraattia, mikä tekee Tripla Magnesiumista poikkeuksellisen ainutlaatuisen tuotteen. Lisäksi Tripla Magnesium on tavanomaista magnesiumia hellävaraisempaa vatsalle ja imeytyy erinomaisesti. Magnesium edistää muun muassa lihasten toimintaa, proteiinisynteesiä ja vahvistaa luustoa.

 

Täysin laktoositon, maidoton, gluteeniton, lisä- ja täyteaineeton.

Ei sisällä liivatetta eikä eläinperäisiä ainesosia.

 

Kehitetty ja valmistettu Suomessa.

Alkuperämaa USA.

 

Magnesiumin käyttö itselläni

 

Olen kova käymään kuntosalilla vähintään neljä kertaa viikossa. Mieluisimmat treenit itselleni on kovatempoiset ja intensiiviset treenit, joissa sykkeet nousevat korkealle. Sykkeiden noustessa korkealle tutkimusten mukaan magnesiumin tarve kasvaa. Tämän tiedon saatuani etsin tietoa magnesiumista ja päädyin hankkimaan puhdistamon magnesiumvalmisteen. Valmisteeseen olen ollut erittäin tyytyväinen. Vaikutuksen olen huomannut kramppien vähentyessä. Lisäksi magnesium on ollut hyväksi iholleni. Käytän tätä itse niin sanottuna ilta magnesiumina eli ennen nukkumaan menoa otan yhden kapselin.

Fitnessfirs.fi

Fitnessfirst.fi

 

 

Omat magnesiumini olen tilannut Fitnessfirst-sivuilta. FitnessFirst on vuonna 2010 perustettu suomalainen perheyritys, jonka toiminnan kulmakivenä on aina ollut tinkimätön laatu ja edulliset hinnat. Heidän valikoimastansa löydät niin laadukkaita luomuelintarvikkeita, superfoodeja, luonnonkosmetiikkaa ja puhtaita ravintolisiä. Olen tilannut heiltä Puhdistamon magnesiumin, kuin myös heidän tarjoamaan Tripla Sinkki-valmistetta, joka löytyy FitnessFirst-sivuilta.

1 ajatus aiheesta “Magnesium – lisäravinne”

 1. Paluuviite: Lisäravinteet - Rauta - Treenikunkku.fi

Kommentointi on suljettu.